Friday, January 6, 2012

Bermuda Şeytan Üçgeni gizemini çözün

Uçak gemileri ve pilotların amatör ve acemi usta tarafından Tllk bölge destek trafiği gördüm sürece için uygun Bermuda Şeytan Üçgeni içinde esrarengiz kaybolma olayları gerçeğe yakın yorumların çoğu bu mantıklıdır, insan hatası ve çevre koşullarının bu yorumlarla ilgili, ABD Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik tarafından kabul ettiği yol kaza ya da kaybolma sayısını artırmak için trafiği artırmak aşağıdaki bulmaca çözmek mümkün açıklamalar veren olayların olası nedenleri aşağıda belirtilmiştir.

Şiddetli fırtına, beklenmedik ve iklim değişim, hem size gemi batmaya bölgedeki su devleri pek çok ortak olay kıvırmak için dikkatli olarak zaman kısa sürede ortaya çıkar ve çok hızlı uydu izleme yetersizlik yok içinde şiddetli fırtınalar ve kısa vadeli olarak yatkın Üçgen alanı ile karakterize kolayca, hatta onlara yakın geçen bir uçak yok.

 Ve döner su kasırga okyanus yüzeyinde oluyor ve gökyüzü ve binlerce metre bir mesafede uzak suyu amaçlı olduğunu, ve diğer bazı açıklamalar 100 metre yüksekliğinde dev dalgalar yapmak için nüfuzunu uzanan derin okyanus, meydana Kalzlalzel çevresel etkilerin suçluyor! Topografya de önemli bir rol Onlar kıta plakaları pürüzsüz ve hafif yamaçlarından sarp kayalıklardan aralığı okyanus derinliklerine oynar. Aslında, dünyanın üçgen derin oluklar alanında daha var! Böylece uçak veya batık gemi bulamıyor.

  Ayrıca üçgenin alanı meydana akımları Körfez Karayipler unutmayın, özellikle bazı bölgelerde saatte 5 mil akım ekip deneyimsiz, kayıt hızı, almadı mil denizciler yüzlerce gerekli önlemlerin olabilir atmak için yeterli bir hız için kılavuz gemi, uçak, bir şiddetli ve fırtınalı bir sorundur Bu nedenle, afet etkilerinin bir kanıt silmek için.

Teori en azından bilim adamları okyanus dibine sıkışıp metan gazı Cardiff Üniversitesi ve güçlü bir varlık ve durumundan keşfettiler Üçgen alanı içinde kaybolma bazı gaz serbest bakteriler tarafından deniz organizmalarının ve ayrışma ölümü sonucu gaz üretir ve dolayısıyla metan denilen buz gibi bir katı tabakalar birikir açıklıyor "yakalama metan buz içinde katmanları ve bilim adamları şu anda alternatif enerji kullanmanın bir yolu okuyor.

  Birkaç saniye içinde su ileri düzeyde yüzeyine kabarcıklar şeklinde altından çıkarmak ve uyarı olmadan, bu sularda bir gemi geçti, çünkü geminin yoğunluğu su oranının düşük yoğunluklu hemen batar gaz stoklarını mümkün şeyler çünkü suyun yoğunluğu vücutlarının düşük yoğunluklu su üzerinde yüzen bilinmektedir birim hacimdeki ve size kayan olan şeylerin batma görmek su havuzunda hava pompalayarak deneyebilirsiniz. Ayrıca uçak gövdesinde bir yangın kıvılcımı olabilir gaz kabarcıkları gökyüzüne yüzeyinden başlatıldı olabilir.

 Olarak açıklandığı jeolog Bill Dillon bu gazlara Atlantik Okyanusu petrol için sondaj kuleleri boğulma.

Kara Sakal ve Jack Sparrow (Karayip Korsanları) gibi korsan kaybolma ihtimali akıl ve hayal gücü olarak kabul edilir ancak yeni korsanlardan uyuşturucu kaçırmak için kullanılan yetmişli ve seksenli Zorac korsanlar, bir role sahip olsa da.

Bazı insanlar hala uzaylılar tarafından imal sis-posta, ya da olağanüstü şeytani olgusu veya medeniyetin etkileri başvurmak için tercih Bermuda Şeytan Üçgeni gizemini çözmek için söz konusu teorilerin durumu rağmen, Atlantis olanların kayıplar için güçlü bir neden olarak kayıp, bu Bermuda Şeytan Üçgeni olgusu bir kaynağın bu yorumları yapacak belirsizlik ve her zaman şaşırtıcı.

No comments:

Post a Comment