Sunday, January 8, 2012

Gizli öğreti Alcinto Loggia

1950 yılında Dianteks dianetics dışarı Yunan ile bir kelime ve daha sonra kendine ve insan ruhulaik yeni spin felsefesinin tohum bu kitap, temelleri daha sonra inançları bir dizi oldu sadece "akılyoluyla," bilim kurgu yazarı L. Ron Hubbard tarafından yazılmış demektir adlı bir kitap bizimoluşturduğu ortaya çıktı yeni 1952 yılında orijinal Latince iki kelimeden oluşuyor AlsaintolojiaScientology (Scientology ya da bazı kaynaklara göre) olarak da bilinir: ". bilim ve bilgi çalışmanınçalışma" Loggia anlam konuşma veya öğrenim ve "Fen bilgisi" olmalıdır:

Hubbard, din kurucusu ve ve resmen bir kar amacı gütmeyen insan ruhunun onarım ve rehabilitasyon istiyor ve Freud, önde gelen bir psikolog ve saldırı tarzı kurduğu psikanaliz alternatif bir okul olarak sunar ve Burberry engelli davranışını çağrı olarak kendini tanımlayan "Kilise Alsaintolojia" ile pratikte felsefesini ifade ., logo Scientology adının kelimenin ilk harfini temsil çakışan iki üçgen ve S harfi oluşur ve başka bir minder insan ruhunun maneviyat sekiz temsil sekiz parti referans ortasında çapraz kırık mektup X slogan, ve kilisenin ayin var anne gerektiğini zarar veya doğum sırasında çığlık, ancak kurucusu yetişkin çocuklar benzer doğum esnasında çıkardı edildi ve gelecekte hayatlarını üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini kelime "emmek" edebiliyoruz kabul edildi, çünkü sessiz ve sakin ve anestezi olmadan doğum vermez.

Tekrar hayata garip yaratıklar için hayatımızın sorunlarının nedeni (İşletim Thetan düzey eylemci thetan üçüncü düzey rütbesine denir uzaydan geldi ve vücudumuzun asılı, ama bu inanç için grup ifşa etmez, ancak Scientology yüksek rütbe gelen grubun takipçileri sadece öğretti Scientology doktrini Talepleri 3), takipçilerinin çoğu korurken bunun farkında değildir.

 Kitapta "aktivist Iiitani üçüncü seviye" Söz konusu Hubbard iddia, bu 75 milyon yıl önce bu yana ve Zeno Xenu (veya Zemo) 76 gezegenlerin gemide dünyaya onunla araç insanların milyarlarca getiren bir sorunu daha da derinleştirdi nüfus oluşan galaksi uzayın Birliği lideri karşılaştı uydu gibi resimdeki DC-8 uçağı değil, kanatları altında jet motorları olmadan yapısı ve sonra Bhzmanm ve volkanlar nerede olduğu hakkında atılan ve daha sonra hidrojen bombaları ile duş öldürdü, ama hayatlarını hala insan yaşamına zararlıdır.

Ve maneviyatın yüksek düzeyde grubunun bir üyesi olarak adlandırılan çoğul thetan Thetan travmatik deneyimler hatırlayarak ile onlar o gezegene geldiğinde geçti o hayat kurtulacak mümkün olacak zaman. - Ayrıca, uzaydan gelen diğer yaratıkların öğretileri ile ilgili Var adlı kitapta yer almaktadır: "Bir önceki hayat yaşamış var mı?"

Ve bilgi Scientology yıl açıklayan kitap tarihsel konularda tam bir paket uzayda Troy maceralarının anılarını içeren Scientology takipçileri, yaşadığı anıları etrafında içeren bir hayatındaki son sert. Ayrıca açısından Scientology dayalı aralıklarla biri anlamına gelen bir boşluk opera Uzay Opera yertoplam çalışma ve milyonlarca yıldır Balehioat dolu tarihi olayların hukuk izleyin. Ayrıca yönetim kurulu uzay aracında seyahat etmek için Abralvdhae oldu.

Grup Scientology rağmen yabancı yaratıklarla ilişki reddediyor, hatta Xenu hikayesini bilen veya Zeno insanların önünde kendi ifadeleri belirtilen kaçının. Ancak, Zeno hikayesi Kilisesi veya teknik üstün Alcintolohya sırlarını gizli çok genellikle para büyük miktarda bağış sadece takipçileri ortaya tuttu. Bir kitap Hubbard Dianteks dergisinin kapağında Zeno hikayesi referans bir volkan ve ateş topu bir çizim içerdiğini unutmayın.

Hubbard yöntem, takipçileri üzerinde Scientology uygulamasının odağı haline Oder audire (dinle) denilen icat ve kişi dinleyici kullanmak için eğitilmiş olarak adlandırılan, söz konusu cihazın kullanım amacı onları da kurtarmak için bizzat siteleri Alangram hücre metabolizmasında sürekli değişme denir tespit etmek ve Scientology ile Alangram bir kalıntı olanbilinçli zihin aracılığıyla erişilemez travmatik olaylar, makine bir makine gibi karşı sağlayıcı endeksi ilgili direkleri ve dinleyici önünde kişi oturma zaman elleriyle Vtaatdfq elektrik 1,5 V (kamera flaşı çalıştırmak için gereken enerjiden daha az ve hissetmiyorum kutup tutar Hakları)

 Dinleyici üzerinde ve daha sonra sorunları hakkında kişi tedavi sonuçlarının daha yüksek vücut bilgi cevaplara göre metre gövde Vihrk endeksinde elektriksel direnç değişiklikleri kayıt soru serisi, buna dinleyici ile dinleyici dışındaki herhangi bir kişinin varlığını devam ettirmek için izin vermez sessiz salonunda buluşuyor çizersırları. ve ABD mahkemelerinin kararı, terapötik kullanışlı değil o fiili kullanım sonucunda herhangi bir terapötik yararı bilmiyordum, özellikle de sağlığa zararlı olduğu sigara üzerine yazdığı Oder yazmak için Scientology takipçileri zorladı.

Bazı ünlüler de Tom Cruise ve John Travolta, Katie Hlolmes ve Lisa Marie Presley, annesi, eşi şarkıcı efsanesi Elvis Presley için grup Scientology üyeliği miras Michael Jackson, eski eşi ve bazı bu ünlülerin bağlılık bir "pazarlama Deal" olduğuna inanıyoruz gibi grup Scientology takipçileri olduklarını ilan ettiler fikirlerini propagandası olarak "Alsaintolojeon" tarafından, bu çizgi dizi "South Park" (13 Arapça baskısı parçası) sık sık hükümetin ve saldırı gibi ünlülerin tüm saldırıları bilinmektedir

Ama bölüm sadece gerçek soruna neden ve neredeyse dizi kendisinin bırakma yol açtı ünlü aktör, özellikle öfke grup Scientology Farrah takipçileri etkili ve uyandırdı Kasım 2005 yılında Zeno hikayesi ve karakter ironi ele bu bölüm oldu, "Tom Cruise" durdurmak için Paramount yapım şirketi baskı serisi, ama esas olarak büyük bir çaba, mahkemeler ve çatışmalar Khanaqat

Yeniden temini, ancak sonsuza kadar bu bölüm yeniden önlenmesi ile! Farklı bir askeri üniforma giyen kel bir adam olan bilgisayar yardımı ile İngiliz yayın tanıtımı Krtonaa jeneratörler Panorama görüntüleri Zeno figürü etrafında döner ki BBC olmuştur ekran yaratıklar getirme hikaye ve gezegen içinde atmak, eylemci Iiitani üçüncü seviye bu bölümünde anlatıyor Hubbard kendisi Zeno belirli şeklinde tarif etmediğini Hubbard tarafından yazılmış olmasına rağmen.

Her yeni din tartışması Alsaintolojia pek çok nedenleri de dahil olmak üzere dahil olmak üzere tartışmalı bir derece yükseltir:

- Şüpheli durumlarda kurulması: din kurucusu L. Ron Hubbard bir milyon dolar almak için en kısa yolda ellili havuzun kenarında bir arkadaşı ile bir konuşma sonrasında kurdu. Hubbard o kendi başına bir yeni bir dinin kurulması yoluyla bir milyon dolarlık bir kişisel servet oluşturmak söyledi. Tartışma bir bahis dönüştü, ama sonra Hubbard yeni dini yarattığını, Hubbard kendisi 1980 yılında Readers Digest verdiği röportajda aynı fikir, bilim adamları ve doktorlar bir pseudoscience pseudoscience gibi dinin ilkelerini tarif söyledi. Belki de, herhangi bir metafizik Transcendency her türlü olmayan reddine dayanan teori, ve bu temelde bir bilim olmadığını söylüyor bilim felsefesi kaynaklanıyor da delil olarak.

 - Çeşitli ülkelerin hükümetleri ve bu kilise Bmentkadiha taciz ve üyelerinin sömürü belirterek, pervasız bir ticari işletme olarak Scientology Kilisesi nitelendirdi.
- Herhangi bir eleştiri boğan kadar kilise bir şekilde dava tehdidi ile ünlüdür.
Kilise ebeveynleri ile tüm bağlarını kesmek takipçilerini dine yeni dönüştürür olan teşvik eder.
- Kilise paralarını almak için üyelerine şantaj için ABD ve Avrupa'daki birçok olguda yer aldı.
- Ölüm vakaları gibi Lisa McPherson gibi bazı üyeleri için haklı.
- Ceza kişisel kazanç için kilise üyelerinin faaliyetleri ve Kilisesi ve onun görevlileri adına yürütmek.
- Kilisenin İzleyiciler din kritik yazıları görmezden Google ve Yahoo gibi arama motorları aşmak için farklı sıkıştırma yöntemleri için kötü üne sahip.
- Almanya da dahil olmak üzere çeşitli ülkelerin hükümetleri, İngiltere'nin resmi din olarak tanımayı reddetti.

Bu Londra, Brüksel ve Madrid gibi büyük Avrupa başkentlerinde, 2007 Almanya grubunun faaliyet bir çekirdek olarak Almanya'nın başkenti Berlin'de yeni bir merkez 13 Ocak olarak Scientology grup açtı sonra. Ve psikiyatrik hastalar gibi takipçileri ile ilgili grup ve akran devralacak aşkınlık bir düzeyine erişecek.Siyasi açıdan o gözetim tabi olup olmadığını bu nedenle bu grubun takip ve gereken yol hakkında Almanya'da görüş ayrılığı vardır.

  Berlin'deki idare mahkemesine bu grup "demokratik devlet" için bir tehdit teşkil etmez ve bu nedenle faaliyetlerinin uygulanması için bu durumda merkez açmaya yardımcı olan kim izlenir durumda Anayasayı Koruma için izin vermediğini, 2003 yılında karar verdiğini burada Mansiyon. Bu çerçevede, Hıristiyan Demokratlar, Roland Pofalla Partisi genel sekreteri tarif, bu onu adres için uygun önlemleri almak için Berlin Eyalet Parlamentosu üzerinde görevdeki olduğunu ekleyerek, "dayanılmaz" olarak bulunuyor.

  

No comments:

Post a Comment