Sunday, January 8, 2012

Hayalet şövalye yeşil

2 Şubat'ta son, özellikle gün imzalanan Güzellik (aşağıda profili defa) Kanal Avrupa video Pershayalet gibi görünüyor görüntüleri aniden görünmesini Kahire Tahrir Meydanı'nda özellikle Mısırdevriminin olayları, gösteriler tasvir Euronews sunulan denilen at binme ve göstericiler arasındayürüyüş, KDU oldu o zirveye tırmanıyor olarak daha sonra şeffaf neon yeşil ve uzakta soluk

Garip bir şey ekleme aynı hayalet MSNBC diğer devletler tarafından bir video yayın ortaya çıktıolmasıdır.

  Ve tabii ki, hızlı bir şekilde YouTube'daki video klibi yaymak ve tartışmalara bir sürü yol açtı veaynı zamanda dini inançlarına göre birbirine verilen yorumların çeşitli eşlik etti.

Video hayalet şövalye yeşil Vahiy özellikle, İncil Yeni Ahit'te sözü edilen dört atlı birine referans olduğunu Hıristiyan inancına göre spread teori - bölüm altı, dünyanın sonu işaretlerinden biri kitap (kaydırma) için bu bölümde söz 7 mühür ve Sevihaa Mesih'in ilk 4 mühür ile mühürlenmiş Rab dört süvari vardır taşıdığı: beyaz, kırmızı, siyah ve yeşil işgaline dönüş sembolize, savaş, kıtlık, ölüm ve bu inanca göre aşağıdaki gibi ölüm, az Alasahaj VI şövalye dördüncü sembolü:

1 ve Kuzu mühürlerden biri açtı ve ben dört hayvanların gök bir ses biri duydum, bu yüzden söyleyerek ve görünce düşündü. 2 Baktım, ve onun üzerine oturdu beyaz bir at ve bir çelenk ark verilirse, ve sık sık fethetmek için dışarı çıktı ve ........ 7 Ve dördüncü mührü açmıştı, ben söyleyerek dördüncü canlı duydu, gel ve gör. 8 Baktım, onun ölüm ve Hades üzerine oturdu yeşil bir at ve onu takip ve yetki kılıç, açlık, ölüm ve canavarlar toprak tarafından öldürmek için yeryüzünün dörtte verdiyse. "

 Bazıları o ülkeye ölüm getireceği göz önünde iken dördüncü şövalye, son on yılda Mesih'in kökenli bir yaklaşım göstermek için düşünün.

Onlar kayboldu ve hala onun dönüşünü bekleyen Dürzi inanıyorum Fatımi hanedanı döneminde, "el-Hakim" tarafından kurulmuş dinlerinin beşiği olarak Mısır'da Dürzi toplumu düşünün ve dünyanın sonunu beş köşeli yıldız (Dürzi din sembolü) Taraflardan biri "iktidar dönüş temsil ettiği söylendi Tanrı "ve yeryüzünde adaleti sağlamak için büyük bir ordu sağlayacaktır dört atlı (yıldızın kalan dört parti) geri kalanı Ssetbaha Diriliş, sırası.

 Bazı video nesnesinde Yeşil Şövalye başka bir gezegenden geldiğini düşünün.

Testere video hayalet ilgilenen teknisyenler bazı CGI görüntü üretme teknikleri bilgisayar programı uzmanı kasıtlı kullanımı bir sonucu olarak geldi, ancak bu doğruysa, başka bir soru şu olacaktır: Neden farklı açılı kamera (Euronews, MSNBC) olduğu televizyon kanalı daha vardır ?

Belki de şu anda en olası açıklama Lens Flare ile hafif parlama lens adı verilen bir olgudur kameranın lens hareketi ile yanan ateşten ışığın yansımasıdır.

No comments:

Post a Comment