Friday, January 6, 2012

Satanistler korkunç işkence ve ritüeller

Şeytan yücelterek amaçlayan ve kısaltma SRA ile sembolize ritüel işkence Şeytan Satanic Ritual Abuse gibi bunun için fedakârlık ritüeller aracılığıyla bazı gruplar "Satanistler" tarafından düzenlenen işkence bilinen uygulama, geçen yüzyılın seksenli döneminde bu uygulamaların kökeni, buldukları çünkü Amerika Birleşik Devletleri tohum hem de

Bu geç doksanlı yıllarda azalmaya önce ve yakında dünyanın çeşitli bölgelerine yayıldı. Fiziksel işkence uygulamaları ve noktasına Satanistlerin ayin özel tanımlanmış gruplar bağlamında cinsel kişiler hakkında iddialar çok konuşan olanlar iddiaları ve inanç zenginliği ve etki keyfini bir grup insana yönelik küresel bir komplo ortaya çıkması ölçüde sırasında çocuk veya fuhuş Takjimam sunumlarını ve istihdam kaçırma

Şimdi Doningr Rick ve karısı, çocukları şeytani ritüel kurbanları için avukatlar, ve sekiz yıl içinde çocukların hayatta yardım çabalarını adamak, ister şeytani ritüel işkence ve cinsel taciz bu hayatta.Ritüelleri gerçek kurbanların kurtulanların ifadelerine göre bu konuda Vtgrepetthm, ve Firavunlar için Dead Ölüler Kitabı Kitap bulunan köle mevcut şeytanlar ve ifadelerin ritüelleri arasında garip, arama bağlantı sırasında bulduğu Onlara göre yeraltı tanrıların yüceltilmesi ile ilgili olup bittiğini ve onlar için fedakarlıkta bulunmak, sonuçta tür bu törenler (Eğer hafif kalpli iseniz geliyor ne atlayabilirsiniz) aşağıdaki gibidir:

İnsanlar ve hayvanlar gelen yutmak kan onlar kurban kan yoluyla yaşam gücü organlarının güçlendirilmesi ve yaşları uzatmak inanıyorum ritüel Satanistler önemli bir parçasıdır. Çocukların kurtulanların bir kısmı tamamen ve sonra kurbanın kanını emme olan bu şişe gibi kaplara dökün bildirdi. Ayrıca kan karışımları yavaş yavaş başka bir bebek beslenmek için süt veya meyve suyu ile. Ve yavaş yavaş tiksinti olmadan kan içme alışmak bir çocuk için içki kan oranı artar.

  Ritüel şeytani gibi önde gelen takipçileri katıldığı bir toplantıda bir rahibe olarak onu açılış için bir parti "düğün" için nasıl bir genç kız anlatıyor, onun yanında duran ve bunları doldurmak için bekleyen ellerinde bardak tutarak, herhangi bir yetişkin üyeleri ve rahipler üç yardım olmadan kurban (kadın) öldürüp zorunda olduğunu söylüyor mağdurun kan kanama, kurbanın bir kafes içinde ters bir haç üzerinde asılı olduğunu ve kız, masanın üzerine rahipler tarafından sunulan fincan diğer çocuklar sonra Etjra kan her fincan kan dökülür ve sonra içme kan için bir ödül olarak çocukların cinsel işkence tüm üyeleri.

 Diğer diye bir kurban kafatası (erkekler) kanını içti ve tören kan yutmak için hazırlık bir ritüel nerede nasıl kurbanın vücudundan akan kan, (onlar çıplak olan) çocuk ve erişkin vücut sürülür nasıl çocuk. Aynı zamanda kullanımı gibi içi boş çubuk kurban için fiziksel sağlık ve ruhsal denge zarar için daha fazla kan çekmek için keskin bir bıçak ile biter.

Bir genellikle yamyamlık Afrika'nın ormanlarında veya Alomazin ve ormanlarda uygar olmayan kabilelerin çok az sayıda sınırlı olduğunu düşünürdüm, ama Satanistler bazı gruplar hala gizli, kentsel uygarlığın merkezinde uygulanmaktadır, Meksika Matamoros bölgesindeki 1989 yılında Walker grup oldu bulundu uyuşturucu kaçakçılığı yapan ve Meksikalı yetkililer yer kontrol ve insan kaynayan kazanlar yer kalır ne zaman bulundu.

Bu yıl önce ritüel şeytan için dua kişiler tarafından yapılmıştır bir tür için ABD'nin farklı bölgelerinde çocukların bir dizi rapor, bu çocukların hayatta kalanlar için zordu hiç merhamet olmayan çocukların ve yetişkinlerin cesetlerinin arayüz dahil olmak üzere korkunç zulümleri gelen ne Bmakrthm bakın. Babası garajda bebeklerin cilt şeridi nasıl ve çocuk tüm masumiyet ve korku içinde cevap arayüz süreci takip hakkında sorulduğunda öğretti onu ifadesinde sekiz yaşında bir çocuk konuştu: ". Bunlar yemek, yemek ve onları güçlendirmek olduğunu düşünüyorum"

  Bir başka bağırsak yemekten kurtulan ve nasıl şeytan bir insan giriş feda eden masa etrafında grubun takipçileri 18 toplanan konuştu, The vücut dışında bağırsak ve orada masada küçük özel vücudun bağırsakları çıkarmak için kullanılır ve altı rahip elbiseler yerini işgal kırmızı renk (aşınma alan diğer araçlar vardı grup içinde daha yüksek). Başka bir olayda bir çocuğun vücut için bir kurban şeytana sayesinde dua aşağı yay rahip 6 etrafında şeytan ve uçmak için bir teklif yapıldı.

Ona büyükannesinin evinin bodrum katında meydana gelen panik ve korku ile dokuzuncu yaşındaki tanığı bir çocuk olduğunu, yaptığı açıklamada bağlamında ilk kurbanlarının başlarını traş anda. Kurbanı yüklemek için tablo gömülü sınırlı su kaynakları kullanımı için Gürcistan'ın güney durumu polise bildirdi ve ardından anüs 85 cm çubuk uzunluğu koymak kurban (rektum) tablolarda alındı

Diğer yaralı kurban ritüelleri bir şeytani tarikat logosu (bir daire içinde pentagram ters) çekmek ve şeytanların logosu oldu.Gözleri ve kulakları ve beyinleri, kalpleri, el, ayak ve ölüm kurbanlarını daha tüm daha yavaş absorbe daha fazla güç olduğu şeytanın inancın takipçileri çekmek için çocuklar ve diğer tanıkların konuşma. Gibi canlı kurbanların derileri kaplama için söylenen ve aynı anda iki gol hizmet inanan, kurbanların işkence çocukların katılımı konusunda istekli olan, ilk onlar katılmak için yapmacık suçlardan dolayı çocukların sessizliği sağlamak için, ikinci bir sonucu olarak taşlaşmış duygular bir devlet ulaşmak bu ritüel faaliyetlerde, çocuğun gelecekteki katılım.

Kurban kaydedilir ve kurutulmuş olan yerden kemik kaldırmak ve toz halde (toz) ile vurdu ve daha sonra onu onlardan oyulmuş ritüeller Kasahon, bardak ve bebek kullanılan kil nesnelerin yapımında kullanmak nasıl bir çocuk gördüm.Grup üyeleri tarafından Yatırım ve diğer grup üyeleri satmak. Bu grubun takipçileri polisin herhangi bir iz bırakmamaya sağlamak için kurbanın tüm parçaları kullanmak arzusundadır mağdurlarına karşı işlenen suçlar, delil bulma sıkıntısı açıklar.

Aya yakın kırmızı bir renk iken, kan dolu bir küvette bir kişi, "ay kan" ile hava denilen banyo, ve bu gece sadece olur güney Indiana bir şeytani, takipçileri bir dizi yapılan bir ritüel üzerinde çocuk gördüm.

Sıçan ve diğer küçük hayvanlardan sığır kadar bir hayvan sunan kullanımı ile ilgili birçok hikayeler, ama sonunda kurban anlamı, diğeri olmadan hayvanların tür, ama amaç bilmiyorum köpek, kedi, sincap, fare ve geyik gibi onların kan akıtan vardır. O sıçan şeytani ritüelleri onun okulda bir öğrenci tarafından öldürüldü tanık eski kilise onu okula götürdü nasıl bir çocuk (9 yaş), söyler. Başka bir olayda idam keçi sonra duvara başını kapanmıştır ve daha sonra keçi üstündeki şeytan karakterize ve onlar aracılığıyla konuşmak için dua etmek için grubun takipçileri almak oldu. Daha sonra içine çocuk koymak ve onun içinde iken onunla seks keçi karkas aldı.

Ritüel işkence şeytani mağdurları genellikle ritüeller içeren kurbanlık hayvanların kalpleri, bu mezheplerin takipçileri için kalp vücuttaki önemini ve gücünü daha fazla üyesi yaşam gücünü tabidir ve kurban hemen grubun canlı Ilthmh üyeleri ise bazı durumlarda, hızlı kalp ayıklamak için yemek hakkında konuşun. Güğümün her çocuğun kalp tutmak ve adının kayıt nerede dokuz yaşında bir kız bir çizim açıklaması.

Yenidoğan ödün hakkında bir kurtulan konuşmak, bu sunak taşında kurban ve sonra Vschth parça taşıma onuruna verilen olduğunu söylemek, hava genellikle ortaya çıktığında tam veya tam gökyüzünde ay.

Tam olarak ne Satanistler normal yemek, ama sağ kalan biri bu tür karaciğer ve testis, kalp gibi kurbanlık hayvanların iç organları, olabilir bize o sihirli sözler .. ve onlar güçleri gizli yemek verir inanıyorum bilmiyor.

Troy o yanan grubun altı üyesi ve altı kırmızı mum ile çevrili sığ su üzerinde yüzen bir tekne (tekne) olarak germek zorunda olduğunu söylüyor ona deneyimlerinizi kurtulan bir (19 yıl) ve altı yılan tekne dışarı tarama, immobilize mümkün ve sadece değil emirleri yerine değil cezalandırıldı ve bu ritüelin parçası olduğunu olmuştur çünkü iyi ahlakın şeytan karşı işlenen "günah" arındırılmış hedefliyor! veya Allah'a inancı.

 Hayatta kalanların bir açıklar nasıl gittikleri, masada kurban insanlık koymak ve o hayatta iken onun cinsel organları kesilmiş ve Petraledo erkek güdüğün bir sopa girdi ve hasat Üye kulübü kan kanama tadı hayatta kalma zorla ve sonra sonra sonra güdüğün yapılan araç tarafından tecavüz ve işkence ve acı vardı bir kafes yerleştirilir ve onun kurban önünde şerit grubun üyelerinin katledilmesi sonuna kadar ağaç üzerinde asılı.

  Çoğu zaman onlar gibi kurbanların çoğu tabloları çıplak yerleştirilir ve küçük çocuklar, hayvanlar ve yetişkinler Ommarsat lezbiyen (aynı cinsiyetten birlikte olmak) ile cinsel ilişkiye zorlanan, fuhuş için pazar çocuklar ile acı seks filme ve satmak cinsel sapmalar ile ritüel Satanistler de eşlik ediyordu. Bu uygulamalar, herhangi bir ahlaki değer bilmiyorum herhangi bir kısıtlama bu şeytani öğreti göstermektedir.

Peki Satanistler tarafından kullanılan vücut atık, burada grubun takipçileri (onların elbise giymiş ve maske ile yüzünü kaplı) tabloları ve çocukların bedenlerini kir yayılan ve Hitanhm içecek ya da tatmin etmek için yemek zorunda, kir (dışkı ve idrar) ile dolu kaplarda onlara yakın tarihinde Eetmdid çocuklar ve sınır biliyorum ki, onların sıklığı daha düşük.

Yılanlar genellikle kurban yılan sırasında vücudunun bu hareket bir kas vücudunda sürünerek, ve bu büyük ruhsal bozukluk çoklu kişilik bozukluğu denilen neden izin vermez fiziksel korkusu, karşı kullanılır. Birçok durumda, ağrı dayanılmaz olduğu, aynı mağdur üzerinde yılan ısırıkları tekrarlanan ve diğer durumlarda yılan Oagafasm çocukların sakin tutmak amacıyla kullanılır.

Gruba operasyonlarının sırlarını tutmak ve aslında kasıtlı bir jilet ile vücudunu ve kendini yaralama parçaları yanmış bir çocuk vardı için ayin ve katılımı ve Abermjohn onların kontrol sırasında deneyim travma ve acı bir sonucu olarak kendilerini sıfırdan ya da zarar vermek için dört yaşından itibaren mezhep çocukların takipçileri teşvik eder, bu hareket için itici bir duygusu onlar da masum kurbanlar olmasına rağmen, zaten onu zorla işkence ritüel, katılımları için suçlu.

Sertifikalar tüm masum çocuklara karşı işlenen suçların vahşet ve korku olduğunu. Birçok durumda, onların ölüm sona erdi çocukların hayatta yaşadığı psikolojik ve duygusal travma miktarını ölçmek değildir.

Herhangi bir şüphe kaldırmak ve çocuklara karşı şiddet örgüt eylemlerine Satanistler takipçileri vaftiz resmi yetkililerin ifadesine ifade vermek üzere kurban bir ruhsal bozukluk yaralanmasına yavaş yavaş bozukluğu çoklu kişilik Çoklu Kişilik Bozukluğu olarak adlandırılır neden bu durumda işkence herhangi bir deneme önlemek ve böylece tanıklık onaylanması önlemek ya da değerini düşürür için yaralanma travma bahanesiyle mahkemelerinde.

Ritüel işkence şeytani zamanımızın doğmuş ancak tarihin uzun kökleri olmasaydı, dinlenme, "Obion" işkence yıl 30 AD Hıristiyan inanç ve Yahudilerin bazı dönüştürür ve işkence öyküsü bir kesi onlardan kan almak için vücutlarında yaralar, yanı sıra yaygın iddiaları oldu Hıristiyan çocukları ve Eucharist yapılan saygısızlık öldürmek için Yahudiler tarafından bir arsa.

  Kurbanların uygulamaları sindirme bazıları ve onların etini yemek ve kan içmek dahil ettik. Bu tür uygulamaların yamyamlık ve çocukların öldürülmesi içerir ve kurbanları ile cinsel ilişkiye zorlayarak: geçen yüzyılın ellili olarak, Amerika Birleşik Devletleri grupları gereksiz hareket McCarthycilik (ihanet ve Sovyet veya komünist onları suçlayarak bir takip hareketi McCarthycilik) tarafından yapılan korkunç zulmü işlediği için iddia edildi onların işkence içine kurbanı yakınları, toplumsal çürüme gün karmaşık sorunların nedenidir.

      

No comments:

Post a Comment