Friday, January 6, 2012

Tapınak ve ibadet Buffett Knights

12. yüzyılda, Avrupa militan bir grup bir Kudüs Arap şehrinde dayanak ve art arda gelen Haçlı Seferleri çerçevesinde Levant doğu kıyısında bulunan noktaların bazı kurmak sürece Papa'nınemriyle Avrupa'nın kralları bazıları tarafından başlatılan 200 yıl (1095-1291), "tasarruf Jerusalem(Kudüs)" bahanesiyle "vahşiler" olarak Haçlılar tarafından tarif edilmiş Arap Müslüman, elinden,derler, size "Tapınak Şövalyeleri" Tapınak Şövalyeleri gibi bu grup biliyoruz ve askeri güç ve bazıdaha ekonomik ile kendini gösteren güçlü bir etkisi vardı, ama Hayyan gücü çok hayranlık çoğu insan bunları sadece Rs kazandı fakat üzerinde Avrupa tahtlar.

 Ancak, bir süre sonra kutsal sitelerin sembollerin saygısızlık içeren, sapkınlığa başlar grup içinde gizlilik uygulamaları hakkında bilgi ortaya ve daha sonra soruşturma putperest ve müstehcen yapılan gizli tapınak içinde ve altında uygulamaları daha sonra gerçekleştiğini ortaya Şeytan, ibadet bağlamında girişim olarak bilinen ayin sona erer, ancak Kibya Hıristiyanlık ve güç, kontrol ve zevk kazanmak için şeytanın güçleri koşum.

O gitmiş yüzyıllarda, ama gizli boğuldu olduğu gibi bu dönemin eski dinlerin olduğu gibi Hıristiyanlık, papa onlara savaş zorunda, Avrupa'nın her yerinde sık sık ortaya çıkan gizli toplumların sonucudur gücünün ölçüde bu derneklerin bazıları ulaşmıştır. Bu belki de en önemli gizli toplumlar, ya da belki de en önemlisiydi, Tapınak Şövalyeleri ve amacı "Tapınak Şövalyeleri Derneği" bu Meclis için açık olan kutsal mekanlara hac onların yolunda. Hıristiyanlar korumak, ve gerçek amacı Kudüs'teki Süleyman Tapınağı'nın yeniden inşası ve bu nedenle papalık etkisi hareket Roma oraya.

Ve derneğin gizli yaratılış amacı büyük önem taşımaktadır gerçeğinden açıktır ki tarihsel belgeleri vurgulamaktadır denilen Genel aralığı tarafından kurulan zaman vardı yani "menzil John Christian," Dört İncil parlak ve John bu sembolleri Mgatih gidermek sahip biri olduğunu savunuyor. Mary İsa, bir seri katil (Allah korusun), doğurdu, bu toplumun görüşüne göre grup başlığı (Mesih) başkanları almış ve putlara ibadet, ve semboller ve onlardan Tapınağı Egemen Sipariş miras ve titizlikle uygulanmaktadır Haaúrosatzh sihirli ama siyah, tanınması için hızlı bir şekilde teorilerini reddetti

 - Üst iki yüzü - sakallı bir kişi - bir kişi Mtadeddalrús - veya ay, bir form bir insan kafası ve kanatların gövde ve Tess Zlvin Amishqoukan bir bir fetiş ile kafatası: siyah bir kedi ile idol dahil olmak üzere, diğer formları bu idol ile ilişkili olduğu kutsamak için Tapınak Şövalyeleri bilinmektedir. Bu şeytan ve büyü ile yaratılış bilim unsurlarının erkek doğurganlık ve kontrol arasında bir bağlantı fikrini temsil eder. Bu "Bafumit" Baphomet (sağda) ve onun heykel birden fazlaydı olarak bilinen idol, ama en ünlü Fransa'da St Merri Saint Mary Kilisesi'nin önündeki mevcut ve hala (sol resim) şimdiye kadar var.

Putperest tanrı için göksel ışık kavramları bir dizi Şövalyeleri sembolü Bafumit "Ban" olarak adlandırılan, son keşifler on üçüncü yüzyıldan kalma bir Bafumit belgelerin ibadet Şövalyeleri sağlık tutulum göstermiştir.

Papa ve Kral Philip tarafından yapılan ve büyü uygulamaları içerir ve kendi performansları ile olan suçlamalar ile Tapınak Şövalyeleri ile sona erdi Derneği Mesih'in görüntü üzerinde tükürmek olduğunu ve Rab inkar ve müstehcen konumlarını kendi lideri olarak kabul etmek ve granat kırmızı gözleri ile düz bakır ibadet, hiçbir zaman bir büyük siyah ve Adajon şeytanların toplantılar oturan ve Papa Clement V V. Clement tarafından yayınlanan 1312 yılı dini küfür ya da döneklik suçlamasına dayanarak Meclise son karar

Yoldaşları ile tapınağın Şövalyeleri 1314 son liderleri Jacques de Moulay yakılması, dört uluslararası Masonluk büyü forumlar, Batı ve bazı rapor kuzey ve Güney Paris, Stokholm için Doğu ve Edinburgh Napoli biri, ancak işçilerin, İskoçya Mason Locası içinde kült heykelinin Bafumit teknik yönü, kurulmadan öncesağdaki grafikte gösterildiği gibi ve üyelerinin kutlama Sınıf 18 yükseltmek.

Bu savunucuları Kral Philip IV ve kalıcı sermaye onun ihtiyaç onu Tapınağı Egemen Sipariş karşı büyücülük, küfür, sihir suçlamalarına sorununa Papa'nın ödemek isteyen olan bir hırs onlarla gitti Tapınakçılar, karşı yapılan suçlamalar üzerine farklı olarak Bununla birlikte, tarihçiler kadar bir şey farklıdır.

Bu bölümde bağlantı altında Şövalyeleri forumlar onları ve Kabala ritüelleri ile bağlantı ve Tapınağı'nın Egemen Sipariş sona ermedi iddia arasında ortak paydalar sunumu ile Masonluk, ama gizlice devam etmiş ve daha sonra dünyaya hakim olmak ve bir dini ve maddi bakış değiştirilmesi yerine herhangi bir düşünce ortadan kaldırmak istediğiniz mason oldu ve bu1789 yılında Fransız Devrimi'nin varış ve misilleme pilotu yakmak için değerli ile amaçlarına ulaştılar.

 

No comments:

Post a Comment