Friday, January 6, 2012

Bir hayalet avcı olunur

Tarafından kullanılan görüntü ve ses ya da not değişiklikleri cihazların güçlü göstergeler yoluyla olsun "avcı hayalet" ya da şüpheler ve perili hayaletler ") ya da cinler için kendi varlığının herhangi bir kanıt izlemek ya da kaydetmek için yönündeki söylentileri yükseltir yerde, araştırma deney yapılan kişi olarak Ghost Hunter olarak bilinen bilinmeyen bir nedenden dolayı, sizi olayların bilinmeyen alemlere Paranormal Olaylar çalışma için gerekli dikkat ve hedeflediğiniz yere çevreleyen gizemli olayları doğrulamak için bir araştırma deneyler yolunda bu ilk adımı atmaya istiyorum:

Yaygın olarak kullanılan cihazlar var "avcıları hayalet" diye bu olgular araştırmacılar kaydetti ve volatilite veya enerji alanlarında önemli değişiklikler varlığı bile kızılötesi, görünür ışık, ultraviyole ve X-ışını içeren radyasyon ve elektromanyetik dalgaları (elektromanyetik), her alan frekans üzerinde uzatmak ve gama ışınları, bu cihazlar elektronik mağazalarında satılmaktadır

Bu alanda yeni başlayanlar, bu cihazların tüm satın almak zorunda değilsiniz, bu cihazların herhangi bir deney başlamadan önce dikkatli bir çalışma ve cihazlar doğal Khark ev ya da içinde durumlarda kayıtlı olduğunu görün.

Cihazlar kullanılabilir: Dijital Fotoğraf Makineleri Dijital Kamera yüksek çözünürlüklü flaşlı üzerinde 5 megapiksel kamera ve, manyetik elektrik ve statik elektrik Gaussmeters veya EMF Dedektörler alanları ve bir video kamera ölçme kızılötesi ve yüksek hızlı, Dijital Ses Kayıt Cihazı Dijital Ses Kayıt Cihazı, duyarlı bir film ile sıradan diğer bir kamera gece Kamerası, Dijital Termometre Sıcaklık Sensörleri, radyo dalgaları ve ölçü RF Dedektör ve duyarlılık derecesi ve bu nedenle farklı fiyatlar göre bu bilgisayarların doğruluk derecesi değişebilir.

Ve tabii ki sizin lamba şarj edilebilir pil ve diğer ek önlem getirmeyi unutmayın

Bu olayları aramak için planladığınız bir yer bulun, bir arkadaş, ya da hatta kapı açma veya bilinmeyen sesler duymak, ya da gizemli bir tanık olay hayalet vizyon somutlaştırmak nerede bilgisinden duyabilirsiniz. Suçları, şiddet ölüm veya aktif güç en yerlerin intihar bu yana gördük, ama 1, hastaneler, okullar, oteller, hapishaneler ve benzer bir etkinlik bazı evler gibi uzun zaman önce insanlar tarafından terk edilmiş yerlerde bazı. Kere tespit içerebilir mezarları veya yerleri, yer yok yalnızca sahipleri veya hukuk ihlali önlemek için destek olanlardan izin veya izin ile onu ziyarete. Yalnız yeri ziyaret için izin aldıktan sonra kendi güvenliği uğruna Tzru ve aynı ilgi payı tanıdıklarının Dostu grup değildir.

Araştırmacılar yerde o zaman güç önemli bir artış kaydetti çünkü tercihen gece geç saatlerde ziyaret araştırma tecrübesine göre perili. Gece ve düşük ses ile uyku gün tersine çevirmek için en güçlü kanıt kayıt etmelerine yardımcı olmaktadır.

Kuran Kalmaumat bölümleri okuyarak kendinizi korumak veya arama önce dua deneyin ve üzerinde olduğu hafif yürekli o, elde edilebilir kanıtların zarar her zaman şüpheci olmaya çalışın ve yorumu, her kaza titremeye olmadığı için zihinsel ve mantık kullanır, çünkü bu tür deneyleri yapmak değil sadece onlar ekstralar olmadan gibi, sonuçları yorumlamak böylece onu (deney öncesi dinlenme gün vade alın) fiziksel olarak rahat olması gerektiği gibi ayak sesleri, kendi grubundaki bir kişi neden olabilir duymak.

 Her türlü delil kayıt için taşıma ve herhangi bir işaret veya donanım veya kamera tarafından kaydedilen dalgalanmalar için tetikte olmak ve yerinde ışıklar düşük tuttu. Ve grubun üyeleri dedikodu için sakin değil kalmak için bu cihazlara ilgili grubun her üyesi için görevler ayırmaya çalışın kayıtlı cihazların önemli değişiklikler ve çağrıları, onların elinde sonra şüpheli gibi sorular sormaya çalıştım "tek burada var mı?" Ve gibi soruları önlemek için: Bu ​​soruyu sonuçları tahmin edemez çünkü "zaten iseniz, bize olan kanıtlayan var", ve belki de etkin bir yerde bilinmeyen enerji ve gerçek korku neden, her zaman sakin ve ona müzakerelerin rahat tutmak ve anlamak ve onun varlığına inanıyoruz.

Deney tamamlandıktan sonra analiz etmek için ölçümler, resimler ve sesler toplanmıştır ne çalışmak gerekir ve burada bu tür görüntüler, sesler ve diğer nesneler gibi açıklanamaz bir şey, neden olabilir her dizin sahte Fake için eleme süreci olmalı, aynı zamanda yanlış olabilir, çünkü tek başına analiz bağlı değildir ve burada gönderilmelidir bu bulgular ile Almaaroaúaat Paranoramal Araştırma Grupları araştırma ekipleri kendi sitelerinde internette

Biz Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, İngiltere, Singapur ve diğer ülkelerde görüldüğü gibi Sonunda .. Bildiğim kadarıyla, hiçbir araştırma Arap dünyasında bu alanda takım ya da Müslüman, ben bu projeler için kurulacak umut ve bilimsel kanıt ya da maddi erişim için gerekli teşvik aldı zenginleştirecek Biz büyü ve büyücülük ve benzeri girmeden inanıyorum.

 

No comments:

Post a Comment