Friday, January 6, 2012

Bir hayalet nasıl yapılır

Kurulu Aluiga ve adı "Seansları" maddenin gerçeği bulmak ve soruyu cevaplamak için bir test yapmak için bir grup araştırmacı altında diğer yöntemler arasında ölülerin ruhlarıyla iletişim gerçeği bilmek için: "ölülerin dünyası ile fiziksel bir bağlantı var mı ya da fantezileri aklımıza tarafından üretilmektedir sadece nedir? ! ". bilgilerinizi Eylül 1972, söz makul bir neden olmaksızın birçok araştırmacı vücut bulma ya da bir hayalet ya da hareketli amaçlı ya da ayak seslerini duymak, ya da açık kapı, vs içine aramalarda Toronto araştırma psikolojik (TSPR bir kısayol olarak da adlandırılır) bu fikri sınamak için deney Derneği. Deney iki aşamadan hayal gücünün bir kişinin icat insanların ilk grubun kurulması dahil oluşur ve onu aynı grup tarafından "Philip" ruhu hazırlanması duruşma eklemek için adı "Philip", ve ikinci aşama verir.

Kanada ve Dr ARG Owen gözetiminde 8 kişilik bir grup yapılandırmak araştırma psikolojik Toronto Derneği o yetenek ya da "doğaüstü" kapasitesi, a Dr Owen toplanması ve eşi, eski Mensa MENSA (kişilik bir organizasyon olduğunu bunlardan herhangi talep etmeyen yüksek) bu kuruluş tarafından yapılan zeka testlerinin oranı ve tasarım araçları ve endüstriyel muhasebeci ve bir ev kadını ve kütüphaneci ve sosyoloji bir öğrenci ve bir psikolog, bir gözlemci olarak bir dizi toplantı varlığı olan Dr Joel Wheaton, elde ettik.

 Ilk görev onun biyografi, Prens Philip Oilesford yazdığı bir kişisel tarihsel kurgu icat ve burada onun biyografi bazı numaralandırmak için: "Philip onbeşinci yüzyılın ortasında yaşamak için kullanılan bir kişi İngilizce sınıf aristokrasinin ise, kral ve Katolik doktrini bir destekçisi, güzel bir kadın ile evli, ama katıdır o da gayrimenkul çalışmalarını incelemek için bir tur iken soğuk adı Dorothea, İngilizce asalet bir adamın kızı ve bir gün siyah saçlı ve koyu kahverengi Fasthute ile Margo gözleri adlı ve ona aşık hemen imzalı güzel bir kadın olmak üzere Roma bir grup, testere

Ve sonra istikrarlı Dadengon Manor, Hafız Philip gizli ilişki Bmarju ama eşi Dorothea yakın ailesinin ikamet yakın evlerinin birinde onu koymak evinde saklandığını ne olduğunu keşfetti, büyü ve bunların kocası çalmaya büyücülük kullanan diğer sanık Margo, Philip zor bir durumda ve kaybetmekten korkuyor Ben büyücülük ve sihir ve cümlenin suçlanan Margo odun sopalarla yanan tarafından yürütülen deneme karşı bir feragat çok duydum. Philip sonra vücudunun kale duvarı aşağı bulunmuştur olarak saygınlığını savunmak için üzüntü ve hayal kırıklığı çok intihar hissettim. "

"Philip" bir portre (fotoğraf) (görüntü gösterilen bakınız) çizmek ve grup üyelerinin kafasında "Philip" fikri kurmuşlarsa deneyin ikinci aşaması başladı için de grubunun üyesi bir Owen sanatsal yetenek İkinci Philip ruhu hazırlamak için bir oturum kurulması yer alıyor.

Onlar bu çağrı herhangi bir ipucu alamadım rağmen Ve aslında, normal oda ışığına Vahsoa onlarla onun varlığı altında uzun süre meditasyon yoluyla kafasında Philip görüntü ve hayatının ayrıntılarını çağırarak grup başladı. Bir masanın etrafında toplanmış sinyal var umuduyla uydurma geleneksel oturumları benzer bir atmosfer oluşturmak için oda aydınlatması hafifletti ve şarkılar söylediler ve Philip yaşayan ve nerede o döneme geri dönme amacı olduğunu düşünün eski kale görüntüleri ile kendilerini çevrili kendi stratejisinin Vgiroa.

  Bu tür toplantılarda grup masaya özellikli vurmak şeklinde Philip ilk sinyallerinin gerçekleşti Akşamları birinde, grup üyelerine koymak başladı soruları cevaplamak için "Philip" sonra başladı onun yol vardı ve bir "hayır" ve Triqtin ardışık demektir "evet." O andan itibaren fenomen bir dizi bilimsel bir açıklama olmadığını ortaya başladı.

Masanın üzerinde tıklama ile cevap sayesinde, grup "Phillip" bu "kişisel" taşır ve hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri yansıtır ve bazen cevap isteksiz olan veya cevaplamak için bazen istekli ile patladı hissettim. The kalın bir carpets kaplıydı ve dönemde, table one bacak on dans ediyordu rağmen table move ve iki taraftan sarsılmış to even kaydedilemediğinde "ruh"!

Bu Philip grup üyelerinin kolektif hayal yapıldı ancak bu, bilinçaltında grup hakkında bildiklerimizin sınırlıydı. Burada "Philip" yeteneği tablo son derece garip psikokinetik bir şey taşımak için ise cevaplar, beklenmedik değildi! Philip gruptan istekleri oda aydınlatması azaltmak, gerçekte daha az!Talep çok oldu hafif van artırmak ve serin esinti ve tablo, bazı durumlarda halktan 50 kişiye yükselmiştir katılanların puslu Mist şaşkınlık şeklinde arkasında bu gizemli olayların merkezi, keçe ne zaman bir televizyon filmi ve fenomen hakkında bir belgesel için toplantı kayıt olmuşturtablo yarım inç (çeyrek santimetre) bir mesafe için yerden yükseldikçe yüksekliği ve düşük ışıkta çünkü Ne yazık ki bu açık değildir. Owen grup bu deneyler ve diğer hayali karakterler birkaç sonra yapılan ve aynı gizemli olaylar var

   

No comments:

Post a Comment