Friday, January 6, 2012

Çin'de UFO görünümü

Çin son iki olay tespit duyurduğu sırasında kimliği belirsiz uçaklar UFO (UFO) cesetlerini, olan tüm uçuş süspansiyon ek olarak 7 Temmuz'da Hangzhou havaalanında yolcular arasında panik ve korku bir devlet isteyen, meşhur "Roswell" in 63 bölüm birinci yıldönümünde görülen çakıştıülkedeki diğer havalimanlarına gelen tüm uçuşların dönüşüm yapılması gerekiyordu. Ama Çinli yetkililer açıklama beden kimliğini belirlemek, hatta önceden vücudun geçiş tarihinden havaalanına bilgi girişiminde vermediğini daha belirsiz ve karmaşık bir olaydır. Ama bu olayın gözlemlerinde her zamanki gibi, yetkililer sessizliğe taahhüdünde bulunmuşlardır. (Resim ilk görülen bir UFO gösterir).

Olarak 15 Temmuz 2010 yılında ikinci, geçen Perşembe günü saat bildirilmiştir ve özellikle açık bahçe alanı ve aynı senaryo üzerinde uçan saat dalmış, parçalarının çoğu izlemek için gelen vücudun arka çiğneme şehirde herhangi bir açıklama ya da açıklayan bir bildiri sunmak için Çinli yetkililer değil ne oldu. (Resim ikinci görülen bir UFO gösterir).

Medya ve analistlerin Tablolar
Bu medya tarafından kabul edilen tabloların yüzlerce ortaya çıktı ve biz kaynakları söz edeceğim uzak güvenilir ve iyi bir itibar ile karakterize, ister haber ya da bilimsel ve bilimsel mükemmeliyet bazı analistler ve merkezlerinin görüşleri:

 - Xinhua (resmi), havaalanı tuhaf tanımlanamayan nesnelerin ortaya çıkması sonucu kapatıldı.

- Ajans ChinaDaily: olay bir askeri amaçlı olduğunu söyledi.

- Haber ajansı CCTV9: Mezar gerçekten gizemli ve soruşturma var.

- Haber ajansı YahooNews: Mezar gerçekten tuhaf.

- Yerel haber ajansı: Bu gizli askeri konularda ne görünüşe göre.

- Üniversitesi (MIT) için Analist: Mezar bir UFO uçan nesneler değil, nesnelerin diğer şeyler ile ilgilidir.

- Jeffrey Fordan (MIT) bir yabancı cisim uçak UFO dedi ne görüntü işleme programı Photoshop ile sahte, ama bu değiştirilmemiş henüz uzak uzayda Çinli bir balistik füze fırlatma düşünmektir. Ve uzay sistemlerinde Fordan uzman yayılması da Rus ve Çin olan, adlı bir blogda bu analiz sonuçları "silah kontrol uzmanı." Yabancı cisim uçak görüntülerin denetimde Fordn bilimsel teoriler kullanın ve programı Photoshop ele olmadığını, özellikle de inceledi. Dedi ki: "Bu DF-21 füzeleri yakın Jiuquan başlatılan ve doğu Gobi Çölü'nün bulunduğu hedef için başlık ve bu bir kuş sanki yabancı cisim neden ne olduğunu bana görünüyor."

 - Takım SFR: Ne oldu aslında Asya askeri konularda Çin kapsamı dışında olmasıdır.

- Takım UAT: Ne oldu garip ama gerçek görüntüleri manipüle değil gibi görüntüleri analiz ve sınıflandırıldı.

- Wang Jian (Çin Sivil Havacılık Dairesi hava trafiği Başkanı): "Ben henüz bir sonuca alamadım" ve bu soruşturmalar devam edildi.

Aivadat yerel görgü tanıkları
- "Gerçekten organlarının bu tür görmeye alışık alamadım çünkü korku var"

- "Ben göz onun nerede bir saat uçan kaldı taşıyın ve sonra gözden kayboldu kadar uçmaya başladı etmedi baktı."

Bir site ve metafizikçi ve uzman görüşü
Medya görünümlerini incelemek ve bu sonuçlar bilimsel mükemmeliyet merkezlerinin bazı analizler By:

1 - bu ne oldu Çinli yetkililer özel askeri programları ile ilgisi yoktur ve olay havaalanına katkıda bulunmuş olabilir ve büyük ölçüde Çin ve yabancı yolcular arasında panik yaymak ve bu ülkede turizmi vurmak için, doğrudan ve dolaylı olarak neden bozabilir çünkü bu ne Atantzerh hükümetidir ve Çinli yetkililer. Aslında askeri bir program veya bir kıtalararası füze olabilir, ama başka bir ülkeden geliyor olabilir.

 2 - (uzak sallanan ve rastgele parçaları ile video ve havaalanında çekilen fotoğraflarda aslında Mazar bir araç veya bir füze mümkün mesafeler olmanın belirli bir şekilde ve yönlendirilmiş bir şekilde çalıştığı için ne oldu ışık farklı bir hava olayları ya da yansımaları ve bu değil .)

3 - Ben havaalanına ait medya ve kontrol kuleleri bahsetti o mesafe bir ölçüde yürüme mesafesinde olduğu için ne oldu bir gök cisimleri ya da göktaşları, ya da bu olduğunu sanmıyorum.

Bu vücut nedir?
Bu vücudun kimlik aşağıda özetlenmiştir:

1 - ne oldu gelişmiş ülkelerden gelen bir füze testi yüksek-teknoloji özellikleri olabilir Asya olabilir ve diğer ülkelerde olabilir.

2 - Bu gaz bir miktar ile havada dağınık bir füze enkaz olabilir.

3 - Bir keşif uçakları, yüksek hassasiyet ve radar tarafından olmayan maruz meydana gelmiş olabilir.

4 - limelight için bu teknolojinin maruz kalma korkusuyla yetkililerin sessizliği yol açan bir Çinli gizli uçak bir kaza olduğunu meydana gelmiş olabilir.

5 -. Mesaj uzun zaman önce oldu garip ve ne 63 yıl oldu Roswell olayı önce, mesajın hedef ABD hükümetinin dikkatin ve yırtık yapmak arasındaki senkronizasyon bakarak Çin hükümetinden ABD hükümetine olabilir

yayın zamanlaması
Haber yayınlamak için uzmanlar sitenin geç grubundan Web sitemizin ziyaretçi ve okuyucuların bazı sürpriz olabilir önemli ve hayati ve tüm ve medya söz ve oldu modern büyük ve son birkaç gün içinde küçük, ancak tamamlandıktan sonra kadar haber yayımlamak olmadığını Ziyaretçilerimize isterimhaber, analiz ve ne koşulları ile ilgili okuyucu için net bir tablo ulaşmak için doğrulama işlemi.

feragatname
Bu yazıda Sonuç çok site yönetiminden izin almadan başka sitelere belirtilen yıkama yayınlamamayı bu çabaları istismar etmeyin uzmanlar sitesi ve metafizikçi tarafından yürütülen özel bir araştırma çabalarının toplamı, ancak bu konuda herhangi bir referans sitesi ağırlıyor Bu soruşturma giden bir link koyarak.

No comments:

Post a Comment