Friday, January 6, 2012

El Arish Mısır UFO görünümü

Bu olayın gerçekleri liste başlamadan önce ben uzaylılar ve uçan nesneler yaygın Arap toplumunda kullanılan ve vadede genel olarak özellikle Mısır cadde ve Arap, uzayda hareket eden nesne haline gelmiştir yayılan ateş kabul etmek istiyorum. Biz Kuzey Sinai Akdeniz'e bakan, özellikle Salı, El Arish, Mısır plaj alanı kuzeyde 22 Haziran 2010 gecesi, son bir ay içinde meydana gelen gibi en kaynaklar tarafından bildirilen olay geliyor.

  Onun sürpriz bölge halkı ve bazı turistler için, parlak bir ışığın ortaya çıkması ilk uzak görünüyor idi, ama çok geçmeden görgü ve bazı kaynaklara göre, mesafe yakın olmak için deniz yüzeyinin belirli bir hız yakın başladı, deniz seviyesinden daha yüksek vücut 1000 ile 2000 metre arasında değişmektedir vevücudun belirli bir süre sonra bölge halkı ve kimin alanında plajları yaşayan arasında panik ve korku bir devletin ortaya çıkmasına yol açtı, bir iz bırakmadan kayboldu ve yeniden ortaya çıktı tekrar süren iki dakika ve yine kayboldu.

Site ve metafizikçi kendisi olay ve olayların mantıklı yorumların gelişimi analiz ..

Bu olaylar ve gerçekler açısından sıradışı olmasa da bilinmeyen ya da (UFO) tanımlanamayan sahip Görünüm nesnelerin kapıda olay Tasnif dünyanın farklı yerlerinde benzer olayların bir sürü var ve bu füze testleri birine ait olarak Rusya tarafından ortaya Bzla için daha iyi olması yapay uyduların

Bu olaydan birkaç kaynakları ve izlemek bulunan Ivadat tanıkların ve araştırma değerlendirdikten sonra bu olay gerçekten vuku bulmuş olduğu gösterilmiştir, ancak olayın anlatı detayları ve bazı tutarsızlıklar ile, o gün neler olduğunu kanıt ve Ivadat dakika varlığı olmadan kısmen hatırlanacak özet (medya kaynakları ve basın bültenleri ve bilimsel değil transfer Not deyimler):

 - Vücutta artırın: denizden 1000 metre mesafede, başka kaynaklardan yükseklik 2000 metre olduğunu açıkladı iken.

Birkaç dakika başka kaynaklardan vücut güvenlik güçleri panik ve arama yol uzun bir süre aldı belirtti süre: vücudun ortaya çıkması için.

Vücut tekrarlaması: diğer kaynaklardan olayın belgelerine olumsuz etkileyebilecek kaynak ve tablolara güven gücünü saymıyorum, çünkü vücut, daha önce defalarca ortaya çıkmıştır belirtti.

Resmi doğrulama çabaları

Olay ve hükümetin tek bir bilimsel çalışma ne oldu ki gösterebilir bilgi bildirilen kaynakların çoğu bu varlıklar için bilinen olabilir ne karşı yeterince önem veriyoruz.

 Güvenilir kaynaklardan İsrail İran'a casusluk görevleri uydu başlatmak için deneyler yapılmış söyledi, ancak bu olay bağlantı olduğunu yalanladı

Oldu ve büyük bir göktaşı tarafından bilimsel bir olgudur ve bilinen ve belgelenen ne olabilir bir bilimsel pozisyonları açıkladı.

Meydana gelmiş olabilir İsrail'e ait yapay uydu fırlatma içeren bir füze testtir.

Bu olay vücut ve görünüm ve kaybolma yüksekliği belirlemek için Alaivadat sorgulanması durumunda bu geçici meteor için bir saat olduğunu ve bu mümkün ne de daha önce Dhanah Aaatara Alaivadat güvenlik açığı bu tür

Ne yankıları olabilir olayın ayrıntılarını görüntülemek için bulutlar görünür görüntüleri biridir.

Bölgedeki çevre ülkelerin hükümet bir askeri uçak biri ve Alradarat bir yüksek teknoloji gizli ile karakterize olabilir.

Meydana gelmiş olabilir akıllı yaşam için uzay aracı izlemek için diğer gezegenler ve galaksiler geldi ve bu bir olasılık kalır ve imkansız.

No comments:

Post a Comment