Tuesday, January 10, 2012

Cinler kimlerdir

Allah cinler adına tahsis Surat, cinler Kuran'da yüksek ateş üstündeki alev herhangi bir mavi açıklanan ve bir yangın hava ve yoğunluğu gibi ruhani tür için evrim gibi dumansız ateşten yaratılmış zeki varlıklar Kuran'da cinlerden söz çok az havadan kilden kemik ve et ve kan insanın evrimi gibi, onlar kabilelerinin form ve distribütörlerin değiştirme yeteneğine sahip olarak üreme yeteneğine sahip, dönem dil Alasttarh veya gizli bir şey de "cin".

Cin Adam, Çocukları gibi yaratıklar sorumlu olan Müslümanlar nerede, Hıristiyanlar, Yahudiler ve gezegenlerin ve bazıları şeytan izleyin, ya da kendi kabile ya da onun soyundan olan bir ibadet.

Diyet tütsü kokusu olanlar dahil olmak üzere hayvan gübresi, kan ve kötü kokulu duman ve Müslümanlar hakkında etiketli kafir ve beslenen Valxiatin göre değişir inanıyordu.

Çeşitleri

Amer (Ammar yer):

Cinler türüdür ve Müslümanların bizimle evler, tuvaletler ve canlı ev çoğunda yaşayan ve orada elbette diğer dinler ama çoğu Müslümanların zarar değil, nadir ve nüfus tuvalet birinde Bu nedenle tuvalet ve banyo gitmeden önce kötülük ve şerrinden sığınırım gereken şeytanların hepsi.



Bir iblis doğduğu bir saatten insanın ölümüne kadar kötü insanlarda fısıldıyor ve iblisler ve melekler iyi yapmak için teşvik ve iblisleri ne meleklerin karşısında atanan her kişinin orada kötülük yapmak insanın çağrısı insanın ve onun çalışma vücudun emanet dışında patlama

dev

Cinler ne tür büyük boyutlu ve uzun ile karakterizedir, ancak güçlü kategorilerine göre bir cin değil.

cin

Hiç güçlü cinler Kategoriler cüceler küçük imp Fbasttaah büyüklüğüne bağlı olduğu dev dev Marada, Süleyman Saba Kraliçesi tahtına geliyor Rab görüntülenen bu sprites birinin öldürülmesi.

Konut ve iş yeri gibi cinler Kategorileri

Pilot ve dağ sakinlerinin sakinleri ve biz bilmiyoruz gezegenler ve diğer türleri de dahil bunların dalgıçlar, ekleyin.

Cin pilot ve Şeytan Possession

Çünkü onun lüks Surround işlemci veya manevi zorluğu kurbanı dışına almak zordur suçüstü en güçlü türleri, pilot önce cinler zarar.
 

No comments:

Post a Comment