Friday, January 6, 2012

Cochesaki Oona - Japon korku efsanesi

Legend yüzlerce yıl önce yaşamış (Hikayenin bazı sürümleri hanedanı Hean dönemi ifade eder) ve eşi veya cariye bir samuray, ve genç bir kadın kocasına ihanet ve karşılığında kocası, kıskanç samuray gelen savaşçı olduğu çok güzel, ama Mgrorh de muhtemelen söyledi has it o hakaret hissediyor ve bir gün eşi saldırdı ve bir kulağından diğerine kılıcı ağzını bina ve bağırıyordu: "bir tarafta hemen hemen şimdi güzel sanıyorsun ki?". Ve mevcut mitler Thom özellikle akşamları gece kadın, Alillaabh söylemek bu konuda güveniyor

Ve onun Olağandışı bir şey maske kalmaz Japon değil çevrelerindeki insanlar için, hastalıkların yayılmasını önlemek için soğuk hava bu maske için kullanılan, cerrahi maske (ağızlık) ile kaplı yüzü. Ve şüpheli kadının bir insan (bir çocuk veya bir öğrenci üniversitede veya üniversiteye olabilir) aldığınızda, sonra "Evet," o zaman onun maskesini çıkarır ve "Hayır" yine cevap aynı soruyu sormak, olur bunlar "diye? Güzel Am", çekinerek sormak ve cevap kurbanı oldu ona kesilmiş, silah çok hikayelerde bir makas anlatmak için. Ve kurban onlar güzel herhangi bir görüş için "evet" yanıtını ki, onlar yaşadığı ikamet veya yere vermek ve sonra kapının eşiğinde Tzbha, ancak diğer hikayeler bunu Tahedah yakut kan damlayan söylenir ve yürüme mesafesindedir kurban cevap "evet", ikinci kez ise.

Modern mit mit süreci başka bir hal aldı, kurban yanıtladı: Herhangi bir Bjamilh veya Bakbihh sonra kurban kendini kurtarmak değilim "Sen, olağanüstüdür." Ve 2000 yılında efsane-Thani yenilenmiş, cevap "ile arasında" herhangi bir So-SO sonra Cochesaki Ona ne olacak, ve kurban Stheloz endişe ne yapacağını sırasında kaçan düşünür oldu. Başka bir çözüm sormak için şeker ya da kurban bir parça atmak için: "Ben güzel miyim" O Stnzaaj ve uzak.

1979 ilkbaharında, söylentiler çocuk peşinde olan bir kadın hakkında geç yetmişli 2007 bulundu koroner kayıtlarının Ekim ayında. ONA Profil Cochesaki bir av çocuklar için Japonya yayılmış, ama bir araba kazasında öldü! , O kadının ağzından kulaktan kulağa ve zamanda bir terör dalgası arkasında olduğunu bir gizli inanç çatlak oldu. Maske takan bir kadın için Güney Kore'de benzer 2004 yayılmış Aashaat olarak kırmızı, yakıt bu söylentiler, Japonya'da 1979 vakaları hakkında hikayeler gibi Ooshisaki Oona söz kurgu Japon (çok fantezi film ve animasyon üretimi için hala anime Anime bol malzeme olduğunu manga).

  

No comments:

Post a Comment