Friday, January 6, 2012

Sihirli mavi boncuk gücü

Boncuk mavi kaplar ve Arap ve Müslüman da Yahudi toplulukların popüler kültüründe önemli bir yer durdurmak, bunların hemen hemen yoksun olduğu bir kadın veya bir araba oldu, insanlar sihirli güçler risklerin sahibi korur ve kem gözlere karşı korumak, veya · ekler genellikle Kqladh boyun çevresindeki tüm araba kazaları önlemek olduğunu düşünüyorum. ayrıca Mısır lehçesinde "beş Khamisa" olarak Boncuk mavi bilinen, ancak daha az bilinen diğer adları gibi İslam toplumlarında bilinir olan "Fatima tarafta," Fatima (Zahra) barış için bir başvuru Allah barış Messenger ona olsun bir kız üzerine olsun. Ve Yahudilerin bazı çağrısı "Miriam el," Miriam bir başvuru Tevrat'ta, Peygamberler onlara selam olsun Musa ve Harun, barış kardeş olduğunu belirtti.

Efsane ve söylentiler ortaya çıkması söz Farklı hipotezler çevrelerine de öne sürüldü, ama bazıları söz edeceğiz:

Bu beş barış, Yahudiler için olduğu gibi (Muhammed, Ali, Fatıma, Hasan, Hüseyin) onlara selam olsun o kitap anlamına gelir inanıyoruz giyim kişidir bazı Şiiler tarafından inanılan ise doktrin ve dine göre kod Boncuk mavi farklı yorumlanması, o bazı Sünni Müslümanlar, İslam'ın beş ayağı atıfta olarak düşünülen beş Tevrat (Musa'nın kitabı). Ama arkeologlar hepsi bu inançların kökeni iki inanç Jat Alvenivien bu kadar Kartaca Krallığı saygı ay tanrıçası Tanit Guardian, simge geri kökleri olduğunu görmek başka bir bakış açısı var.Ortasında Valdaúrh durdurmak ay sembolize eder.

 Bu Akdeniz'e tarafların yaşadığı Semitik halklar tarihin bir döneminde ülkelerinin sömürge Romalılar korkutmak için mavi göz ayılar palmiye boyalı olduğuna inanıyordu ve belki de mavi gözleri Romalıların en önemli özellikleridir ise, o zaman sömürge onların reddedilmesi açık bir ifade halklar kolonize yeni, gözleri ya da kapılarına sadece Belsagah kökünü kazımak için tehdit en çok korkutucu sembol bir sopa taşıyan. ve daha sonra bütün kötü Kqlaid korunma sembolü boyunlarını bunu taşımak, ya da evin duvarlarına asın oldular.

Belki de her sayı ve özellikleri ve etkileri, beş toptan giriş ve bazı Arap toplumlarda kıskanç ° karşısında itti ise insan vücudu veya kendi şeye zarar vermemesi Enerji savunma titreşimleri tarafından el tutmak her mektup, kadınların elinin avuç ödemenizi sağlar mit ilgili ayin sihirli, (sonra bunun karşısında beş ayrı parmak) numarayı "beş" ve komplikasyonları ya da bağlantılı bir kelime olarak gıpta onu Vtntq tutar sizce Kcolha (Perşembe) ·

Son yıllarda aktivist bir dizi Müslümanlar ve Yahudiler arasında paylaşılan mavi boncuk geleneklerin sembolü olarak amblem giyim Yahudilerin barış hareketleri seçti.Iki halk, Yahudi ve Filistin arasında bir arada yaşama için kendi çağrı kapsamında

 

No comments:

Post a Comment