Friday, January 6, 2012

Dünya Savaşı'nın zeplin gizem Ghost in

1942 yılında şüpheli iken ne İkinci Dünya Savaşı ABD'nin endişelerini, batı kıyısında bir Japonolası bir saldırı korkuları diyor sonra askeri tarihçi ve yazar Carol Glijnz sahne tarif edildiolacaktır: "denizaltı varlığı hakkında yeterli bilgi, bir Japon işçi bir mesafe vardı Los Angeles kenti yakınlarındaki Santa Monica petrol rafinerisi için bir platform oldu saldırı, sonra daha çok saldırıbekleniyordu Amerika Birleşik Devletleri, batı kıyısında. "

Bu yüzden koruma ve Aarchib Squardron 32 çerçevesinde California sahil tarama hizmet 12 zeplin koymak tehditlerin deniz kuvvetleri yanıt, programın aşamaları en sessizce gidin ve 1942 Ağustos ayına kadar devam etmiş, herhangi bir olay kayıt yoktu kolaylaştırmak zaman (bir numara taşıyan bir balon kazası L-8) ve California Dali şehrinde bir cadde yayınlanan, ancak mürettebat ve gemide iki kişi yazar bir efsane balon hayalet doğduğu gün, yolda onları bulamadık. bu aslında inanmak hala çok zor olduğunu ve görme üyelerinden herhangi biri mürettebat ve hiç vücutlarının hala bulamadı ve hala daha 60 yıl geçmesine rağmen, şimdiye kadar gerçek bir sır yok!

Bir gün için sabah erken saatlerde, 1942 Ağustos ayında ve özellikle San Francisco şehrinde efsane balon Hayalet başladı Pazar gününe denk mürettebatın uçuş 101 ve iki Teğmen Ernest DeWitt Cody (27 yıl) düzeyinde idi Yardımcısı Charles Ellis Adams (34 yıl) içinde çıkmak için hazırlık yaptıkları oldu iyi nitelikli ve deneyimli (ve sonraki beş saat içinde meydana gelen olaylar daha belirsiz hale budur). Sabah gemide mürettebatın geri kalanı ile balon olmak Pilot Balmikaneki Epson P Riley Hill gerekiyordu ama onun bunu yapmasına izin vermedi

Arasında, Epson P Riley Tepesi Diyor ki, "diye balonlar küçük led asla rağmen, Adams balon büyük ve güvenlik prosedürlerinin doğrulanması sonra rehberlik için geçerli neden seyahat uçuş onun için sadece rutin uçuş (rutin) sabah yoktu. Ve tarafından zaman fraksiyonu bizim gezi güvenli ve erkeklerin üç gemide. bu nedenle balon kapısını Vosdt dışında tutulur ve kapanış teyit gördü ve sonra çıkın hale düşmek balon Vtjolh ağırlık eklemek çünkü bırakma havadaki yüksek nem nedeniyle seyahat durdurmak için emretti. "Gezi adalar ve 40 km hakkında yalan uzak Faralon, için Golden Gate Köprüsü üzerinden geçen ve daha sonra baş, San Francisco Boğazı'nda Treasure Island terk başlaması planlandı.

 Sonra Ewent Reese ve Güney kıyı şeridi kuzeyinde sonunda.Rotanın ilk aşaması plajları koruma görevini planlandığı gibi kolayca gider, ama bir saat ve çıkmak için bir yarısından sonra, kişi Lt Cody temel Scoardon şunları söyledi: "Yaklaşık Faralon adaları Bizim dört km doğusunda." Dört dakika sonra yeniden Cody İletişim saniye su üzerinde bir yağ birikintisi yüzen varlığını rapor ve Riley göre bir uçuş 101 son alınan kelimeler oldu. Birkaç dakika sonra, o ekibin daha fazla açıklama almak için iyi bir zaman iken Vafterd işçiler üssünde, herhangi bir yanıt almamış mürettebat Akunan Mottaganin çok tutulan hareket ettirerek rapor sözler vermedi

Ancak mürettebat herhangi bir kelime almadan 3 saat sonra, el-Kaide üyeleri uçuş 101 komutanına başarılı uyarıları göndermek için, ancak kontakt tüm ısrarlı girişimleri resoundingly başarısız oldu ve son olarak mesaj alındıysa ama balon bir mesafe için ders dışı veered Flight 101 ve gelen değildiplaj doğru ve San Francisco güneyinde 13 km, ayrıca Ken Gillespie hatırlıyorum. Bu arada bir yüzücü ve aniden gri sis büyük bir kitle ona doğru merkezinden gelen görünce suya girmeye hazırlanan bir Sayın Kabiolvia ayakta vardı

  Kabiolvia su üzerinde 47 feet (13 metre) yüksek ve büyük tanıttı ve birden plajın kenarında kum boyunca tekerlekleri vurmak ve sonra Son olarak, dağınık kalıntıları vardır çarpışmak için eğimin üst kenarına hafifçe yükseldi balon açıklar. Gözlerinin önünde balon kazasında tanıkları, şaşırtıcı çarpışma sonucunda herhangi bir kişi ile enfekte olmayan Dali bir şehir, sokak ortasında bir düşüş gelen yüzlerce kişi gördüm!

Daly ve personel Şehir üyeleri tarafından toplanmış durumda Deniz Kuvvetleri geldi ve Teğmen Cody ve asistanı, Adams herhangi bir iz bulamadık zaman herkes hayrete ise, uçuş koşulları alışılmadık ve kapıya dayanan çubuk güvenlik yerinde değildi balon açık, kapısı oldu. Riley Hill, balon ve oda kalıntıları incelenmesi ve ON hem de verici radyo açık ve tek dokunuşla vermedi sol aynı durum ve ayrıca 6 saat uçmak için yeterli yakıt stoku geri kalanında yakıt vanaları olarak keşfetti olan çalışma durumunu hala bulundu.

Daha önce Albassanha olduğu hipotezi göstermektedir ki, şapka Lt Cody kontrol panelinde yerleştirilir ve ceketimin kaçış iki üç eksik bir çanta (güvenli kilit) vardı gibi bir yerde gizli ve de makineli tüfek kodları içeren, gerekli güvenlik prosedürlerini olarak çıkarma ayrıca mevcut ve Cody Adams, kapıyı açtı ve havada Bnevshma attı!, uçuş 101 7 ve 11 am saatleri arasında gemi ve uçak bir dizi görüldüğünü doğruladı deniz subaylarının olay müfettişler ve bazı tanıkların o Cody ve Adams görmek mümkün olduğunu söyledi görünüyor kendi odasında gondol ve her şey iyi gidiyor gibi görünüyordu.

 Iki adam gizemli kayboluşu açıklamak için hemen hipotezler bir dizi ortaya çıkmış, bazı hipotezler düşmana sildi denizaltı için bu Cody Adams hakkında konuşmak ve onları tutuklandı ve mahkum alarak ve söylenti iki adam ve bilinmeyen bir kadın ve muhtemelen birbirlerini öldürmek aşık iki gerçekleri ile ilgili diğer görüşmeleri uçuş sırasında havadan attı ve olan kontrol etmek için indiğindebalon düştü zaman sonra kaçtı. Ayrıca bu hipotez için deniz subaylarının araştırmacılar söylendi, onlar iki memurlardan biri mekanik bir sorunu gidermek için oda Gondol dışarı çıktı inanıyorum Tiglath ona yardım etmek sorun diğer düştü ancak iki gemide imzaladı.

Yıl olaydan sonra, o savaşın sona ermesinden sonra da söz konusu balon reformu gibi, ölen resmi arasında Lt Ernest Cody ve yardımcısı Charles Adams kabul ve ülke çapında spor yarışmalarının yönetimi sırasında milyonlarca insan tarafından görüldü balon Goodyear GoodYear olarak bilinen, ama insan biraz oldu öyküsünü farkında, diğerleri başlarını üzerinde uçan hava aracı gizli bir keşif balonu olduğunu bilmiyorum!

  

No comments:

Post a Comment