Friday, January 6, 2012

Manyetik bulmaca dağ

Hala dünyanın bazı bölgelerinde nedeniyle gizemli güçlerin fizikçi şaşkın yerçekimi aşağı yukarı yerine de su dökmek akış yapar eğimin üst kısmına doğru (nötr durumda) park halindeki bir araç ödeme karşı! , Bu alanlar genellikle pusula kuzeyinde göstergesinin kaybına yol açar, böylece tanık Dünya'nın manyetik alanının doğal bir anomalidir dönem "manyetik tepeler" Manyetik Hills tarafından açıklanmıştır. Aşağıda, bu tepeler veya yamaçlarda Manyetizma bazı işaretini veriyor:

Bölge Santa Cruz Radwodz ormanlarında geçen yüzyılın kırklı çapında yaklaşık 46 metre çapında dairesel ve Amerika Birleşik Devletleri'nde ünlü manyetik daha tepeler olduğunu ortaya çıktı, bazı şirketler bu yere turlar işletmek ve bir ziyaretçi tarafından gözden etkileri ortaya bu gizemli bu taban açıları göre üst ve elektrikli süpürge doğru bir top rulo izlemek gibi Hazho yürüyen insanların uzunluğunda değişim ve garip bir de ağaç dik durmak yok ve bazı ziyaretçiler yamaç tırmanışı sırasında gücü ölümü hissediyorum. gözlenen

Bu noktada, 1940 yılında halka Avctgt bilirkişi ve jeologlar bir grup tarafından 1939 yılında keşfedilen dünyanın dört bir yanından tekil ziyaretçi binlerce nokta yüzlerce birçok olağandışı cazibe ve bakış biçimleri ve yükseklik deneme olduğunu şaşırdı. Dış uzaydan gelen yaratıklar ait uzay aracı rehberlik sistemi olarak kullanılmak üzere dairesel bu noktada gizli gömülü demir varlığı koniler inancının derecesi bazı insanlar için bu olay için açıklamalar bir dizi ulaştı ve diğer uzay aracı kendisi toprağa derin gömülü ve diğer teoriler oksit emisyonları için konuşmak düşünüyorum karbon ve diğer .. , O yere bir gezi kitabı ve bu kuvvetlerin harikaları öğrenmek için MysterySpot sitesini ziyaret edebilirsiniz.

1988 yılında, bir muhabir şehir Hanlar 4.8 yatıyor Batı Azerbaycan Gölü Jake Jake giden yolda yapmak için daha sonra Sovyet Haber Ajansı gitti. Diyor burada: "Aracın motoru durdu ve ben yamaç elde hızı en doğru hareket eden araba başladı fren El Freni serbest, iki kez, ilk kez otomobil boş olduğu denenmiş ve ikinci kez amaçlarla dolu ve her iki durumda da biz tutamadı, yerel nüfusun bilinen bir olgu Bakü'de Bilimler Akademisi içinde bakıyordu. "

Brezilyalılar uyruklu fıstık güçleri kendi şeyleri yapmak inanıyorum çünkü geri 1982 raporuna göre, "Sokak Fıstık" olarak adlandırılan Brezilya Belo Horizonte kentinde, bulunan bir sokakta yer fıstığı, tek mil mesafe için eğim yukarı Guardian, araba tarafından yayınlanan olmuştu ancak bu açıklamıyor neden üst çevresinde park edilmiş arabaların acele, iddia o dağların sınır bölgesinde bulunan demir cevheri büyük miktarda manyetik geri.

 Şaşkın Çinli bilim adamları da 1998 yılında Hong Kong Standard tarafından yayınlanan bir rapora göre, yukarıya doğru hareket ediyor su bir çöl bölgesinde 60 metrelik bir mesafe yükselen yamaç keşfi ve subay Zhao Gobeo tarafından 15 derecelik bir açı olduğunu bulduğumda Gansu eyaletinin kuzey doğusunda bulunan yamaçnedeni atfedilen Lanzhou Üniversitesi'nde Fang Kseyouming fizikçi de dahil olmak üzere Çinli bilim adamları, çok sayıda dikkat çeken kentinde Uygur "hava basıncı alan Jazba güçlü ve keskin bir değişiklik."

Amman şehrinde bulunan manyetik tepe ile onun deneyimleri hakkında Amjad Qassim konuşan, o, onun blog "bilimsel Beklentiler" yayınladı ve şöyle diyor: "Ben ve ben başkent Amman Ürdün Caddesi'nin bir yan yamaçlarında biri benim araba durdu ve beklenmedik bir şekilde, benim araç doğal fiziksel yasalara aykırı bulundu Bunun yerine tüm çeşitli güçlerin nihai sonucu doğan zorla yamacın alt başlığı ve araç geri hareket olduğunu bulduk, gizemli bir güç olduğunu, yani hızlandırmak için kısa bir süre sonra, ilk başta yavaş yavaş geri araç çekmek için değil çalışıyor araç şaşırtıcı ve şaşkınlık

Bmrtf sivri uçlu ve büyük veya küçük, insan ölçülülük sıkma olmadan, onlar geri atıfta başlar ve uygulanıp uygulanmayacağını üzerine herhangi bir araç sola eğer, ve garip. Yaklaşık 300 metre uzunluğundaki cadde yamaç özgü güçlü konumlar araçlar, uygulamak ve şaşırtıcı su nerede su Bu araç sürücüleri bu eğim kullanarak bu gizemli gücün hiçbir etkisi hissediyorum olmadığını belirtmek gerekir. bunun cazibe yüksek güç bir sonucu olarak dökülen, ancak rampa ve insan ölçülülük serbestleştirilmesi aracı durdurmak, geri taşımak için gereken ediliyor. "
  

No comments:

Post a Comment