Tuesday, January 10, 2012

fenomen Aldejavo

Aldejavo Deja Vu Fransızca kelime anlamı ", daha önce oldu" ve kelimenin tam anlamıyla zaten örneğin güya bir şey değil durum ile aşinalık duygusu, görülen İngilizce anlamı: hayatınızda ilk defa yere seyahat ve arkadaşlarınızla bir restorana girip masada oturup aniden Taatnaakecon bir konu ise Ashaúkm katılacağınız sadece duygu almak uyarı olmadan sizin tarafınızdan (tüm) şu geçti .. Aynı yerde, aynı yemeği, aynı konu etrafında aynı yüzleri .. Hepsi, daha önce oldu .. Ama nereye? Ne zaman? Hatırlayamıyorum! Bu değil .. Hatta bir sonraki saniye olur (sonbaharında bir şey ya da birisi ya da bir şey geçiyor ise) ve gerçekte ne olacağını unutmayın olabilir!

Psikanalistlerin geçmişin deneyimi tekrar güçlü bir arzu Aldejavo ifade görüyorum ama doktorlar Vivsrunha gibi bir beyin bugünün anlam ve geçmişte karıştırır yapımında beyin neden olarak (eşleşme) eşleşmeyen, doğa arkasında bilim adamları, o Aldejavo bağlamda yaşam biz yaşamış geçmiş deneyim inanıyorum Şu anda elimizde kendimize! ve bu dünyaya gelmeden önce tıbbi her aşamasında bilimsel ilerlemeye rağmen "prenatal BBE deneyimi" (Doğum deneyimi önce bir kısaltma) ancak varsayımlar ve tahminler bu çalışmasına rağmen gizemini hala fenomen Dajavoo çevreleyen olarak bilinen başka bir fenomen akıl ancak bunların hiçbiri deja vu ters yönelim var daha heyecan verici ve tarafından kesin olarak tespit edilememektedir! bu sözde Basel Jamais Vu duygu olduğuna dair bir (sıradışı) ve sanki ilk kez yeni ve garip karşılaşır! Bir an için bir arkadaş veya aile üyesi ile oturup varsa ve bu duygu sadece bir an için sürmez. Daha önce onu hiç görmediğiniz gibi hissediyorum! Bir yabancı gibi!

Vizyon ve benzeri tarafta işitme, başın arkasına olmak Ve Görsel Görsel Merkezi tarafından yorumlandığı bir şey gördüğünüz zaman ne olur, ve bu sinyallerin sadece anlayış görüntü onun tercümesidir:. Beyin bölgelerinin ve her bölgenin fonksiyon Örnek sorumlu olduğu bilimsel olarak bu fenomeni açıklamak Bu görüntü ve emme ya da bu olay bazı durumlarda oluşan sözde Bilişsel Merkezi'nin başka bir yerinde bir tanıdık varsa unutmayın, zamanın bir an geçiyor iki süreç arasındaki gecikme, içinde Bilişsel Merkezi önce hafıza merkezine görüntü .. Sonra gidin daha sonra önce onu gördüm düşünerek içine beyindir.

Analiz orada kaydedilmesini bu kısa süreli hafıza merkezi (Kısa Bellek) için sinir sinyalleri göndererek, sinirlerdeki sinyalleri bu yer veya duruma çevirir olaylarda konum bu nedeniyle ve bu süreç çok hızlı bir saniyeden daha az bir parçasıdır .. Ancak bazı durumlarda, uzun hafıza (uzun bellek) hatası merkezine sinyaller gönderir aynı sinirler .. Bu pozisyon öncesinde bir esnek bizi olduğunu hissediyorum!Bilim Merkezi olayların bir eski zaman ile alınabilir kaydeder uzun bellek yerdir.

Hepimiz beyin herhangi iki lob oluşur biliyorum .. Bu parçalardan biri de başka bir üst düzey hakkında biraz Gelişmiş ..Beynin herhangi bir sinyal ya da görüntü aldığınızda .. Birlikte Resepsiyon loblar .. Ama bazen .. Kıdemli veya diğer birkaç saniye ileri çok basit o kısmını alır .. Daha sonra resim, ses ve ışık işaretleri, vs onu tam edilir tüm onun emilimi olan diğer parçası gönderilir .. Onu önünde yer veya görüntü anladığınız zaman .. O daha önce gördüğünü hissediyor .. Ama doğru .. Bu .. Tamamen absorbe önce kısa süreli bellekte saklanabilir .. Tüm bunlar birkaç saniye içinde yapılır ..

Bir çift veya başka rüya hidroliz bir kopyasını önce konumunu bir kopyası gibi hissediyorum-sanat geçmekte ne zaten unutmuş olabilir, ama unutmayın vermedi .. Yaşamın aynı konumda olduğunda daha önce aynı durum ya da olay geçti olduğunu unutmayın. Bir gün olan diğer gün oluyor ama insan baskı bazı bilim adamları olarak, hatırlanacak ne Ventzkr olur her şeyi unutur olan her şeyin rüya bazen sırasında oluşur ne olursa olsun şeffaf bilinci ve ruhu insan aşamaları geçmek ve rüya ya da gerçek vizyon oluyor hayatının veya Mstqublhecma parçalarını görürsünüz. uyku sonra, kendi bedeni ve uzayda yüzmek arasında ayrışma kendini vücut paradoks kısmi paradoks ve aynı zamanda başkalarının ruhlarını bir araya gelecek iletileri kozmik anlam almak için uyku sahibi olabilir onların ölümü uzun süre canlı ve olabilir

.. Bu nedenle hayatta insanlar ve diğerleri arasındaki iletişim için mantıklı açıklama geçmişin çağırma olgusunun son mantıksal açıklama uzun süre ölmek ve bu geçti ve gelecekte tahmin. Ve sözde Balbrzach birlikte bu ruhlar karşılamak ve hayatlarını para arasında var olur, biz aklımızı fenomen biliyorum .. Biz herhangi bir bizim dikkat eğer hatırlayamıyorum, ama kelime duyduğunuzda ya da bir sahne daha önce görülen ve aynı sahneyi veya durumda katılımcıların birden fazla kendilerini tutarlı vizyonlara olduğunuz bize görünüyor görmek için tesadüfen ortaya çıkabilir. Birçok durumda bir rüya biriyle görmek de dahil olmak üzere vardır bir kişi onunla oturan ve o yirmi yılı aşkın ölü iken onu konuşuyor .. Ve bir emir ya da bu kadar önemli bir emir tavsiye onu uyarmak için bir rüyada kendisine sunulan ..

Ya da keffaret edici günah ya da suç talep .. Bu çok oldu .. Bu dünyalar arasındaki iletişim ilkesini doğruladı ..Ruh uyku durumunda vücuttan ayrılmış ve uzak bizim duyu algı ve dış çevresinde yüzme. Insanın dünyanın kuruluşundan önce olduğunu karıncalar ve bazı bilim adamlarının Dünya (karıncaların dünya) adlı, ya da ruh dünyası ve bu dünyada benzer olaylar ve gerçekler bir dizi olduğunu ve uygun uyum derecesini benzer ve bazı olaylar bu hayat olduğuna inanıyorum ama yani yaşamın, (top) veya ikinci bir girişimi bir kopyasını daha yakın Allah'a çizim kavramını uygulama ve tekrar ibadet için insana verilmiştir, böylece yerde ona olur. bir olay veya olay geçiyor Peki ne zaman Biz daha önce yaşamış hissediyorum, bu süreçte biz karınca, ya da ruh dünyasının bir dünyada yaşadığını yaşam hatırlatıyor. bazıları Tanrı ile hayatın yaratılmadan önce hayatının yürüyüşü ile insan maruz iddia ve sonra annesinin karnında ruh üflediği ve sonra sahne tekrarlayabilir (deja vu)bilinçaltının veya eski ilk bellek.

Bazı bilim adamları Albarasikologi veya Aldejavo ve doğaüstü fenomeni olayların bilim bilimsel açıklama, altıncı hissi bir parçası olacak şekilde insan aklının bilinci olabilir ve bu da birkaç dakika oluşur ve ne zaman geçmişte bir kişi fazla gibi ya da bu olayı gerçekleştirmeden önce olay ve kelime ve işlemleri olmak bugün önce görmüştü. Nedeni taşeron bilinçli zihin ile kısa sürede bilgi kaydoldum buraya zihin veya bilinç açar, bu yüzden deneme geçti kişi düşünün.

Son olarak .. bu olay ele, ama yine de bugüne kadar bilim adamları şaşkın olan yorumların çeşitliliğine rağmen.

      

No comments:

Post a Comment