Tuesday, January 10, 2012

Sahte hafıza olgusu

Ben 30 yaşında bir kadın iken film için senaryo, bir melodram ya da bir korku filmi ya da bir polisiye hikâye olarak nitelenebilecek uygun gibi Moskova'nın bir banliyösünde son zamanlarda bir olay çok garip oluştu, görünebilir, ama belki biraz bir kara komedi olan sınıflandırma daha doğru olduğunu bulmak, hikaye başladı yıllar için rahatsız edici Kseniya Birova bir şey denir ve ne olduğunu bilmeden, psikolojik olarak rahatsız edici ve her zaman gerginlik ve uykusuzluk nedeni.

Ksenia Birova var rahatsız edici olması gerekiyordu ne olursa söylüyor, onu seviyor ve ona iyi davranır bir koca ile yaşayan ve oğlunun herhangi bir sağlık sorunları veya diğer zarar vermez ve bu işlerin de iyi gidiyor. İşte Birova olduğunu unutmak başardı, neden onun çocukluk meydana gelen trajedi yatıyor olabileceği akla gezdi hala bilinçaltı hayatını yağma yapmak, iyi hatırlar iken!

Ben çocukluk geri harks ve ben o zaten 12 yaşında ve okulun öğretmenlerinden biri tarafından tecavüze hatırladı yardımcı olan bir doktora gitmeye karar verdi. İlginçtir, bu trajedi için Ksenia Birova hatırlamak değil, ama zaten unutulur, ve öğretmen sadece o da adam tarafından tasarlandı hatırlamak tecavüz sınırlı değildir bu olayların anısına dönmek için bir uzmanlık gerektiren ve iptal süreci vardı! , Sonra Birova öğretmen listeleme bulundu gibi, Onu aradı ve bir ünlem etrafında neler oluyor farkında değildi adam tetikleme, bunun gündeme hissetti.

 Mahkeme delil yetersizliğinden davayı karara reddetti ve hukuk soruşturmanın dosyayı açmak için yeterli argümanı gördüğü değil, sadece çok daha fazla bellek, çizmek söyleyerek röle Ksenia Birova hikaye. Burada bir kez daha adet döngüsü hiç söz konusu ip olasılığı. Ve yine çekiyor Ksenia şüphe etmeye başladı, yani var henüz başladı ama bu kez doktor o öğretmen tecavüze uğradı onu önerdi ve başladı olmadığını hatırlamak için 12 yaşına geri Birova bellek döndürülür kendisine karşı getirilen durumda gereken biri olduğunu düşünüyorum.

Psikologlar, bunu hatırlamak insanlar dönmek için bazen zor gibi o adam, unutmak için kendini derinliklerinde hayatında karşılaşılan trajik olaylar için o mağaza yeteneğine sahiptir zaten unutmak mümkün olduğunu söylüyorlar uzmanlar bu kişiyi geri almak için çalışıyoruz büyük zorluk olduğunu görebilirsiniz ya da olaylar onu acı psikolojik derin neden oldu. Bu konuda da psikolog Rus Valentin Gladqueij aşırı öfke durumlarında bir cinayet işlenmiş ve o zaman kim suç ve bir süre düşündü ve dürüstlük içinde, bu olay ile ilgisi bulunuyor olduğunu tamamen unutmak sahip disiplinli bir sürü insan olduğunu söylüyor ve o vücut tesadüfen bulundu , kim polise başvurmaları gerekmektedir.

Diğer durumlarda tecavüz bir kız olabilir ve vücudunun parçaları kapsayan sonra sürpriz morluklar hafıza kaybı, psikolojik nedeniyle neden veya köken, bilmiyor, dünya Gladqueij diyor. Ama Rus uzman bunun harici veya kendi kendine telkin anlaması için olduğu gibi artık strese neden olan bir sanal bellek (yanlış) Yanlış Hafıza, son son zamanlarda kendimi yayılmasını kaydetti.

Daha fazla psikolojik olarak kendi çocukluk döneminde yaşamış trajik olaylar imalatı gergin olan bazı insanlar ile başlar, onların ebeveynleri veya öğretmenleri ya da arkadaşlarının elinde acı çekti. Ama belki de bu psikolog ya da hipnoz uygulamalarına konuşma sırasında oluşan "anılar", ya da kahinler ve Mhaoven bazı teklif hipotezler gerçek olaylara dayanan gerçekler ve anılar olmak için kişi aldı, daha sonra bilinçli belleğinde tutun.

Bu bağlamda, Washington Aelizabeth Üniversitesi'nden yakın bellek "false" olgusunu ele konferans çerçevesinde Otfos ders için psikoloji uzmanı verdi, bu, zaten gerçekleşmiş değil olayların birisi geçtiği tahmin etmek için bu "oyun" olarak kişi meşgul ve olaylar ve bunlarla ilgili detayları imalatı devam kolaydır , daha sonra anılarını olmak.

Ve Psikoterapi Georgi Blishakov Enstitüsü'nde uzman Rus diyor bu konuda, insanların, genel olarak depresyon ve psikolojik sıkıntı ve histeri ve psikiyatrik bozukluk diğer olayları hissediyorum eğilimindedir ve tamamen kendi kendine telkin ve egzersiz için hazırlanan ve olaylar gerçek ve ne hayal hayal güçlerinde oluyor karıştırmayın eğilimindedir "Ben gerçek ve kurgu karıştırmayın."

Bu galeri hasta bir gerçeklik olarak bir önceki hayatı hakkında ona açıklanacak her şeyi kabul etmek, çünkü bu yol çok psikolog alarmı halka ve bu alanda doktor terapist uyarmak ve enfekte acı hafıza kaybı tedavisinde doğru olması için davet veren Blishakov devam ediyor . Kolay olmayabilir ama içerdiği kendisine vahyolunana kabul etmeye her zaman hazır insan zihninden yasadışı çalışmak için bir suç veya daha eski, kararlı birinin ikna etmek çok yetkili olacak, gerçekler geçti "hatırlamak" mümkün bir adam ve eylemleri olur bunlardan en eski, olsa bile bunu asla.

Bu olaylar onun endişe nedeni ile deneyimli ve kendini derinliklerinde oturan ve onu rahatsız olarak tasvir olduğu kişi ikna ederek yapılır ve o bu hedefe ulaşmak için, ilk "hatırlar" şartıyla dengesi geri yüklemek için "onlardan kurtulmak" mümkün olur.

Bilim dünyasında son tartışmalara "false bellek" olgusu yol açtı ve konferanslar ve etrafındaki insanların kötü muamele yaptığı çocukluğunda olduğunu ona ortaya kişi arasındaki ilişki üzerine etkileri ölçüde çalışma ve belirlemek için araştırma birçok uzman ilgi odağı oldu ve sonra buücretleri özellikle ücretten daire kendilerini düşünenler bu yana, bu yüzden onlara karşı getirdiği, buna karşılık bütün bu "anılar" bulaşmış karmaşık olması durumunda daha fazladır kendimi yanlış tedavi sonucu sadece mitler, olmadığı bir sayaç tenor şarj başlar.

 Bazıları onun bu ifadeleri inkar anlamına gelir, ya da yorumlama daire genişletmek Bu teoriye göre, geniş kabul mahkemede tanıklık görüş sorgulanması anlamına gelir, çünkü "yanlış bellek" teorisinin hukuki geçerliliğini sorgulamaya başladı. Üniversitede 1600 öğrenci üzerinde "Gula" Üniversitesi'nden araştırmacılar tarafından yapılan deney sonuçları, bu anıları korumak için insanların% 20 bir gerçekçi temel esas değildir, ancak olaylar hiç olmamıştı, bu yanılsamadır.

Bu konuda bilim adamları ergenlik çağında hakları etkileyen çocukluk Aoualemhakl mutluluk duygularını çok büyük olasılıkla hakları geçemedi olaylara dayanan söylüyorlar. Burada bilim adamları olayların anıları da değişim anlamına gelir iki kişi iki olarak yaşamış onları geçen olayların açıklamasında farklılık tarafından yetiştirilir. Deneyim öğrencilerin beşte anıları bazıları zaten imzalanmış şeyler dayalı olmadığını göstermiştir, bu yeni çağın 4 ila 8 yıl arasında beyinde kristalize bu "anılar".

Zor Mahaha anıları yanlış olsa da, tüm gerçekleşmez çünkü Madde gerçekler gibi şeyler akılda daha önce var olmayan dikkate alınması gereken "yanılsamalar" nin konsolidasyona öneri önemini vurgular ve bu çok ciddi ve beyin yıkama olarak adlandırılan çok benzer, ancak aklama aksine beyin istemeden ve hastanede alır, makalede ayrıca, soru zaten olayların anılarını almak için hipnoz yöntemi (hiç bir öneri göre) etkinliğini çağırır! dayanarak bu o anıların bazı gerçek de olsa, mahkemeye bu oturumlar tanıklık gerçekleri sayısı ve olmayan soru kalır burada:

Biz inanıyoruz ve zaman gerçeği ne nerede aklımızı ve oluyor olduğunda inanıyor musun?Bayrak aslında ne gerçeği öğrenmek için başka yollarla gelecekte gelecek olan beyin tarafından yazılmış hikayeler bizi haberdar mi?

Bu sitenin yayın? Bazı sahipleri de psikolojik veya hafıza yanlış bellek kaybı, etkilenen miydi birçok deneyim gerçekçilik vardır) Veya güçler dışında madde iman ve inanç Kgan ve şeytanın özünde olan var, melekler zihnimizi etkiler ve bize görmüyorum görmek yapar) ve diğer kültür alınan biz dünyadaki diğer ülkelerle bir karşılaştırma iddia edilen adam kaçırma sık raporların sayısını Amerika Birleşik Devletleri büyük talep ve bu temelde bir yankı bulmak ve Hollywood filmleri, gördüğünüz bir kültür yemekleri uçak ve uzay yaratıkları gibi toplumda geçerli

 

No comments:

Post a Comment