Friday, January 6, 2012

Gizem tabut Barbados hareketli

Karayip küçük doğu cephesindeki ada (Barbados) geçmişte bağımsız bir devlet olduğunu ve bugüne kadar hala bir İngiliz sömürgesi İngiliz Kraliçesi bağlılık borçludur. Bu araştırmacılar etkilendim fenomen, bir yüzyılı aşkın bir süredir, tabut (Barbados) hareket olarak bilinen efsaneye bulmaca dönüşümü yaparak, mezarlığın bodrumunda tabutlar (tabut), kuvvetler bilinmeyen hareketli ailesi (Chase), adanmış mezarlık çevresinde odaklanan bu adada garip şeyler oluştu .Sermaye (Bridgetown) 11 km uzaklıkta bir mezarlık (Batı Hindistan) de mezarlık ailesi (Chase) bulunan Vault aile (Chase) ve bunların yakınları hakkında bilgi adanmış büyük bir bina, toprak üzerinde yarım yükseklikte tonoz olduğu için toprak altında diğer yarısı isedış ortamdan bir ölçüde korunabilir.

Vault ölen süresi (Chase) üzerinden aile bireyleri ile dolu. Bayan (Toamasina Goddard) idi tonoz içine yerleştirilir ailesinin ilk üyesi oldu sadece tonoz iki yıl yaşında öldü, 6 Temmuz 1812 ve yerleştirdiği yıl sonra ve koyun ahşap ve 1807 Temmuz ayında basit Taputha, (Mary Ann Chase), ablası bulunuyor (Mary Ann), bir (Dorcas Chase) tonoz içinde, (Dorcas), babasının ardından açlık ve keder ölen bir açlık grevi ihmal ve ona acı vermeye mecbur bazı iddia.

Ölüm (Dorcas) bir kaç hafta sonra babası her zamanki gibi aynı tonoz koymak (Thomas Chase) öldü, efsane ki (Thomas) en iğrenç erkekler (Barbados) olduğunu söyler. Onlar da muhtemelen, öfkeli Vharoa Onlar hırsızlar mezarlık girin ve ganimet aramak için tabut kadar kazmak için bir yol bulundu düşündüm, ancak, yerinde tonoz yerleştirilen diğer tabut herhangi değildi fark çünkü defin için mezar ailesi (Chase) açıldığında (Thomas) cenaze törenine katıldı olanların hayretle vurdu Vault için giriş Asdh büyük bir kaya levha ve çimento yapımı bağlı olarak hırsızlar için bir engel.

 Ve tonoz her açtığınızda giriş engelleme kaya üzerine çimento levha çatlama olabilir ve Arfoh erkeklerin bir dizi bu iş zorunlu hale getirmelidir.Sonunda hırsızlar bir şekilde tabutlar taşımak mümkün olduğu mezarlar katılmaya karar verdik. Onun yerine gemi (Thomas) gri koymak ve daha önce her zamanki gibi mezar girişinde bloke olarak Böylece, tabutlar, uygun yere tekrar yerleştirildi.

25 Eylül'de, 1816 açık tonoz yine bir 11 yıl (Charles Brewster AMIS) gömmek, ve daha önce oldu ve tabut muhtemelen kabul edilir ve bu nedenle yeniden onun yer atıldı miktarı $ 240 Yeni Türk Lirası olarak gemiye (Thomas), dahil olmak üzere, yerinde olmadığını ne buldum aynı yineledi için yeni tabut Sıralama ve her zamanki gibi mezar girişinde engellendi. 52 gün sonra ancak daha sonra, insanların büyük bir kalabalık kendileri için yönetim kurulu dikkatlice çatlak hiçbir iz bulma mezar girişinde kapsayan kaya incelendiğinde garip fenomen devamı tanık olabilir toplanan sonra (Samuel Brewster) gömülü ve geldi

Kaldırılır ve mezar yerinde tabut açılıyor ve beklenmedik Bayan ve gemi (Goddard), sadece ahşap bir içler acısı durumda demonte ve teller kullanarak birleştirmek tespit edildiğinde. Ve (Revardnd Oderson Thomas) dahil olmak üzere araştırmacılar, çok sayıda mezar muayenesi herhangi bir nedenle bu tür garip şeyler neden olabilir bulamadık, sonra tonoz temizlenir ve mühürlü.

Ve sadece sol değişmemiş bir tabut ona ek zarar korkusuyla Bayan (Goddard) için kırık ahşap lahit, bu defa adanın valisi (Lord Comermir) konuyu araştırmak için müfettişler uzmanlar ve defin aslında kontrol her şey olağan dışı bir şey bulamadık sonra suç faillerinin ayak etkilerini göstermek amacıyla yan tabutlar yan yerleştirilir ve defin yerde kum tabakası fırçaladı. Ark ve sonra emanet defin ahşap duvara Bayan (Goddard) ve depolama yakın ve iktidar üzerine kazınmış mühür koymak ve adadaki herkes bir sonraki fırsat için tonoz yeniden açmak için bekliyordu.

 Çünkü defin için ölü varlığı tonoz açmak için daha sonra tekrar geliyor, ama mezara Valisi ve arkadaşlar bir dizi seyahat ve davayla ilgili halka kötü Amessh olmadığı bulundu 18 Nisan 1820 yılında merak cetvel ve dışında emir geldi ve bu yüzden her tonoz açtı ve diğer yerlerde tabutlar bulunamadı baş aşağı ve kum ile döşenmiş zemin üzerinde ayak izleri vardı! Ve böylece mezarlıktan tabutlar taşındı ve adada başka bir yerde gömülü ve mezar inceledikten sonra su içermez ve orada ona su zorlama yolu ve etkilemeden deprem deprem, örneğin, nokta belirli bir oda, tonoz, nasıl etkilediğini neden olduğu hüküm gösterir ahşap tabut.


No comments:

Post a Comment