Friday, January 6, 2012

Gizemli kaybolma sırrı

Yeryüzünden beklemediğiniz kaybolan insanlar hakkında konuşurken garip öyküleri öyküsü olmayan değil midir en düşük etki onlara ve tespit edilmiş olursa olsun, ne kadar farklı niyet ve hedefleri, ayrıntılı bilgiler ve tanık kaydedilmiş masalları arasında belgelenmiş derecesi olanlar masalları arasında değişen ve mitler çerçevesinde düşüş olanlar . veya popüler gelenek, ama sonunda Fnna cazibe bizi bu dünyada varoluşumuzun istikrar Taattpadr birçok soru akla hakkında düşündürüyor çünkü: bu insanlar nereye kayboldu mi? Başka bir zaman sonra kapı ya da benim yere taşındı var mı? Ya da bir uçan daire mi? Onların dünyada cinler tutuklandı mı? , Şaşırtıcı raporları gelecek ne bizim okuma sırasında bir düşünün garip olanakları bir dizi:

 1920 ve 1950 yılları arasında, aşağıdaki olayları söz herhangi bir açıklama yoktu kaybolma bir dizi Vermont Amerikan sahne şehir Binington:

Devamı ne zaman 1946 Aralık ayının ilk olarak, Paula adlı bir öğrenci kayboldu ve doğrultusunda zaman (18 yıl) doğurur, Paula Dağı Glastnberry içinde demiryollları boyunca çizgi ve yaklaşık 90 metre arkasında izcilik, ve artık yaptığı bu orta yaşlı bir çift gördüm de görebilirsinizyolda yürüdü ve önemli bir kayalık duvarında yer aldı, ama duvara tam Madde yerde onları bulamadık zaman. O zamandan beri, Paula bir bakın ya da duymuş değildi.

1949 Aralık ayının ilk olarak, Sayın kayboldu 'otobüsün Thetford dolu,' Vermont St Albans bir yolculuktan sonra Binington evine döndükten yolunda Thetford, 'Thetford bir asker, o Bennington gazileri için özel konut yaşayan emekli oldu oturuyordu onun koltuğunda uyurken gördüm ve otobüs nihai hedefe geldiğinde 'Thetford gitmişti, ama kişisel eşyalarını bir bavul çanta yerleştirildi, ve o günden beri bulunan hiç' olduğunu Thetford verdiği ifadeye göre hepsi de 14 diğer yolcular ile otobüs.

Ekim ayı ortalarında 1950 yılında bir çiftlik Paul Gibson kayboldu, annesi domuzluk yakın oyun (hayvanların bakımı için arkasından bir geçim) onu terk ve onu döndükten sonra hayvanlar ve Olkn incelemek için gitti kısa bir süre onu bulundu sürdürülebilir ve genişletilmiş bulmaya çalışır başarısız asla bulamadık vardı .

Akşamları sıcak olarak alışkanlık olduğu gibi hemipleji (serebral palsi) dan ve Haziran 1763 ayında çıkan Owen Parfitt felç 60 yıl yaşında, İngiltere Shepton Mallet bulunan kız kardeşinin evinin önünde oturuyordum ve sonra sessizce oturuyordu hareketlilik yeteneğine sahiptir ve paltosunu Atdther onun pijama kaplama. Ve işçiler saman yığını içinde gündüz çalışmalarını bitirmek yolun kıyısında bir çiftlik vardı

Fırtına kayboldu yaklaşırken iken. Parfitt kız kardeşi Susanna, evde koltuğuna geri dönmek için kardeşi için komşusu ile 07:00 de evde kaldı! Sadece o oturduğu yerde paltosunu hayatta, arama ekipleri bir iz veya kanıt olmaksızın 1933 yılında bu yüzden bulmak için devam kendi kaderini veya bedeni belirler.

 1809 yılında, Bathurst kentinde açık havada İngiliz diplomat Benjamin Bathurst kayboldu o Avusturya mahkemede bir misyonu vardı ve yol boyunca arka onlar hangi araçlarını geri döndü akşam yemeği tamamlandıktan sonra Beriberg küçük bir otelde akşam yemeği için durdu sonra bir arkadaşı ile Hamburg dönüyordu o arabasının üstünde atlar gezdi ve burada sadece bir iz bırakmadan kayboldu gibi at tarafından çekilen, onun arkadaşı izliyordu.

1975 yılında Jackson Wright Lincoln bir tünel ile New Jersey ve New York City eşi ile sürüş ve gibi Jackson Wright tarafından rivayet, o arabanın cam arka pencere silmek için eşi Martha gönüllü ve böylece Isttien yolculuğuna devam ederken arabanın ön cam penceresi üzerinde buhar yoğunlaşması etkilerini silmek için arabasını durdurdu ve ne zaman onu Jackson bakış eşi zamanla ortadan kalkmış ve duymak ya da anormal bir şey görmedim, ve sonraki araştırmalar herhangi bir kanıt ya da yanıltmak amacıyla ortaya koymamıştır ve sadece Martha dönüş olmadan kayboldu.

1915 yılında askerlerin üç onlar savaşçılarının bütün bir taburun garip yok tanık iddia, tanıklık Birinci Dünya Savaşı sırasında sular altında Gelibolu seferi 50 yıl sonra geldi.Yeni Zelanda şirketin üç üye alanında çalışan olmuştu onlar yakından ve net Türkiye'de Sovla gerçeklik Boğazı'nda tepeye doğru Kraliyet Alayı Norvloc adım (Marsh askeri) bir tabur izledi söyledi.İngiliz askerleri kapsadığı alçak bir tepede bir bulut sıkıca ve tereddüt etmeden onları yürüyorlardı vardı.

  Ama sağ taburunda meslektaşlarına son askerler sonra, hiç de haşlanmış bir bulut çıkıp Cloud hızlandırdı ve gökyüzünde oluşan diğer bulutlar katıldı Bulut girdi vermedi.Savaş sona erdiğinde, tabur üyeleri tutuklandı ve hapse yok olduğunu gizli bir inanç, İngiliz hükümeti Türkler veya Türklerin geri onları serbest bırakmak istedi, ancak onlarla Moahjh vardı bile onları tutuklama veya vermedi ısrar etti.

Belirsiz ve Brtania de Stonhing park Stones sitesi korumaları Stonehenge ünlü ve gizemli sitesi sonra uygulanan ve bir gece hippi bir grup dairenin ortasına çadır kurmak ve orada emin olmak için karar almamış olan zamanda, Ağustos 1971 ayında bir gizem yok tanık oldu. Şiddetli bir fırtına gece yarısından sonra ikinci saatte meydana geldiği sonra bunları kullanarak gemi ve sonra sigara ve şarkı oturdu ve bunların oturum gergin Vohalo kamp ateşi yaktı ve birkaç puan

Fırtına hızlı ve Stonehenge yakınlarında bir çiftçi ve bir polis yerde taş arkeolojik ışığı olduğunu söyledi olan Salisbury düz üzerinden esti ve ağaçları ve hatta Stonhing kendini park taş ve iki tanık yakıp olan bölgeye yıldırım kıvılcım düştü açık mavi onlara izin daha korkunç ve şiddetli gözlerini kapsayacak şekilde, ancak yaralı ya da ölü ve sürpriz bunlardan herhangi birini bulamadı bulmak için bekliyor olay yerine hızlı bir şekilde yola kamplarından çığlık duydu. Yanı sıra taş daire etrafında sol olarak değil, ıslak çadır ve kamp ateş etkileri, ancak hippi grup mandal kendilerini etkisi onları bulamadık

No comments:

Post a Comment