Friday, January 6, 2012

Felsefe Taşı sırrı

Efsane şeyler olduğuna inanılan altın içine ucuz metaller (kurşun gibi) dönüştürebilirsiniz ve yaşam iksiri üretiminde kullanılabilir. Bu terimin kökeni Eski Mısır'da başlayan simya bilimi olduğunu, ancak Arap simyacı Cabir bin Hayyan ve yazıları geri (altın veya gümüş) kıymetli metaller içine metal dönüm fikir. İbn Hayyan sıcak, soğuk, kuraklık ve nem dört temel özelliklerinin varlığını söyleyerek, Aristo'ya göre, dört elementin özellikleri analiz etti.Su soğuk ve nemlidir ve hava sıcak ve nemli iken ateş sıcak ve kuru toprak Vbard ve kuru olarak kabul edildi.

  O metal bu dört unsur, ikisi ve dıştan ikisinin bir karışımı olduğunu söylemek için gitti. Onu başka bir metal transferi yeniden düzenlenmesi bu temel özellikleri ile mümkün olduğu, onun hipotezdir. Bu dönüşüm, simyacılar inanılan göre, Her Majesteleri iksiri tarafından malzeme olacaktır. Felsefe Taşı - Bazı iksir efsanevi taş kırmızı bir toz olduğunu söyledi.

Bazı İbn Hayyan altın ve gümüş alaşımları ve kimyasal sonraki çıkarma gibi maskeleme metallerin olasılığı bilgi Felsefe Taşı onun kavramı elde ettiğini düşünüyoruz. İbn Hayyan da aqua regia (nitrik asit ve hidroklorik asit karışımı), altın Çözünebilir birkaç maddelerden biri olan mucit olan (ve hala altın temizlemek için kullanılıyor).

Ben eski altın metal paslanmaz çelik da parlaklığını kaybetmek ya da geçersiz olmadığını düşünüyorum. Metal bozulabilir metal döndü Felsefe taş gibi dürüst insan yaratık ölümlü ölümsüzlük verebilir sonucuna varmıştır. Orada özellikle Ortaçağ'da bu inanç vardı Antoine Lavoisier kimyasal elementin yeniden tanımına hakim olan inanç filozoflar taş kaldı.

Son olarak ... Her dönemin efsaneleri Felsefe Taşı ya da yaşam iksiri olduğu gibi, bir efsane takip ve sihir ve batıl pratiği de onay olarak bilgi devrimi ve teknolojinin tüm alanlarında büyük ilerleme Firavun döneminde civa efsanesi hakim Avrupa'da Karanlık Çağ birçok boğulmuş.

No comments:

Post a Comment