Monday, January 2, 2012

Hampton hayaletin Tale

Kral Henry VIII yaşadığı Hampton, sarayında bir güvenlik kamera (CCTV) aldı ne hayrete güvenlik görevlileri, 16. yüzyıl saray ve uzun bir ceket giyen o insan olmayan veya belirli (hayalet) özellikleri bir şey gözlenen Londra City, batısında yer alan ve kapıdan yürüyor, çünkü orada 2003. yılının Ekim ayında yine oldu ve uzmanların bir sürü şey görünüşe göre şimdiye kadar hayaletlerin varlığına en güçlü kanıt olduğuna inandığımız çevreleyen belirsizlik olduğunu.

Saray güvenlik görevlileri o geceydi resepsiyon salonu ve bir acil çıkış kapıları (yangın durumunda kullanılır) açılmış bir göstergesidir yakın alarm çaldığında duydum! , Ama kapı incelenmiş ve onların fotoğraf güvenlik kamera ile çekilen ve şüpheli bir şey bulamadı sonra kapalı ve ne zaman bulundu!Ağır kapıyı açtı ve arkasında kimse yoktu ve aniden bir şey uzun bir ceket giyen iki elinizle kapı kapalı çıktı nerede! (Video bakınız). O gece yarısından sonra saat yaklaşık birinde, ne kadar aynı ve önceki gün nöbetçiler! Ama sadece bir kez resmi "Ghost" almıyorlar. Avustralyalı turistler gelen ziyaretçiler aynı zamanda resepsiyon salonu yakın hayalet gördüğünü doğruladı. Sarayın birinci kısım girmezse şaşırtıcı nedir. Dr Richard Weissman, diyerek arkasındaki psikoloji bir araştırmacı bu çok önemli keşif ve Onlar bir şey gördüklerini yaklaşabilir görmedim hiç hayalet güçlü kez bir kemik yapısı gibi görünüyor şey.

1491 yılında Henry VIII, İngiltere Kralı doğan ve 1574 yılında öldü ve onun altı karıları evli, biri ihanet etmekle suçlanan ve idam cezası aldığı, sarayın tarihi de dahil olmak gizemli olaylar doludur:

Catherine Howard: Bu 1541 yılında zina ile suçlanan ve sarayda ev hapsine Henry VIII beşinci eşi, ancak korumaları kaçmak ve onun hayatını kurtarmak için kocasından izin talep başardı, fakat nöbetçiler tekrar ve Oadmoha götürdü. Ancak beyaz uçan giymiş bir kadının hayalet terminal doğru iniyor iddia

Jane Seymour: Bir 1537 çocuk ve bir mum taşıyan sarayın avlusunda yürüyüş görülen hayalet yaktı iddia doğurma zaman Henry VIII üçüncü eşi öldü.

Gri Bayan elbiseleri: Prince Edward Henry VIII tek oğlu hemşire arasında Siebel, 1562 yılında öldü ve Hampton Kilisesi gömüldü ve kilise 1829 yılında yıkılmış ve dağılmış zaman kalır yaşadıkları aynı odada geri dedi!

 

No comments:

Post a Comment