Monday, January 2, 2012

Hikayeler soba tanrı teşekkür etti

Iki binden fazla yıl önce sırasında, genellikle şömine Tanrı Çin ay takvimine göre on ikinci ayın yirmi üçüncü günü onun sayesinde bir ifade sunumlarını yapmak Çin'de yayıldı.
 
     Eski Çin mitolojisinde ocak tanrısı Tanrı ve tüm ailelere Semavi İmparator tarafından gönderilen bir kamu görevlisi olarak kabul edilir. O göksel imparator her yıl onun çalışmaları hakkında bir rapor vermek zorundadır. Yani, insanlar bu konuda saygı duygusu hissediyorum. Ve ona woo için, genellikle her yıl şömine Allah'a arz yaptığınız toplumda büyüdü. Ve Çin'de yayılmış, hikayeler çok bu konuda çok ilginçtir.
 
      Bu geçmiş, Zhang Sheng adında zengin bir adam vardı. Ve bu eşi Deng Xiang ve Kora huylu ve telif hakkı erdemli.Başlangıçta iyi onları arasındaki duyguların büyük bir uyum içinde günlerini geçti

Bir gün, Zhang Sheng o güzel kızın adı Hai Tang gördüğü iş gezisi oldu ve hemen onlara iyi bir izlenim bıraktı.Çok zengin, Zhang Sheng için Hai Tang başlatılan ve Albesbesh düz çünkü. Uzun Bhai Zhang Sheng Tang evli ve evine geri uçtu değildi. Ve o Hai Tang Deng Xiang meşru karısı evde kabul edilen en güzel ve zarif olduğunu, onu kıskançlık gizlemek yoktu ve evden sürülen kadar Zhang Sheng Ding Xiang boşanma zorunda olduğunu görünce.

    Bundan sonra eğlence hayatında ve her gün oyun kendisini Zhang Sheng ve Hai Tang immerses ve Bdhira sağ ve sol. Bu yüzden iki yıl sonra değil, ancak yoksul hale gelmiştir. Ve o Hai Tang Zhang Sheng son derece kötü hale geldiğini görünce, Chang Sheng gelen detracted ve başka biriyle evlendi. Zhang Sheng, birlik ve yalnızlık yaşayan daha sonra bir şey yapamadık, bu yüzden evden eve dilenmek zorunda. Bir gün, kar gökyüzünde büyük dans ve açlık ve soğuk Zhang Sheng maruz kalma, ve sonunda varlıklı bir ailenin kapısı evinde dışarı geçen.

.Ve o aile yerde yatan dilenci çalışırken görünce, bu nedenle, daha sonra mutfağa elini Sndth ev kadını söyledi. Kısa bir süre sonra, bu ev tam olarak hangi Deng Sheng Xiang Zhang, iki yıl önce terk tanrıçası olduğu için ev kadını Zhang Sheng sürpriz, bakanlığının,. O toprak bölmek ve yutmak olup diledi bile O, çok mahcup hissettim. Ve kendisi için saklamak istedim, ama Ara Lester bir yer bulamadık. Ve bir anda onu gördü ve şömine aynı fikir girin.

 Deng Xiang mutfağa girdiğinde, içinde kimse görmedim. Bu Fastgrepett. Sonra şömine için giriş engelleme bir şey bulup çıkarmak için elini uzattı. Ve Zhang Sheng ateş soba ile öldüğünü buldum o eski kocası tam olarak gerçekleşmiştir. Vantabha üzüntü ve öfke bir anda depresif ve kısa bir süre sonra ölen bir karışımı.Göksel imparator bunu biliyordu sonra, soba Tanrı Kral (herhangi bir ocak tanrı) arasında Vmnha başlığı onun hatalarını kabul kalın olduğu için, o Zhang Sheng iyi bir adam düşündüm. Bundan sonra, insanların soba Ding Xiang Baqilh tanrının adı ve mutfakta onlara komünyon verir.

 Eski zamanlarda, insanlar Cennet İmparator onları af ve merhamet arabuluculuk onu Mptgan kendi teşekkürlerimi ifade etmek Cao Tang brülörün Allah'a tatlı teklif edildi. Cao Tang tür yapışkan şeker arpa filizleri pişmiş olduğunu Tatlılar. Eğer ağzınızda yedik Eğer dişlerinizin çok tatlı olsa bile bu ilişki olacaktır. Ve insanların yararına çok konuşuyor bu yüzden ağzına ortaya koyan amacıyla şömine Tanrı kendi teşekkürlerimi ve Cennet İmparator önce onlara karşı biraz konuşmak kişiler tarafından kullanılır. Tabii ki, bu açıktır ki eğlenceli ve komik olan sadece umut

No comments:

Post a Comment