Sunday, January 8, 2012

Insan kemik kalıntıları tuhaf del Hayalet avcıları Ses

Iskelet kalıntıları bulunan sonra gizemli olaylar (hayalet avcıları) olarak bilinen polis ve araştırmacılar, her ikisi tarafından soruşturma için tarihi Batı Virginia Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Konu Sarayı (Brooke County), tuğla bir duvar arkasına gizlenmişti.Hikaye gizemli olayların müfettişler bir grup ile başlayan rapor (Jane Valentine) bina sahibi WTOV haber kanalı avı hayaletler için (Aspen Manor) gelmişti.

Orada iken, metafizik için Grubu (Brooke County) bir üyesi, bir bir bodrum duvarında gömülü ve gizemli bir ses ses kaynağı (: Sesler rehber kurbanların katilleri için Devamı) takip yere ilettik olduğunu hissettim çünkü söyledi. Ve (Valentine) ekliyor: "Yukarıda bazı duyu Medyumlar kapasitesini sahip olan kadarıyla grup ne buldum gelen, ama durum o nedenini bulmak mümkün olmadan kalıntılarını ortaya noktaya indi ne zaman kötü hissettim."

 Grup yaşam aramak için 76000 metre kare tahmini alanı Sarayı'na araştırmacılar getirdi ama onlar iskelet kalıntıları bulacağı en ufak bir fikrim yok. Bir grubun (Kathy Lantz) üyeleri diyor ki: "Aslında bu onu bulmak için gelen şey değildir." Ve söyleyerek (Arndtz kadar) ekleyin: "katında bulunan büyüklüğü, ve bunu bir hayvanın büyüklüğünü olduğunu düşünüyorum tüm Valtqttha, ve bu yüzden daha fazla kemik kazma tutulur ve buldum!".

Polis memuru (Richard Vergyousson) kemikleri parçalanmış ve belirtileri gördü olduğunu söylüyor. Ve duvar kalıntıları transfer ve bir hayvan veya insan ait kesin olarak belirlemek için tıbbi muayene için gönderdi. . "Onlar bu sorunu sorular sormanız ve onaylamak veya insan kemiği olup olmadığını inkar edemez bazı kemikler bulundu, ancak çok eski görünüyor ama bu ses, ancak bu bölgenin tarihini kontrol etmelisiniz" (Vergyousson) Diyor ki

Bu arada, o da tıklama tıklama duydum EVP sesleri kısa tanınan sesli olgusu, kayıt için bir makine kullanarak iken kocası ve başka bir araştırmacı Fetlatthm başka bir şey bulduğunu (Arndtz için) dedi. O bu sesleri kullanarak çığlık atan bir çocuk sakin ve dinlenmek için sorun reddediyor bu rahibeler alışkanlığı nerede. Bu keşif, (Valentine) için saray sahibi şaşırtıcı değildi. "Seçkin yetenek Almaaroaúah saray içinde dolaşmak bir dizi deneyin, ancak tepkiler yer hakkında rahat değildi." O (Valentine) diyor Izin verilmez (Valentine) polis hakkında cevaplar kadar saraya girmek için herhangi bir kişi.

Oyunlarına ev sahipliği yapma yeri olarak aile (Vandrgarevt) tarafından 1895 yılında inşa edilen saray belirtilen bir kumar ve çatışma horoz olduğunu. Ve daha sonra Katolik Meclisi tarafından yakalandı ve rahibeler ve rahipler canlı bakım bir yere dönüştürülür. O zamandan beri, aynı zamanda yurt ve kahvaltı yemek için bir restorana transfer edildi.

 

No comments:

Post a Comment