Friday, January 6, 2012

Japonya'nın müzelerde gizemli mumya sırrı

Dünyanın organların kıtlığı daha kalır, her biri için Japonya Bagtnaúha içinde tapınak ve müzelerine de sahip mumya bir Bamoumia denir, "Demons" ve "şeytan" ve "Tango" ve "Kappa" ve diğer efsanevi yaratıklar.Ülkenin kuzey bölgelerinde Hatta bazı kurumları fazla 5 yıl ve bir buçuk geçen adanmış tapınaklarda ritüeller sırasında hayatlarını feda kişilere ait insan kaynaklı olan sözde "yaşayan mumya" korur. Mumya kalıntılarının bir kısmı ne bu mumyalar açıklama birçok şimdiye kadar öğrenmek diğer hayvanlardan üyeleri alınan ve bu belirsizlik derecesini yükseltmek katkıda nedir rağmen zarflı olan.

Örneğin, çok sayıda müze, mumyaları perileri (yarı balık yarı insan) için, ama mumya şeklini güven verici olduğunu görünmüyor, başka bir dünyadan şeytanlar gibidir.Üst yarısı vücut maymun yarısı alınmış iken, Japonya'da Edo hanedanı döneminde palyaçolar, ülke ve canavarlar ve büyük bir balık kemiklerinden araçlar içeren eğlenceli bir teklif üzerinde hareket ediyor. Kontrol bu gün bu periler etkisi hakkında hala mitler.

Öte yandan Ishikawa vilayetin Zhengyuggi Kanazoa, bunları yüklemek için bilmek tüm girişimleri! Şehrinde tapınak erken onsekizinci yüzyılda keşfedilen üç nesnelerin bu mumya dışarı bulamadık Bu notta yer mumya ve üçüncü yüz sol bulunur iken kafatasının üst kısmında sıkışmış iki taraf, bir çocuğun hayal mümkün kabus gibi yakın mumya şeklini varlığı. Bu gün için hala yaratık var mumya tapınağa getirildi kadar sonra yaralanma hastalık keşfedildi olduğunu rağmen kutsal bir yaratık şifa olmadığı bir tapınak.

 O Tango Tengu, imanları için hava tanrısı, Japonca gibi bir adam ve kuşlar, Valjmjma onu insan formuna ve net gibi görünen resimde gösterilen çağıran bir yaratıktır kuzey Japonya, Aomori ilinin Huchinoha Müzesi'nde son gizem mumyalanmış bir ceset vardır, ama tüyleri ve bacak etkileri de vardır kuş gibi bacaklar, dışarı onu bugünkü konumuna ulaşana kadar ailelerin nesilden nesile aşağı teslim olan Japonya, güney bölgelere vücut. Ve bazıları Nobuyori Nampo, on sekizinci yüzyılın ortalarında büyük bir bölge idare kabilesinin lideri ait söylüyorlar, ancak henüz iddiaların geçerlilik emin değil.

Japonya'nın kuzey bölgelerinde bazı Budist tapınaklar sözde "yaşam mumya" Nirvana düzeyi (en yüksek Budizm'de rütbe ve en yüksek cennet gösterir) ulaşmak için kendilerini feda rahip kalır, zor bir şey öldürme, ama bir şekilde depolanan bir mumya içine vücut dönmüyor tutar sanat çarpıcı bir çalışma gerçek ve rahipler bazı grupların kendilerini feda etmeye çalıştı ve on dokuzuncu yüzyılın yaklaşık beri Japonya'da kendini mumyalama bir tabu olarak değerlendiriliyordu dair kanıtlar vardır.

Diğer taraftan 1000 boyunca ağaç ve köklerin kabukları canlı o jimnastik sert boş stok vücut yağ tabi sadece 1000 gün süreyle tohumlar ve fındık üzerinde ve bu aşamasında yaşamak zorunda Birinci birden prosedürleri takip mumya aynı aktarmak ve istekli olan rahip , o zaman, çay hazırlanmış zehirli içecekler ile başlar zehirli arsenik içeren suya haşlanmış bırakır ve sonunda ona nefes yardımcı olmak için mezar çatısında bir çubuk ile ölmek bir mezara vücudu yerleştirilir. Bu inanışa göre Buda rütbesine getiren sonsuza dek vücut yüceltmek daha o bir yıl sonra rahip gövdesi zarar vermezse.


No comments:

Post a Comment