Friday, January 6, 2012

Tarot kartları gizem

O bu dünyada hayatı başladığından beri onun gelecekteki Aboh ne insan bilgisinin tutku düşünme çok tutulan, karar vericiler olsun, ve bu nedenle sağlık, zenginlik, ilişkiler ve duygusal etki koşulları tarih boyunca almış olur ne tutku korku ve endişe besleyen ve ya ileride okumak demektirel ve fincan hatları ve kristal top ve yazımızın konusu da dahil olmak üzere yıldız haritaları, aynalar, ve diğerleri, okuyarak basiret servet Tarot kartları okumaktır.

Menkul Tarot Tarot Kartları hedeflenen kişinin hayat hikayesini servetini ya da menkul ve yöntem tarafindan gelir ne bağlı olarak geleceği (iddiası) okur onları okumak için falcı tarafından kullanılan çağrışımları olan avatar bir grup ve bazı inanıyorum farklı görüşlere Tarot daha fazla belirsizlik çalışma semboller ve çalışma farklı şekillerde anlam belirlenmesinde.

Bazıları adlandırma farklı varlıklar iki kelimeden oluşan kelime Tarot (Ta) ve (Rowe), bir kelime hiyeroglif antik Mısır kraliyet yol anlamına gelir, ancak bazı kelime Tarot referans kelime (Tevrat) Torat ters olduğunu söyledi yani Tevrat, mavi, dedi ayrıca kelimesinin kökeni kartları veya belgeleri anlamına gelen Hint kelime (Taro) Taru olduğunu, diğerlerinin (Tara) Tara adı veya Hindu tanrıları söylüyorlar. Onu diğerleri kelime (Taro), İtalya'nın kuzeyinde bir nehir yürüyüş atfedilen ve bunu Tarot kartlarının gelen ilk alanlardan biri oldu söylerken (Rotaru), bir Latince kelime anlamı dairedir kelime alınır o da oldu.

Çoğu zaman ve nasıl yaptı bu kağıtları ama, başarısız bulmak için çalıştık nerede bazıları o dönemde önce doğuda ortaya çıktığını hissettim süre bu kağıtlardan ilk görünümü, orta 14. yüzyılda Avrupa'da olduğunu "ilkel" kitabında iddia edilen yazar Antoine Court, eski ve özellikle de yaklaşan yok hissetti ve o yıl 1000 M.Ö. olduğu kendi kültürünün tüm sırları, eski Mısır'ın bilgelik ve eski dünyanın bu menkul sembolleri bir blog dışından gelecek uygarlığın geleceği aydınlatan o Dr Geraz Ankurs diyor antik Mısır rahiplerinin yazılı olduğu söylenir Firavun Mısır'da ve Mısır Piramitleri ile Acre bir kaleye kağıtları taşındı ve daha sonra Roma ile özellikle Avrupa ve İngiltere'ye ulaştı ve Kral Henry IV zamanında Avrupa'da ilk Tarot yapma.

Bunlardan bazıları kağıt veya kağıt para icat kısa bir süre sonra, 10. yüzyılda Çin kaynaklı olduğu düşünülmektedir. Ve herkes de bu gün kumar şeklinde güçlü kartlar arasında bağlantı (kart) ve para, bilir.

Diğerleri ise Mısır firavunları dönemine gelmedi inanıyorum, ama eski bir Hint siz insanlara öğretmek için bu resimleri kullanmak tanrısı Vişnu, Hindu, oluşturulması için özgün birçok şekillerde tasvir yaprakları "hakikat-derinlik," Bu Roman Mısır değil Hindistan Hint kervanların olanlar kıymet transfer ve olduğu muhtemeldir bu Roma bu görüntüler kahinlik kendi kullanımı için yaprak ve Toauha oynamak, ve servet kişinin geleceğini söylemek ya da tahmin etmek için onları araçları konusunda birleştirilmiş gibi görünüyor. Ve çoğumuzun filmlerde Roma basmakalıp resmi olanları biliyoruz kabukları, değerli taşlar ve Tarot kartları ile yangın ve fikir etrafında dans.

Başkalarının hayatını indi ve farklı Vanin için hem göze, ama ölümsüz için aynı şey, bu yüzden zamanın geçişi ile ad ve unvan değiştirme, tekrar tekrar karakterleri tekrar görmek, ancak karakterler kendilerini sonsuza kadar değişmeden kalır. "

Ifade Tarot temel Altaort kitap sayfalarında ya da yaprakların oluşur fikir, ancak düzenleme herhangi bir sayfa yaptığınız diğer kitapları farklıdır, bazı topluluklar mistisizm ve bu kitaptan Kabala fikirler dahil olmak üzere Tasavvuf ve Ghannodah elde edilmiş, kitap semboller ve metaforlar dili konuşur, çünkü bu mısırbilimci için Roma Kudüs Okdashm için Tarot bir kitap (FA) veya kitap mahallelerde elde edilen bir kitap

Eğer seçilmiş düzenleme yöntemine göre kitap sayfalarını okuyun ve her biri farklı ruhsal metaforlar farklı bir sonuç okundu olarak ve Tarot hakkında ne kadar farklı inanç olursa olsun, bu benim yansımaları bir kitap.

 Öte yandan falcılar Tarot ayna anlamda okumak olduğunu dış durumların yansıması, zihinsel, duygusal ve okuma kağıtları bir oturum sırasında, bizzat papiller seçilmiş yazılar bulunan tüm yansıtmak (yaşam deneyimleri yazılı veya çizili olduğu teorisini kabul varsa) ve aklın Tarot durumunu yansıtır ne duygusal onun devlet ile ilgili bir kişi içinde ve o anda.

Araştırmacılar ve bu menkul kıymetlerin çalışmaya bilim adamları bir dizi başladı, ancak Dr Genç, Sigmund Freud'un öğrencisi dahil olmak üzere sonuçları, az sayıda sadece durdu, öncü ünlü psikolog Tarot evrende bir adam oturur ve dünya karşılamak için diyor sezgi ve bilimsel yaklaşım geliştirilmesi için bir yöntem olduğu görüşünü açıkladı: "Tarot evrenin tam bilgi sahibi olmak hiçbir zaman dünyayı görmedim olanlar sağlar ve her konuda parlak konuşur" ve Stuart Kaplan, bu kağıtlardan bulmaca bileşenleri hakkında konuşuyor ki "Ben tarot kartları duymak" adlı bir kitap yazdı.

Tarot 78 kağıt, kendisine ve çevresine, sembolik bir görüntü taşıyan her sayfayı ve bir sayı ile irtibat ve etkileşim çevresinde dünyada insan deneyiminin bir yönünü temsil eden her oluşan bir dizi, daha sonra numaraları görüntüler o anlamları ve (ya da astronomi gibi astroloji elde edilen yorumların bilim sayı anlamları ) sihirbazların aramak için tercih, bölünmüş Tarot iki gruba yaprak, ilk 56 sayfalık gizli genç küçük Arcana denir ve ikinci 22 kağıt içerir ve gizli tüm hikayeyi bulabilirsiniz belli bir sıraya Baltarot aşina olabilir büyük Major Arcana ve bu kağıtlar çağırdı.

Belgeleri 4 gruba daha küçük anahtar Major Arcana açmak ayrılır:
1 - Swords
2 - sopa
3 - Alkoas
4 - DH

Ve yukarıda, her 14 ayrılır ve bir Grup Kodu 1 ile 10 numaralar ile bir sayfası (eğer kılıç, 1 sopa ve bardak ve DH grubu için yani 10 haneli kılıç sayısı ve sayıları çok) ve levha 10 saniye sonra hazır geliyor: erkek, Knight, Kraliçe , kral ve herhangi bir kod grubu menkul kıymetler (kılıç, bardak, vb) genç şifre yapraklarından gelebilecek çağdaş oyun kağıtları (Kuchinh) olduğuna inanılmaktadır.

Aşağıdaki en büyük gizli kağıtlardan bazılarını kısa bir açıklama:

 Sihirbaz: insan ruhunda ego ortaya çıkması bir sembolü olarak psikolojinin seviyor görüldüğü durumdayken (Antoine Kurt) onu, Hıristiyan din birinci yüzyılda sembolize ederken, bir büyücü, masa beceri ve güven için referans bir çok şey önünde duruyor.

Asma: teslim ve özveri referans idam sehpasına sağ ayağıyla asılı bir adam.

Güçlü yönleri: Bir aslan ile mücadele bir adam yer alan vardır.

Büyük Rahibe: Bu ​​kadar ölüm her canlı organizmanın kaderi ifade eder.

Ölüm: Onun savaş başlığı insanlar (biz ölüm meleği ile ilgili filmlerde gördüğümüz tanıdık görüntü) ve kağıt düzeni her zaman 13 olup, bu rakam ve kağıt ölüm sayısı 13 kötümserlik nedeni biçmek için bir pala tutan bir iskeleti yoktur.

 Vizyon Tarot göre tarihsel olayların

Pharaohs onlardan sonra gelecek, zaman en büyük yüzyılın kağıt önemli olayların her yaprağa kaydedilmiş ve bu nedenle, bu menkul kadar 21 asır kadar bir süre için ülkede Ttenbi düşecek, İsa'nın doğumu ile başlayan ve burada bu olayların sırasını inanıyordu:

 Magician: Hıristiyanlığın gelişiyle (İsa Mesih ile Son Akşam Yemeği ve büyücüler uygulama tarih boyunca putperestlerin olarak tanımlanan elçiler ve peygamberler referans olarak) birinci yüzyılda sembolü.

Kağıt 2 - Büyük Rahibe: MS ikinci yüzyılda Kilise ve refah ortaya çıkması sembolü.

  Kağıt 3 - İmparatoriçe: Bu Romanya İmparatorluğu'nun büyüklüğünü simgeliyor.

  Kağıt 4 - İmparator: Bu İmparator Dio önce Ictan için Hıristiyan üçüncü yüzyılda ne ifade eder.

  Kağıt 5 - Hakim: Papa ve dördüncü yüzyılda nüfuzunu göre.

  Kağıt 6 - sevenler: Bu Doğu Kilisesi ve Batı ve haklarının isteksizlik bölünmesi anlamına gelir.

Kağıt 7 - Kartı: Bu İslam ve Muhammed (as) ortaya çıkışı ve onun doğum anlamına gelir

Kağıt 8 - Adalet: İslam ve adalet refah sembolize eder.

Kağıt 9 - Hermit: Bu sekizinci yüzyılda İslam imparatorluğunun düşüş simgeler.

Kağıt 10 - Tekerlek: Kral mutlak haklarının tanınması bir sembolü.

Kağıt 11 - Güç: Bu Papa Alman İmparatoru aşağı getirdi ihtilafının yüzyıl anlamına gelir.

Kağıt 12 - asılı: Kudüs yakalama ve Müslüman var geri Haçlılar bir sembolüdür.

  Kağıt 13 - Ölüm: Cengiz Han, uluslar ve krallıkları saldırdı zaman yüzyıl sembolize eder.

 Kağıt 14 - Equinox: Avrupa'da Rönesans anlamına gelir.

Kağıt 15 - Şeytan: Fransa ve İngiltere arasında şiddetli savaşlar sembolize eder.

Kağıt 16 - Burç: baskı karakterleri ve Amerika kıtasının keşfi icat bilim ve bilgi, yıllarına göre.

Kağıt 17 - yıldız sonrası Rönesans yıla göre.

Kağıt 18 - Ay ve Bulutlar: Londra Yangın ve iç savaşa göre.

Kağıt 19 - Güneş: Bu Fransız Devrimi'nin başlangıcı için sembolüdür.

  Kağıt 20 - Deneme: Kurulması insan hakları anlamına gelir.

 21 Kağıt, dünya ve sembol konusundan hiç söz ve (belki de yeni nesil tefsir gelmek ya da gördüğü gibi güncel olaylar yorumlayacaktır) vermedi.

 Tarot Kilisesi tarafından girişimleri yaymak ve bloke

Ben erken kağıtları geldiğimde Avrupa'ya Tarot çok hızlı bir şekilde kağıtları özellikle Ortaçağ'da Kilise tarafından mahkum ve onlarla birlikte Tanrı'nın ve kendi içlerindeki bilgiye erişim mümkün keşif olduğu temel bir fikir getirdi gizli büyük ve Kilisesi'nin otoritesini meydan okumak için ortaya çıkmış ve 1378 yılında Almanya'da kağıtları Tarot engelledi, ve 1381 yılı 1423 yılında, Marsilya kullanılan iki mahkum oldu, Siena San Pandreno yasaklanması kullanılır ve Tarot çözmekte kilisenin hatanın nedenini Tarot Mısır ya da Çin ya da Hindistan veya İran'dan gelmiyor karar verdi, ancak Şeytan'ın kendisi doğrudan geldi, öyleşeytanın çalışma ve prensibine göre, bu güne Tarot kartları yayılmasında büyük ölçüde yasak ve suçlamaları katkıda bulunmuş olabilir: "Tüm istenmeyen adam."

 Ben kader ve kader ve (komuta ya da özgür irade olma gerçeği arasında diyalektik Tartışma) hayatında bizim seçenekler belirlemek özgürlüğüne etti rağmen kim Bokdarna kontrolleri, Tanrı bizim güven koyarak geleceği bilmek isteyen vazgeçmek fikri ile geleceği ile ilgili bu sorulara gelen ilahi dinlerin cevapladıktan sonra, genellikle cehalettir tatsız Kovah Aziz veya sağlık durumunda bozulma veya fiziksel gelen şeyler .. vb özellikle çünkü eğer bu bilgi (herhangi bir veya Sdft varsa) insan gelecek lütuf ve ona rahmet, hayatta kargaşa ve durgunluğun bir duruma yol açmıştır ve kişinin kaderini bekliyor cehenneme insan hayatını açmak veya beklemeye hayatını bekleyen yapabilir olaylar geçiş sürecinde elde ne olacağını kesinlikle sıkıcı değil.

Kağıt Tarot onlar görünmeyen dünya görünmeyen Tanrı taşlama çünkü kehanet araçlarının geri kalanı gibi, İslam tarafından reddedilen yöntemleri kehanet biri de falcılar için tesise İslam konusunda uyardı ve bu gibi Muhammed'in bir sahih hadis-i şeriflerinde Resulullah (r) belirtilen Allah'a güvensizlik olduğuna inanıyorum, Tanrı tercih edebileceğiniz, aynı zamanda bu ayetten anlamak olabilir - "o, önlerindekini ve arkalarındakini de bilir ve onun bilgi bazı Surround, ama istediği gibi" (255 İnek) ve Kur'an dedi bir sandalye de dahil olmak üzere daha bir çok geleceği bilmek iddia adresi insanlar Vijdahm bilginin (gelecek biliyorum) ayetin sonuna kadar, bir "ama istediği gibi" diye Musa araya geldi Yeşil, barış hikayesinde anlatıldığı gibi doğru düzenlenmiştir onun üzerine olsun, hem de Mısır onunla Joseph vizyonlar, ve biz bulmak numarası: "ve o görünmeyen bir anahtarı vardır bilinen tek ve hangi kara ve deniz içinde ve kağıt kalkmak sadece toprak veya ıslak veya kuru karanlığında bir tane onu değil öğretmek değil de bilir açık "- (sığır - 59) de dahil olmak üzere hayatın tüm olayları ayrıntılı bir defterine Tanrı yalnız görünmeyen bilir fikrini vurgular nerede insan hayatı.

Şüpheciler kağıtları Tarot yalnızca desteklenen tüm görüş ve sonuç ve teorilerin sadece kişisel görüşleri olup geleceğin tahmin iddia ve ucuz bir hile olmadığını şüphe şüpheli ve delil ve rasgele gibi menkul karıştırma ve sadece stok seleksiyon yoluyla insan yaşamının geleceğin hikayesini özü zihinlerinin ihmal olduğunun kanıtıdır tarafından desteklenmeyen ve tüm Mizaamh bu görenler) tahmin etmek ve böylece yarın ona ne olacağını tahmin etmek daha tarihi ve hedeflenen kişinin hayatını çalışma ile gelecek için tahmin bilgileri sadece bir tür başka bir şey değildir, ve akım verilerine göre hangi bir çıkarım süreci ve sonuç sonuçları algı yakın veya sadece bir çoğu gibisahibi yarının ne olacağını tahmin etmek olanağı vermek için basiret hediye

Ve bu menkul sadece basit ve aptal insanlar tarafından kandırılmış bir oyun değil, bu kap veya top Albulorbh veya elle çizilen hatlar üzerinden okumak gibi başka yöntemlerle benzer o taban ve okuyucu veya falcı meşgul olduğunu aynı zamanda kişinin zihin doldurmak için bir yol nesnelerihedef rakam analizinde akıllıca mahkumiyet yararlanarak onu önünde yolu (soğuk okuma tekniği).

Tarot kartları artık kitabı (katalog) bir kitapçık ile birlikte pek çok yerde Avrupa'da satılan modern bir kültür vardır.

Ve astroloji (canlı) için TV kanalları klavyede grevlerinin sonucu olarak rasgele seçimlere bağlıdır bu kartlar, Tarot kullanarak ve dijital çağa girmiş, onun bilgisayar programları getiren vardır

  

No comments:

Post a Comment