Tuesday, January 10, 2012

Masonik gruplar bulmaca

Yüzlerce hatta binlerce kitap, herhangi bir gizli örgüt sadece gizli ve açıklanmamış gerçek amaçları hakkında diğer çok dikkat, çalışma ve tartışma almıştır tarihinde olmadı B Duvar veya beton Masonluk adlı gizli örgütün biyografisi ele değil, aynı zamanda yer yer ve kurulduğu zaman, bazıları Süleyman Tapınağı ve bazılarının iddia edilen tapınak günlük hareketleri, Haçlı şövalyeleri ile bağlantılı yapı gün olası kökenleri vardır.

Insan kardeşlik ve mezhep farklılıklarının ortadan kaldırılmasına dayalı yeni üyelere Masonluk belirtilen hedeflere görünür ve evrenin en mimarı olarak Allah'a iyi ahlak ve iman ederiz ancak ritüeller yeraltı 33. sıraya şeytan ve aralarında hain cezalandırmak yanı sıra kadar Associate barış derece önlemlerin ritüel ibadet ile ilişkili olabilir var rütbe sahibi veya sırdaş büyük bir! En büyük sırrı nedir?

 Bu kanıt genellikle bir varlığı olduğu gibi dünyanın en güçlü hükümet üzerinde Masonluk ve hegemonya kontrol etmek için komplo teorisinin yazarların düşünürlerin çoğu, Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti Onlar almak nerede etkin bir şekilde kontrol değil gösterirse, referanslar bir çok dünyayı kontrol etmek için masonluğun şemaları ile ilgili çeşitli senaryolar gündeme masonluğun sembolleri bir Latin Novus Ordo seclorum anlamı "yeni dünya düzeni", bu sistemin ne olduğunu yazılı sembolün altındaki ABD doları kategorisinin kağıt para birimine (göz Tanrı'nın gözü temsil eder ve piramit evrenin büyük bir fikir mühendisi ifade mühendisliği) piramit ile göz çekiyor? Bu Masonluk vizyonu ile tahrik aynı mı? Ve kağıt para birimine Masonik sembol birçok onlar kasten açık çalıştı ve etki elde ettik göstermek için amaçlarına ulaşmış olduğunu göstermektedir bulur.

Masonluk artık bağlı tahmini toplam 150 bin üyesi İngiliz Büyük Mason Locası 250 bin üyesi hakkında İskoçya, İrlanda, ikamet ile, kimi Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 2 milyon tek başına, 6 milyon kişi ile dünyanın çeşitli formları yayıldı.Büyük ve bağımsız forumlar, sırayla kendi yetki ile her ve, içinde masonik örgütlenme alt forumlarda ya da kurucu ayrılmıştır

Masonluk evriminin en başından ve hala tartışmalı ve tartışmalıdır, ama şiir Regius Makale veya 1390 yılında tahta etrafında kalma el yazması olarak bilinen ve bilinen en eski Masonik metindir. Göstergeler de vardır ilk kez onaltıncı yüzyılın sonlarında İskoçya'da varlığını Masonik Bozort forumları.

Ünlü yazar Dan Brown'ın kitabı "Da Vinci Şifresi" ve üçüncü kitapta "Melekler ve Şeytanlar" Sunar, "Kayıp Sembol" Symbole belgede Amerika'da Masonluk tarihinin, aşağıdaki fikirler Kayıp:

- "Ütopik bir toplum fikri bir tohum Eski Mısır'da 3000 yıl önce planlandığı gibi Amerikalı Masonluk sonucunda planı geldi mi?"

- "Onlardan sadece dar daire bilinen antik Serbest Masonlar, sırları nelerdir?

- - Ve en önemlisi:

"Nasıl bulmaca Ortaçağ merkezi ve çeşitli komplo teorileri devam hedefi inşaat mesleği profesyonel bir grup olmak?"
 

No comments:

Post a Comment