Tuesday, January 10, 2012

Palms yüzleri olgusu

Albaraseklogi (psikoloji ötesinde) yirminci yüzyılda olağanüstü en önemli olayın bilimde birçok araştırmacı tarafından nesne Bilmes Bélmez, aile ev görünür olanlar da ziyaretçilerin çok sayıda getirdi İspanya Bilmes bir sokak SR 5 bulunur belgelenen iyi olmuştur vardı insanlar sürekli olarak oluşur ve bir ev Pereras Pereiras zemininde açıklama yapmadan ortadan yüzleri görüntülerini izliyorlardı 1971 yılından bu yana Bilmes için

  . Bu eski 35 yıl boyunca düzensiz aralıklarla ortaya yerel gazete ve ilgilenen ziyaretçiler tarafından fotoğraflandı yüzleri (olanlar yok eden birçok ek olarak) vardı, o inancı olanlara fenomen bazı araştırmacılar isteyen insan şekillendirdiği değil yüzler Bilmes içinde yaşayan pek çok inanılıyorev sahibi tarafından üretilen fenomen çizim Thaughtography yoluyla fikirlerin sözde oluşum içine habersiz elle doğrudan müdahalesi olmadan fikir ücretleri açmak için yeteneğidir. (Film Yüzük 2 Belirtilen).

Öte yandan, araştırmacıların şüpheciler bu fenomenin Albaraseklogi araştırmacı bakış karşısında noktasında bir aldatmaca olduğunu düşündü. Bu yüzler beton zemin bilim adamları görünür yana çalışma ve katta malzeme moleküllerin değişikliklerin analizi ve orada deneylerini bir hile olduğunu söylemek için gitti olabilir.

Sonra insanlık kendi mutfak zemin Alasmonah, Juan Pereira koca Maria ve Miguel her ben Maria balta ile yüz görüntü yok kulüpler görünen yüzleri iddia edilen Maria Gomes Camara, altındaki tabaka beton çıktı 23 Ağustos 1971, tarihinde "Yüzler Bilmes," olgusu başladı ve sırt ve o Belediye Başkanı bilgilendirmek oldu katta yeni bir yüz onları çalışmaya konu yerine o kadar eski bir yüz oldu yok etmek için somut yüz içeren kesilmiş kademeli Bilmes sordu.

Olarak turistlere ev Maria terfi "ev yüzler," on dokuzuncu yüzyılda inşa edilmiş ve evin sitenin altında kazılar insan kalıntılarının varlığını ele geçmiştir ancak adı verilen bu fenomen durmadı gösterir ve 1972 yılında Paskalya sevinç içinde, evin etrafında yüzlerce insan yüzleri görmek içinSon 30 yılda, yüz görünür erkek ve kadınların ve farklı boyutlarda ve farklı yüz ifadeleri yüzlerini temsil devam etti.

Louis Nojoaz gibi nitrat ve sülfat gibi, oksidasyona tabi çeşitli nedenlerle Bilmes için görsel efektler ilk yorumu bir kimyasal bileşiğin kullanım Ürdün tarafından önerilen olduğuna inanılmaktadır. Ayrıca ultraviyole ışınları veya görünür Alohay maruz kaldığında koyu renk içine gümüş nitratın ışığa duyarlı malzeme kullanımına ilişkin bir açıklama yaptı. Bu sonuçların ışığında biz olayların bazı belirli bir yer veya faydalı turizmi teşvik etmek için "belirsiz" olarak imal mümkün olduğunu sonuca varırlar. Benzer şekilde, halen Amerika'da bir benzin istasyonunda güvenlik kamera lensleri yakalandı Mavi Hayalet görüntü, soru sorma, gerçekten özel bir servis için geleneksel olmayan reklam Viral Pazarlama geliştirilmesi amacıyla ya aslında incelenmeye değer gerçek bir olaydır!

 

No comments:

Post a Comment