Friday, January 6, 2012

Ölülerin fenomen İletişim

Fenomen Elektronik Elektronik Sesler Olayları kısayol anlamına gelir bir dönem oy EVP kayıt aygıtlarına kaydedilen oy bir olgu, ne tür olursa olsun varlık, tanıdık ihlal oy kaynağı olması ya da bazılarının iddia ettiği gibi, onlar bize ölü ve girişimlerinin seslerini kayıt olduğu için bu sesler genellikle açıklıyor kısa ve hızlı ve tam bir kelime için nadiren son açıktır ve belki de bir ya da iki en fazla, tam bir cümle anladım ve bu sesleri kayıt sürecinde iken duymak olmadığını kanıtlar, ölenlerin yaşam sesleri olduğunu EVP olgusu sadık inanılan kaydedildi, ancak bitmiş ve başlar ne zaman bilerek ya da nasıl anlamadan doğrudan kasete ölü sol seslerini ruhları duymak!

 Birkaç gün içinde Bilimsel dergi Edison gazeteciler o ölü iletişim için kullanılacak bir cihaz icat üzerinde çalıştığını söyleyerek, okşadı, tabii ki ölü bağlanmak için bir cihaz icat etmek gerçekten mümkün, hatta bir şaka olarak Edison anlamak için gazeteci rahatsız, ama Bdaapth Bu pek çok ilgi uyandırdı duyurdu, bir kargaşa yükseltmek için hevesli hikaye düğmesine basın yayınlayın ?Ellili fikrinin dünya von Salaze bir coşku ve kabin oluşan basit bir cihaz kayıt ve harici hoparlörlere bağlı mikrofonlar kapalı dünya Raymond Biles tasarım vardır ve ardından başlayan kayıt olarak, hoparlörlerden kabin içinden herhangi bir ses duymadım kayıt işlemi sırasında önemli bir nokta notları, ama ne zamankayıt cihazı göğüsler garip aralıklı sesler o kaynağı değilsiniz veya kayıt duymak sadece, ne kaynak sesleri doldurmaya başladı?

Hayat bu seslerin kaynağı olan, o yayınlanan ve Raymond 1979 yılında Psişik Araştırma ve Salaze için American Society dergisinde Journal bu konuda çalışmalar kitabında, İsveçli yönetmen tarafından 1959 yılında Ölü gelen ölü Telefon Görüşmeleri telefon aramaları yayımladığınız hemen açıkladı Salaze Kayıttan sonra notları dinlerken Friedrich Jornson, ötücü kuşlar hakkında bir kısa film çekildi, insan figürleri sesleri arka planda görünen var .. Özellikle bilinmeyen bir kaynaktan gelen bir erkek sesi Norveççe konuşan.

Friedrich dikkatini ne etkisi o insan figürleri sesleri tüm birden fazla dil bilen bulunan 100 binden fazla kayıt oturum açtı yaptığı araştırma bilim psikolojik Konstantin Rodev yılında annesinin vefat eden eş-Friedrich bir mesaj, kayıt başardı bir süre sonra duyurmak, onun kayıtları tatili, bu yüzden onun kayıtları sundu Bu halk, onu duydum tek değildir ve ona bu sesleri size söylediklerini çevirisinde yardım emin olmak için .. Daha sonra en önemli adıma kayıtlı soruları ve bu sorulara beklenen cevaplar olmaktır daha sonra bant görünür, sonra bir tartışma başlatmak için bu kayıtları tanıtıldı ..

Çoğunluk bu kayıtları cevapları ve yazı ile ortaya çıkan sesleri soruları ile ilgili olmadığından, başarısız ilan yaptığı araştırma için buraya Rodev durdurmak Rodev istedi ve 1980 yılına kadar Bölüm unuttum olduğunu. Bu yıl, bir bilim adamı ve William O'Neill o alma William için yaptığı araştırma bırakarak, dünya, altı yıl önce ölen George Muller, yönü William tarafından icat Spiricom cihaz yaşayan ve 1982 yılında sonra, William kendisini bir ölü adamın ruhu ile bir görüşme yapmak mümkün olduğunu açıkladı denilen bir cihaz icat etti o, ücretsiz olarak herkes tarafından erişilebilir olma kendisini duyuruldu, ancak hiç kimse başarılı bir şekilde uygulamak ya da bir şey bağlanmak için kullanılan aygıt başardı

  Hatta ortak açıklamada, William Son olarak, William başarısı 1982 yılında olağanüstü onun psikolojik döner, olay için Amerikan Derneği Sarah Aastep kurulması Elektronik Ses Olayları e Amerikan Derneği, bir dernek değil kar amacı gütmeyen gelse de, bu olgu konusunda kamuoyunu eğitmek için de Sarah egzersiz olarak ilan bazı Oqarabhaoasedkaúha için sesli mesajları kaydetmek ve onsekizinci yüzyılın bir adamın bir ses kaydı vardır ve diğer gezegenlerden gelen sesler başardı 1976 yılından bu yana bu olayın Kayıt.

Mart 2003, özel bir cihaz analiz ve test edilmiş, ardından 2005 yılında yaptığı araştırma sonucunda yayınlanmadan önce onlar, onlara anlamlı olacaktır emin olmak için halka sunulan bazı sesler kayıt kullanılmak üzere, cihazın bin olarak adlandırılan Alexander Macrih tasarımın arkasında yatan bilimi bir araştırmacı olarak. Ve bu devam eden bu konu ile obsesyon ve o da bu olgu hayaletler ve onları ve yakalamak bulmak için yollar bağlantı Roa doğal olarak bilim ile ilgilenen başladı önemi iki katına, sonra araştırmacı John Zafas söylediği gibi kendisi, bu olayın yayılmasında önemli bir rol oynar İnternet oynanan: Gerçek saplantı hayaletler arayan Internet isabet .. Her şey mümkün hale geldi ve araştırmacılar ile başladı

Bu olgunun temel cihazların icadı, bu nedenle, hayalet nerede ve hayalet kayıt varlığını adamış kayıt cihazı ses ve video belirlemek ve hayaletler hakkında konuşmak ve bu olay hakkında konuşurken yakaladı siteleri olmak için kullanılır, ve onlar için ses kayıtları sunmaktadır EVP metre olarak bu Uluslararası Hayalet Avcıları yerini toplum sonra hayaletler ve balıkçılık uzak yerlerde fenomen kendisi bu ilgi ilan etmek, ortaya çıktı ve nasıl ölenlerin sol bağlanmak için kullanılabilir iddia edilen bin sayfa kayıt, hayalet kayıtları daha da sunuyor.

Ve fenomen bir gerçeklik haline gelmiştir, çünkü kaçınılmaz değildir, bu açıklamaların bazı açıklama yapmadan, bu sesleri doğrudan kasetleri kendi seslerini bırakmak yaşam imkanı olduğunu teorisi de dahil olmak üzere, doğa arkasında bilim güveniyor, ya da bu ürünü sesleri anlamak amacıyla ortaya çıkmaya yorumlar başladı üstün zihinsel kapasitesi, deney yapmak, ama onlar bu sesleri diğer gezegenlerin geldiğini, son olarak, bu seslerin kaynağı olan ve bilmiyorum edenler.

: Öte yandan da dahil olmak üzere daha akılcı açıklamalar, ortaya çıktı

Bu elektrikli kayıt aygıtları devreleri, ve radyo dalgaları almak mümkün bir ürün olarak geliyor.

 Bir ses duydu ise insan aklının bağlı olan Pareidolia İşitsel teorisi belleğe rastgele yakın ses bir ses getirmek için çalışıyor, en yakın sözcük, örneğin, bu ses ile temsil: Cal .. Bu babanın sesine ses yakındı, baban o oy ve bir köpek söylediği inanacaktır.

Rasgele kelimeler yakın Altgesal ses sorunu cihazın parçaları imha yol açabilir herhangi bir cihaz ücretsiz değil teknik kusurları.

Bu sesleri arındırmak için girişimleri verilen nelerdir .. Vmrahal artırmak ve geliştirmek ve bant bu seslerin verilmesi neden olabilir açıklamak.

Ve son olarak ... Bu olay sadece mitler olmalı ve davet bilim adamları tarafından tekrar ama bu olgu var ve etkili bir gerçeği haline gelmiştir ne yatıyor olabilir .. Ve böylece araştırma ve çalışmalar dünyasından edebiyat ve sinema dünyasına kendi yolunu buldu.Lübnan kökenli ve Exorcist bu romanı o Legio adı verilen ikinci bir kısmını yazmış roman zamansız Exorcist William Peter Plante yazar ile Amerikan ve yazar yayımlanan romanı Örüntü Tanıma, aynı fenomeni kullanarak açık EVP ve yazar William Gibson ile ölülerin yeni kayıt seslerin karakterlerden biri 2003 ve televizyon size belgesel, Hayalet Avcıları olarak ünlü dizi Hayalet Fısıltı içinde olgusunun söz bulacaksınız, size Sixth Sense ve White Noise gibi popüler filmlerde bu olayın söz bulabilirsiniz sinemada onlarla temas için girişimlerini içinde hayalet varlığını ölçmek için bu olay kullanıyoruz.
    

No comments:

Post a Comment