Friday, January 6, 2012

Zemin ışık olgusu

. Tarih boyunca insanlar bu tür olaylar denir Dünya'nın doğal olarak uzak bölgelerde yayılan ışıklarizlerken garip olaylar gerçekleşmiştir "- veya - Za - Will ve Lesseps Wisp İradesi" olayları bilinenve küçük sulak alanların ve ormanların kıvılcım patlamaların çıkış ile karakterizedir. Tuhafmeteorolojik olarak topu yıldırım olaylar şeklinde bir topun içine bir elektrik sorumlu atmosfer basıncı neden olurken

  Ancak, ışıklar olgusu tüm dünyada parlak bir gök cisimlerinin kendi vizyonu içinde küçük insanlar tuhaf ve herhangi bir yorumlara Zarōha değil, fiziğin düzgün yasalar yok sayar en görkemli doğa harikasıdır. Başka bir teori enerjinin bir formu olarak gördüğü boyutları doğaldeğil sahipken, bu teorilerden biri uzay aracı (Aleoffo) kümesi gördüğü garip ışıklar hakkındagüncel teoriler değiştirin. Gösterilen Çizim bir sanatçı bilinmeyen ve 1888 Temmuz kadar uzanır ve topları ışığında Rusya San Boutrspreug kenti yakınlarındaki görülmüştür yansıtır.

 Biz bu ışıklar hakkında bildiğim zemin içine çıkmış, bu nedenle arazi Dünya Işık ışık denir ve bazıları parlak beyazdan mavi ve kırmızı için, farklı renklerde parlayan görüldü. Ve boyutu da küçük tenis topu büyüklüğünde, ya da büyük boyutlu araba olabilecek sabit ve normal küresel şeklini alır ama tanık tasarım çeşitliliği şeklinde dünyanın ışıkları gördüm rağmen yaygın kurbağa yavrusu (iribaş ya da bir erkeğin sperm) şeklini alır değildir.

  Ve garip bir patlama duydum, ya da düzensiz eğilimleri tarafından yönlendirilen, ve görülen bazı durumlarda oluşumlar ayrıldı üzere sesleri eşliğinde reaksiyonların yakınlığı karşı başardık küçük insanlar birden gök cisimleri yüzen benzeri oluşumları ayrılabilir. Bu yerde ışıklar jeolojik ve coğrafi özellikleri gibi göller, dağlar ve kayalık tepeler üzerinde bol güçlü bir bağlantı gibi görünüyor. Bu olgu örnekleri, optik bakın

Erken 1980 yılından bu yana Norveç - Hassadoln gerçekleşen muhteşem manzarasına bir dizi bildirilmiştir. O vadi gelen bölgede garip ışıklar yaşayan gördüm ve Kasım 1981 yılında olduğu yerlerde, üçgenler ve renkleri içine küçük topları kadar optik yapılandırmaları genellikle beyaz ve sarı arasında değişir.

 Son raporlar bu Norveç hükümeti bu olayların çalışma Hava Kuvvetleri iki subay gönderdiği olduğu hakkında belirtti. 1984 yılı başında, çalışma alanı ve Vadisi Hassadoln içinde İsveçliler ve Norveçliler sevenler (Aleoffo) devam etti ve bazı özellikleri üzerine okumalar (yere ışıkları) yanı sıra filmde fenomen bazı resimler (yere ışıkları) toplayıp başarı uzandı vadiye uzun bilimsel çalışma, bir ay sonra .

İngiltere'de en yaygın ve bir alan kaza (yere ışıklar) Peak District Ongendael District vadisi bulunmaktadır. Boyalı olan grubu sahneler kendi yerel doğa görünümleri olarak 16 yıldır ışıkları fazla otuz kere, her türlü bir alanın bir köşesinde veya vadinin tarafında ve için futbol parlayan küçük resim gösteriyor ki Sean Wood, yerel nüfus Saw onu, fenomen (yere ışıkları) doğal bir olay açıklanamaz, ancak kabul edilebilir olmasıdır.

1960 yılında bu ışıklar depremler ve faylar ama derinlemesine çalışmanın ortaya çıkması bağlama ve sık sık çarpıcı teoriler ortaya çıkışı gördüm de, yabancılar ve Aleoffo fikri ancak korkutur ve UFO, bu ışıklar ve izin verilen yer arasında doğrulanmış bilimsel ilişki aykırı sessizce bu olgu çalışma, ama ciddi. Bu alanda önde gelen ismi Paul Devereux, aslında icat bu adam, bu olay ve sahte bir fenomen (yerde ışıklar), gerçek olayları bir dizi izolasyon çalışması için dünyanın Gap sonra vadeli (yere ışıkları) ve sonuç bu ışık sürekli ve gerçek bir fenomen.


Bu Devereux tarafından inanılan ve bu konu ile ilgilenen bilim dünyasında birçok aynı inanç muhtemelen Dünya'nın yüzeyinin altında enerji-ROM ve fırtına ve yıldırım havada kuvvetli basınç nedeniyle benzer bir şekilde yerkabuğunun var ki çelişen, neden baskı kaynaklanan ışık olmasıdır paylaşılır ilginç tepkiler

Tektonik plakalar (toprak katmanlarının hareketi) yükselişi ve çöküşü gibi, Devereux enerji zayıf tarafından serbest olduğunu göstermektedir özel, fay hatları veya metal ya da kayaların yüksek yoğunluklu alanları gibi. Bu yüzyıllar boyunca garip ışıklar ele konuşmaları birçok deprem evrim önce fay hatları veya anların son keşfi olarak ortaya çıktığı burada belirtmek gerekir.

Diğer teoriler var da bu ışıklar yabancılar UFO kaçırılanlar tarafından kaçırma vakalarına bazı benzer özellikler parlayan için onları görmek nerede durumda uzaydan iniş gelen yabancı gemilerin olabileceğini düşündürmektedir. Diğer insanlar doğaüstü özellikleri ve bazı tanıklara doğrudan (yere ışıklar) Apparitions görünümünü sonra hayaletler ve görme avatar sesleri duyuluyordu iddia ettiği gibi, birbiri ardına şaşırtıcı ve dünya ile ilişkilendirmek. Inanıyorum vardır

  Her iki durumda da beyin hasarı halüsinasyonlar neden olabilir birçok uzman bozukluğu manyetik yüksek fenomen (yere ışıklar) için tektonik çelişkili ve gerekli güçleri neden inanıyoruz beyin, çalışmalarına manyetik kuvvetler değiştirme etkisi ile ilgili fikri ortaya çıktı ve bu etki de tanık olmadı ciddi değildir, ancak, şaşırtıcı oldu.

 

No comments:

Post a Comment