Friday, January 6, 2012

Philadelphia, ortadan kalkması için gizli bir proje

ABD Deniz Kuvvetleri Araştırma Merkezi yayılması iddiaları d. fikirleri ve teorileri göre, özellikle 1943 yılında, İkinci Dünya Savaşı sırasında sözde "gizli teknolojiler" içinde bir araştırma en çok araştırma yapılan bir dizi Dünyaca ünlü fizikçi Albert Einstein'ın birleşik alan teorisi Birleşik Alan Teorisi için Nikola Tesla ek.

, Philadelphia, savaş limanlarından biri demir atmış olan USS Eldridge deneyim olay yeri ile ilgili olarak "Philadelphia Deneyi" olarak adlandırılan ve Proje gizleme veya proje olarak da bilinen - 173 - Ve o zaman gizlilik deneyimlerinden kaçak olarak ay yıkıcı savaş USS Eldridge DE gizleme deneyim oldugökkuşağı.

Her zaman sırları ile olduğu gibi onları çok dikkatli askeri teknolojinin sırlarını genellikle etrafında iddia edilen kaçaklar hakkında hikayeler göstermek onların rezerv biz mitler dediğimiz zaman içinde bu hikayeleri dönüşebilir ve Philadelphia deneyimi için, biz ortada kesinlik yok çünkü "gerçek hikaye" olduğunu söylemek, ancak bu gerçek bir proje planlama ve zamanında en ünlü bilim adamlarının dikkatli dikkate vardı aynı zamanda inkar etmez, ancak, kitap ve medya yaymak göre anlatıyor:

ABD hükümeti, savaş gemileri ve radara yakalanmayan uçak bilim adamları ve araştırmacılar dahil olmak üzere tüm çabaları icat olabilir istihdam edilmiş kılacak bir teknoloji geliştirme olasılığını araştırmaya Dünya Savaşı sırasında üslerini karar verdi.

Proje Dr John Hutchinson başkanlığında 1931 yılında başlayan, 1934 yılında Chicago Üniversitesi Dekanı aynı zamanda proje için yönetici olarak atandı ABD Başkanı Roosevelt, isteği üzerine mucit ve elektrik mühendisi olan Amerikalı fizikçi Sırbistan doğumlu (Nikola Tesla), tayin ve yardım edildi fiziksel Avustralya Emile her Kirtinoar ve Rudolf Omberg Reinhart ve Franklin ve daha sonra kişisel nedenlerden dolayı istifa etti ve onların emrinde denize yerleştirilen Albert Einstein, bu projeyi tamamlamak için ihtiyaç.

1940 yılında bir ilk deneyim (sakla) ve büyük bir başarı ile taçlandırılmış bir ekip olmadan bir gemi o kadar gizli olduğu iddia edilen, bir deniz deneyimi ekibi ile yıkıcı bir savaş istedi.

Issız yıkıcı üzerinde deney olmayan memnuniyetine O (T) Bu deney, özellikle yan etkileri nihai sonuçların ne olacağını hiçbir fikri yok, çünkü o emin olmak için başka testler istedi ama Deniz Kuvvetleri içinde olduğu gerekçesiyle reddetti güçlü bir elektromanyetik alana maruz kaldığında, zihinsel, psikolojik ve denizciler üzerinde fiziksel savaş ve atık için hiçbir zaman, ama o, macera yaşama denizciler 1942 yılında kuruluşundan bu da ikinci deneme rayından için durdu (T) reddetti istifa etti ve projeyi terk etti.

1943 yılında emanet matematikçi von Neumann ve Aldkatr Gustav Clarkson ve David Hellbt Fanso, Henry tüm yardım ve Albert Einstein için proje nezaret görevini katılmak üzere davet edildi

Özel bir ekip ile 173 USS Eldridge özenle seçilmiş olan tüm gönüllüler olması - başarıyla iki deney yapma sonra 28 Ekim 1943 destroyeri USS Eldridge DE üçüncü bir deney üzerinde karar verildi.

Elektromanyetik alan tutarak deney başladı destroyer üzerinde güçlü ve yeşil dakika sonra bir sis başka bir yerde yeniden göstermeyi sonra kayboldu ve sonra kayboldu, yok ve kısa bir süre için görünmez hale yıkıcı kapalı ve yerden kayboldu gözden ve radar kayboluyor geminin tekrar yerine göz göründü demirleme yeri farklı ve bu Gezinti Işınlanma yok denir budur.

Onlara bir dizi öldü ve geminin gövde (temsilcisinin resme bakın) ve bazıları ile iç içe bunların sayısı vücutlarını bulundu tamamen kayboldu ve Onlar akılda eksik olan kalan denizcilerin etkisi ile onları bulamadık olarak mürettebat üzerinde deney ama sonuç başarısına rağmen felaket ve hatta gerçek korkular (T) yok bu deli oldu ve psikiyatrik tesislerinde yerleştirildi.

Deniz bu deneyim, sonuç tüm delilleri gizlemek ve denizde kaybolan yıkıcı mürettebatı bir dizi Philadelphia gazete hakkında yazılmış birkaç satır daha bir şey dağıtımı resmi olarak diğer izin vermedi iddia etti.

Erken 1916 yılından bu yana Albert Einstein'ın çalışma, yer çekimi kuvveti kendi içinde bir son olmadığını kanıtlamaya çalışırken, sözde birleşik alan teorisi birleşik alan teorisi çalışmada, fakat Dünya'nın elektromanyetik alanların başını çektiği diğer bazı güçler arasında bir birleşme ya da uyum. Için

1927 yılında tamamen başka bir tür onları ortaya çıkabilir ve normal jeneratör mıknatıslar elektrik üretebilir ve burada teorinin gerçekleri fiziksel dünya elini koydu enerjinin her tür karıştırma kaynaklanan söylüyor enerji değişimi, teorisi ile birleşik alan teorisi formüle başladı birlikte dünyanın manyetik alanı ve yer çekimi ve kozmik ışınlar ve nükleer güç.

Ilk kez Alman gazetelerinden birinde Birleşik Alanın 1940 yayınlandı (Einstein) Teorik olarak, ABD Deniz Kuvvetleri Fjzpt dikkat atandı May 31, 1943 resmi belgelere göre, 30 Haziran 1944 ve Philadelphia Deniz Kuvvetleri transferi (Einstein) ofisine 18 Eylül 1943 danaynı yılın 30 Ekim ve zaten o tarih ve koşullara göre "birleşik alan" etkisi üzerinde bilimsel bir deney yapılmış olduğunu teyit değil, bu büyük olasılıkla itibarıyla.

O da elektromanyetik kuvvet ve yerçekimi arasındaki ilişki hakkında çok ikna edici deneysel sonuçlar olduğu teorisinin rakiplerinin bazı yanıtladı ve o henüz bu konuda sporcuların kanıt bulamamıştı ve o Einstein Birleşik Alan teorisi tamamlayarak olmadığını 1943 yılında ölümünden önce (T) kısa bir süre söyledi diye iddia ettiği gibi ", insanlık için korku dışında" tam yayınladı.

Diyor ki (Michael Craig), bir gazetede dümen sorumlu saniye: "Biz bir silah deneyim olacağını çok iyi biliyoruz gemide vardı ve çoğumuz coşku doluydu ve jeneratörün büyük çalışmalar başladı ve başımıza patlayabilir gibi biz hissettim ve hemen hemen kalplerimizi kalplerimizi atlamak şiddet Khvqatha, ve sonra bize yeşil kalın bir sis aldı ve biz gözden kaybetmiş gibi, çevremizdeki dünyayı karanlık, o bize korku ele geçirilen ve toplam sadece amaçsızca her yerde ben başka bir dünyada boğuldu olduğunu sanıyordum, ya da aklımız delilik isabet duyacağı tüm yönde olduğunu iddia etti.

  Bize açılmak bu halüsinasyon ile Vsidika rütbe Maijur onun geç eşi inandığını yemin ve subay Brad delilik içinde gülüyor iddia ve kaptan Rod da bu karanlık denizden çıkıp gerekli olduğunu haykıran, dümen hareketleri isterik yönetir aldı, ama yaratıkları bir araya geldi başka bir dünya, sana canavar biliyor değil mi? ! Veya belki de fanteziler .. !, O burada neler oldu, sıradan bir madde yoktu önemlidir, ama onu tüm gerçek deli almak için yeterli değerdi. "

 Victor Silverman "Ben diğer 3 mühendis ile bir mühendis ve biz yakın destroyer için istasyonun elektrik kablo uzatmak zorunda ve siparişlerin verilmesi ve düğmeleri açıldığında sesi çıktı olası değildir ve kendimi derin sis ve destroyer patladı ve ben çevremde neler olup bittiğini anlamaya çalışırken, durdu bana geldi ilk şey boğulmuş bulundu ve ben formları taşıma ve Kpharh ve aniden kayboldu sis onları ayırt edemez açık değildir gördüm ve benim gördüğüm eğer, bana etrafına baktı gemi baktı Marina (Northvolk) o karışık bağırdı: Allah aşkına nasıl burada var ve aniden yine sis yeşil döndü ve kayboldu ve benim ben Marina temel kendimi bulmak olur? Philadelphia Deniz, bu olayı kendi kendime acaba uzun bir süre kaldı sonra, bu kısa anlarda aklıma kaybetti? aslında ne bana ya da benimle birlikte olan diğer erkekler için oldu çünkü bilmiyorum. "

Adlı kitabında "Gerçekler korkunç Korkunç Gerçekler" in Scholar "George LAnflan": "Philadelphia limanından onun kayboluşundan anında görüntülenen çünkü gemi kayboldu ve bu mesafe taşınacaksa ve beş saniye içinde yerde görünen döndü ve Bu durumda nasıl düşünmek akla mümkün olduğunu Northvolk insanların uzaktan ve geçen onlarca tamamen farklı olarak onlar açıkça gemi ve tam özellikleri gördüm ve şüphe ve hataya yer kalmayacak şekilde adının önündeki çok büyük harflerle yazılmıştır.

Ayrıca sivil ekip vurguladı, aslında Kuzey Halk, Virginia kıyısında gözlerinin önüne çıkan yıkıcı savaş gördüğünü iddia etti ve daha sonra birkaç dakika sonra kayboldu "Andrew Forthusit".

Bu çılgın olarak kabul edildi, çünkü art arda sertifikaları denizcilerin deneyin kurtulan ancak dikkate alınmamıştır.

Deney ayrıntıları ortaya çıkararak kullanılan o güç kaynağının kendi yorumunda çalıştı 13 Ocak UFO için Case "UFO olarak konu", 1955, adlı kitabın yayınlanmasından sonra astronom ve fizikçi (Jessup. K. Morris) için güvenilirlik şükrediyoruz mu UFO birleşik alan teorisi birleşik alan teorisi çalışma.

Çünkü bu ilgi o ABD Donanması 1943 yılında yaşadıklarını birinde bu teoriyi uygulanan ve yıkıcı bir savaş saklanma sonuçlandı ve bir süre için görünmez yapmak ve bu deneyimi neden olduğu iddia bir okuyucu ve imzalandığı biri (Carl Allen) tarafından yazılmış (Morris) Mektuplar aldı yıkıcı mürettebat arasında ciddi yaralanmalar ona daha fazla bilgi için gönderilen bir mektupta onu (Morris) istedi

O Ekim 1943'te söyledim, Dr (Franklin Reinhart) askeri deneyim silah haline Birleşik Alan teorisinin uygulama sorumludur şaşırtıcı olan USS Eldridge Eldridge (DE - 173) gizlemek ekibi ile USS ve dedi ki: "Ben bu alanda kolumu genişletmiştir Fajf deneyim başarılı oldu ancak sonuç o bazıları öldü mürettebat üzerinde korkunç oldu, diğerleri sonsuza kadar yok oldu ve daha sonra delilik boğuldu mürettebatın dinlenme ve denizciler ve ölüm aniden görünmez bir dizi yok. "

Ve Çekoslovakya'da yayınlanan resmi sayı 416.175 ile (Carl Allen) kart numarasını verdi
Ayrıca o gemi (Andrew Voroset) üzerinde çalışan olduğunu söyledi ve bu olağanüstü deneyimleri hakkında ek bilgi sağlayabilir bazı tanıkların ve arkadaşlarının isimlerini bahsetti.

 Araştırmalar o 14 Temmuz 1942 yılında Deniz Piyadeleri katıldı ve 21 Mayıs 1943 yılında bıraktığı gösterdiği gibi kartı (Andrew Voroset) ve gerçek bir kart numarası üzerine çalışmaları için sunulan verilerle teyit edilmiştir.

1956 baharında yılında ofis alınan çıkarma içeriği hakkında ve yerine vardığında sorgulanmak üzere Donanma Araştırma ONR Dairesi'nin çağrısı (Morris) o paket UFO için kitabında, Örnek bir kopyasını içeren bulundu ve "Happy Holiday Paskalya" zarfın üzerine yazdığı şaşırdım ve oldukitap incelemek için üç farklı renklerde elle yazılmış bir marjinal açıklama bulunan ve orijinal rengi açıklamalarla 25 kopya küçük sayısında açıklanan sürümünü yeniden yazdırılmış.

"Albert Einstein kullanımı ile ilgili proje onlara yardım etmemi istedi o Profesör (Rudolph Omberg) ile 1940 yılından bu yana çalışan Philadelphia, deneyimi konusunda farkında olduğunu: erken altmışlı yılların, fiziksel dünya (Franklin Reinhart) söyleyerek, hava yayın televizyon röportajında ​​söyledi elektromanyetik alanlar güçlü gemi ve destroyer ve bilgi için kabuk koruyucu uzak ondan torpidosu sapma yol açar ve bu proje üzerinde çalışmaya başladı ve zaten görsel ve endişe deneyimdi sonucu oluşabilecek yan etkileri olan gemi gizlemek için hava yerine su elektromanyetik alanın başlatmak için fikir geliştirilmiştirkaynar su olasılığı, ya da geminin etrafında hava iyonizasyon, ya da istikrarsızlığa yol bu gibi şeylerden hiçbirisini, ama bizden hiç kimse, hatta Einstein'ın kendisi de dahil olmak üzere kitle ve boyutlar arasındaki örtüşme olasılığı düşünmedim. "

 Önemli bilgileri (Jessup. K. Morris) Erişim ve CIA takip araştırma uzak onun Mesajları onu kaldırmak ve çalıştı, ve orta-Nisan 1959 yılında, (Jessup. K. Morris) Dr (Manson Valentine) ve Hoaalm coğrafi deniz ve Profesör söyledim doğru cevapları anlamaya başlıyor o Philadelphia deneyim varılan bulguların bazıları hakkında onunla konuşmak istiyor, ancak gaz motoru solunmasından aşağıdaki Florida eyaletinden (Coral Gables) evinin önünde arabasına (Jessup. K. Morris) ölü bulundu olduğunu arkeoloji olay modası geçmiş oldu o intihar.

Ve sonra dünya büyük James devam etti. Herhangi bir. Araştırmalar Jessup. K. Morris üzerinde Mdkonald araştırma aynı inançları başlangıç ​​noktası ve araştırma ona verin ama Arizona köprü 13 Haziran 1971 yakın kafasında bir kurşunla ölü olarak bulundu önceki sürümü için tutanak bir intihar oldu.

Franklin Reinhart fiziksel dünya için olduğu gibi gazeteciler tarafından yapılan açıklamada sonra ", kütle ve boyutlar arasında yedek örtüşme" terimleri anlama geldiğini ne olduğunu sormak çalıştı ama bir araba kazasında öldü, çünkü o sorularına cevap vermedi.

Ve söz veya ulusal güvenlik diğer konularda ona yasaklar Gizlilik Kanunu, böylece konu CIA Carl Allen randevu olduğu söylenir.

Bermuda Şeytan Üçgeni ve hangi arasındaki benzerlikler varlığı bu bölgede vizyon eksikliği Birleşik Alan ve Dünya'nın manyetik alanında bir dengesizlik içinde oluyor Bermuda Şeytan Üçgeni enerji birleşik bir alan olduğunu doğrular.

Araştırmacı ve yazar Charles Berlitz Philadelphia Deneyi Bermuda Şeytan Üçgeni alan yararlandığı iddia kaybolma ve manyetik anomaliler arasında güçlü bir ilişki olduğunu göstermiştir ki Bermuda Şeytan Üçgeni hakkında kitabında dedi

Gördüğü bu yana Ve görmek sahipleri Sovyet ", Wilkin" dünyanın Sovyet yayınladı, bölgedeki manyetik anomali varlığı pusula ve uçaklarda altimetre ve yabancı hareketlerini nedeni olabilir Bermuda Şeytan Üçgeni içinde neler olup bittiğini yorumlanmasında manyetik anomaliler hipotez ve gazete "İzvestia" nin görüşünü manyetik bozuklukları oluşumu, uçak meydana afetlerin neden olduğu.

Ayrıca elektrik yazar ve mimar destekli, "Yarım Okinkulos Rous," Dünya'nın olay manyetik alan bağlantısı için iyi bir neden olduğunu görmek ve farklı zamanlarda elde edilen toprak için büyük manyetik vardır ve bu kaza için bir açıklama olabilir ve daha sonra derin sulara gömüldü.

Ve Zkrberltz ayrıca (Wolpert b. Smith) ve 1950 yılında Kanada hükümeti tarafından yapılan manyetik ve yerçekimi bir proje uçağın faktörlerin ortadan kaybolması bir açıklama yaptı ve nispeten küçük bir "geri dönüş yerleri" diye seslendi belirli yerlerde bulundu söyledi açmıştır elektrik konularında uzmandır çapında ve yaklaşık 1000 feet, bu oldukça büyük bir mesafe yükselir ve, var, ve hangi eğer görülebilir yapamazsınız atma uçaklarının noktasına etkisini uzanır.

Diyerek manyetik ve arama ağırlık için Sahil Güvenlik ana ofis arama ve kurtarma şube sözcüsü olarak: "Ben Bermuda Şeytan Üçgeni biz gizemli kayıplar için yapabileceğiniz tüm olarak bilinen bölgede neler olup bittiğini bilmiyorum beklenti"

Ve Proje manyetizma ve türbülans atmosferi Alatamosviri, ve bazı bu hastalıkların bazıları 1945 yılında uçak kazaları neden olabilir inanıyorum, ama adlı bir proje ile ortaya ne gerçeğe Deniz Kuvvetleri kadar çalışan bu yer hakkında çok fazla bir bulmaca kalır kapsayan bu muazzam güç kaynağı vardır Bu boyuttaki alanı.
     

No comments:

Post a Comment