Friday, January 6, 2012

Ruhlar hazırlanması için sepet yöntemi

Bir sepet kullanılarak uydurma bir oturumun kurulması, mekanizma Klouh Aluiga yazma araçlarının yol olduğu Endonezya yöntem iddiaları yaptığı gezi sırasında, Anis Mansour olarak bilinen yazar "200 Günde Around the World" kitabında bahsedilen nerede sorulara cevap yazmak için kağıt hareket kalem yerine palet Albulanceto Aluiga, bu konuda kitap yer alan aşağıdaki paragrafta endeksi kullanma "yarattı ruhu" üzerine koydu:

Hat sepeti .. Çok sıradan bir sepet. Haç şeklinde ahşap uzun katmak ve T-shirt çapraz koymak. T-shirt ve kağıt üzerinde yüz boya değerli bir resim üst ve kurşun önündeki küçük bir sepet içinde tütsü çubukları ve yeri başın üstünde koydu.Delikler, basketbol arasında kalem yerleştirin, böylece sepet taşımak, siz ve kalem önünde kağıt tutmak için diğer arkadaşlarının üzerinde parmak dışında bir arkadaş, tütsü, attılar kelimeler oldu: Jalan aslında .. Jalan Pace. Ve herhangi bir ışık altında okunabilir, ya da ben öyle bir dini sözler duydum ... sonra bir dakika daha sonra ileri bir basketbol Tndfh görmek ve başına gelen olan ruhun dili yazacağım Can yuvası konuşma, size sormak Ve yanıt vereceğini -.? Yazılı - kendi dillerinde sormak .. Eğer istediğiniz ruhu .. Kapalı katılın .. "

Ben yazılı bir çim ruhunu gördüğünü hayatını ritüelin kapı yılında ölmüştür. Mahmud Salih adlı .. O şakalar söyler .. TCT çok eski olduğunu ve asla Nsamaa vermedi ve o da argo yazılmış sepet fark var Kahire, bu .. fazla değil kültüründe sebze Knassa veya satıcı çalışma olduğu görünüyor. Not: bir sepet taşıyan iki, iki Endonezyalı Arapça bir kelime olduğunu bir bilmiyorum! ".

 

No comments:

Post a Comment