Friday, January 6, 2012

Görüntüleme yöntemi dünya Krlian ve aura

Isı ve gaz ve enerji yapılan her canlı, bu inanılıyor Ne var Aura hayati konu bir aura da onunla ve bu sağlık ve mizaç ortaya gövde, ve onun fikirleri renk kızdırma var demektir. Zamanın başlangıcından bu yana dönen auralar kavramı. Çoğumuz açıklanamaz, ancak orada bir manevi ve Komisyoncular bu yaşam gücü belirtileri görebilirsiniz iddia ediyor.

Son yıllarda mücadele sıradan insanlar görebilirsiniz auralar kaydetmek için bir yol bulmaktır. Ve biz duygusal psikolojik sağlık sorunları, çözmeye yardımcı olmak için auralar yararlanmak mümkün ve belki de tasavvufun diğer tedaviler anlamak inanıyorum ki haleleri ve meraklıları.

Fikir ve sağlık ruh ve aura görünür mü?

Balhalac kendilerinin görebildikleri iddia ruhsal aracı bilgimizi geldi. Bu bireysel bir aura rengi ve vücudun bir boşluk Thaaha, genellikle bireyin sağlığı hakkında önemli bilgiler sağlar söylüyorlar.

Bu halo renk ve yoğunluğu sürekli sahip oldukları stres bireyler, fikir ve düzeyleri değişen ruh hallerine göre değişiklik söylenir. Bu alandaki çalışmalar gibi, Auralar bakın ve ne demek istediğini anlamak için büyük ölçekli tarifleri üzerinde anlaşma vardır. Hiçbir haleler hastalık kahverengi ya da gri tonlarının rengini yansıtmak ise Örneğin, yeşil entelektüel faktörlerin hale yansıtır. Bilim fotoğraf farklı tekniklerin geliştirilmesi rağmen haleleri için herhangi bir bitiş sonuçları toplamak değil sağlam üzerinde auralar yakalamaya çalışın devam

Tıbbi amaçlar için auralar kullanan ilk 1911 yılında oldu Walter Kellner ve Londra'da Thomas Hastanesi'nde elektroterapi bir başkanı oldu. Kellner sadece renkli cam bakarak, bir hastanın vücut çevreleyen bir ışık geniş hat görebilirsiniz keşfetti, aynı zamanda ışık şekli ve yoğunluğu ve rengi değişmiş olduğunu belirtti ve aynı şekilde hastanın sağlık değişti.Kellner, bu ışığı görebiliyordu bile 1939 yılında buluşları ondan bir adım vermedi tek kişidir.Güdümlü Simeon Kirlian - Rus hastanesinde çalışan bir elektrikçi - fotoğraf tamamen özgün tesadüfen bir yol. O bir fotoğrafik plaka üzerinde bir organizmanın geliştirilmesi yoluyla ve HV çalıştırmak (yüksek gerilim) kaydetti nerede hangi, vücudu etrafında garip bir hale gibi onu inanılmaz bir renk resim.

Ana ve eşi Valentina Kirlian teknolojisi. Yukarıda açık turuncu ve turkuaz noktaları milyonlarca kağıt için ağaç tarafından çekilen ilk görüntü, kağıdın damarları ortaya çıkmıştır görünüyor gösterdi, ayrıca kağıdın kenarlarında garip bir hale ortaya çıktı. Onlar hareket halinde auralar gösteren bir cihaz yaratmıştı kadar zaman içinde pek çok deneyler. Bu not aldığınız sırasında tam iyilik organizmanın, o organizmanın resimleri belirtmelidir onu daha seçkin ve radyasyon, organizmalar solmuş ve ölüm konuları haleler çok zayıf iken.

Bu Kirlian tavsiyesinde bulundu ve farklı renkler, farklı ruh, duygu ve düşüncelerin geldiğini ima teori kanıtlanmıştır.Havalı deneyim o bilim adamlarından biri ziyaret etti ve onları çalışma yapmak üzere aynı yaprakların iki kart verdi oluştu olanlardır. Ve çift iki makale biriydi çünkü şaşkın çok garip bir aura var gibi, ancak doğal görünüyordu.

California telepati psikolojik Üniversitesi bilim konusunda uzmanlaşmış - - Geçen yüzyılın yetmişli ve seksenli Thelma Moss oldu ikna tıbbi amaçlı auralar bir faiz oranı ve Kirlian keşfi olarak biyo-enerji görüntülemek için bir yol olduğunu görmek güçlendirmek aldı bir o teknikleri görüşmek üzere Sovyetler Birliği'ne ziyaret böylece somut ve doğrulanabilir orada doğanın ötesinde paranormal araştırmacılar ile. Ve bir tanı aracı olarak Kirlian haleler kullanmak istedi ve ben bu konuda tıbbi başarıları için büyük bir sonraki adım olduğu düşünülmektedir. Ama ne yazık ki, Moss tamamen hedefine ulaşmak olmadan 1997 yılında öldü.

Aslında bilimsel topluluk olarak Kirlian fotoğraf şekilde dikkate güvenilir olmayan bir hastalık tanımlamak için asla. Hangi belirttiğiniz çıkan görüntü üzerinde nem ve hava basıncı ve gerilim belirgin etkisi. Ancak, haleler tüm tutkunları bir karar uygulanmaktadır önce bizim yaşam enerjisi ve çevremizdeki açık yaymak ve bunu söylemek sadece bir zaman meselesi olduğuna inanıyoruz, ve kişisel bakım ile yeni bir dünya olduğunu tespit bekleniyor.
 

No comments:

Post a Comment