Sunday, January 8, 2012

Sibirya'da gizemli patlama sırrı

Bir yüzyıl boyunca bilim adamları bu konuda farklı yorumları oluştuğu bu yana "Tunguska Olayı" Tunguska Olayı olarak bilinen 30 Haziran 1908, Rusya'da Sibirya ormanlarında meydana geldiğini gizemli, bu patlama neden yorumu farklıydı. Bazıları bir gök cismi atfedilen (göktaşı ya da kuyruklu yıldız) ıssız alanda patladı ve bazı şimdiye kadar Verdjah uzay aracı nükleer yakıt patlama olarak gitti! Bu otuz beş yıldan fazla nükleer patlamaların insan bilgi önce gerçekleşmesine rağmen, nükleer patlama etkisi çok benzer patlama garip etkileri.

30 Haziran 1908 tarihinde ve özellikle tam olarak 05:00 ve on yedi dakika.Tunguska Nehri havzası alanı Krasnuyarska derin Sibirya'da, ormanlar nerede tayga patlama sesi yaymak ve gökyüzüne alev muazzam kitle yükseldi. Görgü tanıkları parlak bir parıltı gökyüzü aydınlandı nerede hayatlarında gördüm yangın büyük ve tuhaf bir kitle olarak Rus köylü kitlesi doğruladı. Glare gün akşam Tunguska aktarılan ve dünya nüfusunun en hissettim ve sonra patlama sitesinden onlarca kilometre sonra ayaklarını ve Van ateş çiftçiler altında toprak sallamak gece yarısı İngiltere'de gazete okuma olasılığını Big Bang ışımanın şiddeti ulaştı ve fotoğrafçılar bazı orada yakalamak nerede gökyüzü Stockholm başarılı yaktı o zaman flaş Pkamirathm sınırlı imkanı olmadan fotoğraf Alman Bahar ve 24 saat sürdü!

- Uzay bilim adamlarının patladı blok 100 metre çapında tahmini neden Henüz iki kilometre mil delinmiş, benzer çapı ortaya çıkmasına yol açan toprak bloklarının düşüş gördü, özellikle de belli değildi.
-
- O zaman tanık afet bölgesi çevreleyen ormanlar, taşlar bir çok dolu. Ama sadece «Taş John» adı verilen bir taş 1973 yılında araştırma başkanı John Anvigonov orantılı bulunamadı. Onun düşüş seyri bir meteor yolu ile aynıdır ve yer yer malzeme içerdiğini ortaya çıktı.

- Mount Chovar eteklerinde Orman ağaçları grev dalgası «kelebek» şeklinde geldi yani bir yöne düştü.
 
- Patlama almadan önce bir kaç dakika sonra yer manyetik fırtına 5 saat sürdü. Güneş patlamaları nedeniyle oluşabilir, ama atom bombası bombalama olayından sonra benzer görünür fırtınalar benzerdi tüm selefine de fırtına farklı özellikler.

- Ayrıca nüfus «Evenki» etnik varlıkların torunları önemli bir genetik mutasyon kaydedilen bölgedeki bitki ve hayvan genetik değişiklikler gösterdi.

- Yerel halkın Tartışma: Hiç kimse biliyordu şimdi neden yerel halk Tunguska göktaşı düşme sitesi «uğursuz yeri» kadar! Bu yazıda bunlardan bazılarına yavaş yakın bölgelerinden birinde saat, bazıları o sitede geçen insanların «hayalet» onlar yok göstermek gördüğünü iddia dediği gibi olsun, kendileri sitede kötü şeylerin varlığını inkar olmadığını bilim adamları olduğunu pekiştiriyor, onlara yaklaşmaya kaybolur.

Bir uzay gemisi başka bir gezegenden gelen? Bir nükleer patlama etkisi Tunguska olayı etkilerine çok benzer olduğu teorisine dayanarak, özellikle de atom bombası icat edilmeden önce Tunguska oldu nasıl Hiroşima ve Nagasaki içinde atom bombalamalar sonra? Buna göre, Dünya dışında akıllı yaşam olmalıdır nükleer tarafından desteklenmektedir ve araç böylece dünya nüfusunun zarar vermemeye ıssız bir bölgeye düşmesi rehberlik yaratıklar olan bir acil aracı konuştu uzay aracı hareket ediyordu!

 Ve muhtemelen Zulotov teorisine göre, uzaktan Mars gezegeni incelemek için bir uzay mekiği için şu anda başlatmak gibi bir çalışma için kontrol olarak kullanılan ve yaptığı hareket ve manevra havaya vücut değiştirmek ve genetik mutasyona uğramış bitki ve böceklerle nükleer patlama ve etki radyasyon açıklamak olanağı açıklamak patlama tüm belirsizlik açıklayan teori olduiz gibi döteryum ve bu imkansızdır ve bir geminin kalıntıları patlayabilir sonra varlığını ve bu silika ve patlama alanında bulunan tüm bilim adamlarının malzeme niteliği bir alandır fosfor gibi saf madde olarak elemanları! Bu teoriye göre de iddia edilen dönemde KGB tarafından gizli bölgede parçalanmış bir uzay aracı kalıntılarını buldu.

Şüpheciler bu varsayım kökeni onun romanlarından biri 1946 yılında Rus mühendis Alexander Kazantsev bilim kurgu, bağlı olduğu şüphe, şöyle yazar: "cennetin ortasında Baykal Gölü su kaynakları arıyordu nükleer güç verildi patlayan araç Marslıların uzay," bu 1945 yılında Hiroşima harap şehrine Kazantsev ziyareti ona bu hikayeyi yazmak için ilham inanılır. Kazantsev ayrıca Onlar yazdı; Thomas Atkins ve John Bakedzr olarak televizyon filmi yazarların hikayeleri ilham "gelen yangın .."

  1976 yılında ve 1998 yılında UFO olarak bilinen tanımlanamayan uçan nesneler üzerinde KGB gizli dosyaları ve "Rus Alrozuel" tarafından bir Roswell olayı oranı davet Tunguska olayı ipucu söz Turner yayın ağı televizyon programı gizemli ve Amerika Birleşik Devletleri'nde ünlü. Tunguska düştü sitede yaratıklar için bir uzay aracı olduğu iddia edilen kurtarılan enkaz kalıntıları 2004 yılında Tunguska olayı fenomen okuyan bir grup tarafından söylendi, ama yeterli kanıt olmadığı için iddia olmanın teyit etmedi nerede.

Test ederken Tunguska yeri uzay aracı ve Rus uzay programı Baykanor, bir roket Vostok V kaza sonucu özellikle enkaz çerçevesinde Rus füzelerinin kalıntıları kaynaklanan kirlilik bir sürü gördüm 22 Aralık 1960, on-off almak nereye yakın Tunguska için yerinde düşmüş enkaz o mühendis kapsül restorasyonu kadarolay hayatta iki yolcu ile.

 Olan çeşitli bilimsel takım sırları «Tunguska göktaşı» Almstglqh. Çözmek için rekabet Ve en araştırmacılar göksel cisimlerin Rus teorik kitle eğilimi var onlar Sibirya'daki Tunguska Nehri yakınında yer vurmadan önce patlak veren büyük ya da blok ateş olabilir.Bilim adamları gaz ve buhar için malzeme dönüşümüne neden benzer yayılmış kelebek şeklinde odaklı bir dalga kitlesel alan bir patlama teorisi benimsemeye diğerleri çalışırken, Rusya Bilimler Akademisi göktaşları için Komisyon, yere suçlu bir parçası düşmesi teorisinden kabul etmiştir. Ve dünya bir kez bu tür bir patlamaya maruz her 100 ile 300 yaş, yıldırım, ikinci dönüş her şey, alev yığını haline bile insan çok yüksek bir ısı ve parça eşliğinde ve daha sonra saniyede patlama ve kaybolur kaynağı doğru dalga Altdhagtih patlama ortasında tüm kuvvetle çekti şiddetli elektrik çarpması, ardından gökyüzünde olduğu yerde! garip olan şey toprağa düştü meteorlar meteor yüzeyinde büyük bir krater oluştuğunu, ama bu olmadı.

Bu hipotez uzay bilimi, jeoloji araştırmacılar tarafından geniş bir kabul ile bir araya geldi ve bir o İtalyanlar o alanı ve veri toplama çalışması iyi tercüme edilmemiş Görgü tanıklarının ifadelerine çok ilgili çoktur toplama sonra son cevap gerektiğini söylüyorlar araştırma ekibi görür çözüm bulmaca, ve toprak örnekleri göz önüne ve malzeme analizi nesnenin göktaşı ışık yoğunluğunu çarpışma demek sonra Tunguska olanları en yakın ve bu eğilimin kanıtı standart ağaç kesmek ve TNT 10 ila 15 milyar tona patlama eşdeğer kuvvet tahmini ve bir krater yokluğu üzerinde Aaumans bir açıklama olduğu sonucuna varmıştır : araştırmacılar dikkatlice 60.000 'den fazla ağaç üzerinde toplanan verileri analiz sonra dalga dikmesi bulmak gibi "patlamada göktaşı ve toplu tüketim" savrulan olmuştu. Bu göktaşı gövdesini hızla saniyede 11 kilometre olduğu tahmin güney-doğudan yaklaşmış gibi görünüyor.




65 milyon yıllık kuyruklu yıldız tüm insan ırkı yok etmek için büyük bir arazi ile çarpışmak oldukça muhtemel dinozorların varlığına onu öldürmek, şimdi Meksika ne kuyruklu cennet kıyıları ile çarpıştı önce büyük bir patlama neden bir meteor arazi ile çarpışmak imkanı sağlanır, aynı zamanda, zaten bir olasılık bir olasılık olduğunu genişliğini Comet her 2000 metre 2 km daha büyüktür ve bir nüfusun alanda düşerse de milyonlarca insan onlarca ölüm 50 ile 100 metre arasında geniş aralıklar suçlu neden olabilir. Ve son zamanlarda yeni yaygın imha çarptı ve çok hızla yüksek dolayı bize görünmez yaparak, saniyede 30 kilometre hızla Dünya'ya yakın yörüngede çok sayıda kuyruklu yıldız olmasa bile ay ve dünya arasındaki kuyruklu yıldız üzerinde 1999 yılında, modern bilim tarafından kanıtlanmış tüm deliller mümkün hale getirir bir gök arazi çarpışma doğal ve mantıklı ve kabul edilebilir nedenidir.


No comments:

Post a Comment