Sunday, January 8, 2012

Kabala grubun sırrı

Babil kentinde doğumdan önce 6 yüzyıl, o bir taht vardı yangın ortasında parlayan ateş büyük bir bulut taşıma, rüzgar fırtına söz bir vizyon kuzeyden gelen olduğunu iddia (İsrail oğullarının) Hezekiel adında genç bir adam olmadığı için bir şekilde bir kişinin üzerine oturuyor nerede insan Hezekiel cennete yükseldiğine ve onun tahtına Tanrı gördüğünü düşündü.

İncil Hezekiel (28/01) kitabında iddia edilen ve ruhu ile ruhlarını birleştirmek arkasındaki niyeti de bu vizyonu kendi çalışmaları sırasında Tanrı bir gün görmek için umduğu mistikler Yahudi bir grup üzerinde önemli etkileri oldu inanılan bu vizyonu göre kendiniilahi.

- İkinci yüzyılda, imparatorluk ROMANYA açıkça dinlerini öldürüldü ya da peşinde Yahudi mistisizmi çok sayıda (ezoterik düşünce) dönüşümüne katkıda Romalılar tarafından sürgün olarak Filistin ve Yahudilerin arazi kontrollü "Tanrı'nın iradesine anlama." yalan tarafından.

Rabi Şimon Ben Aouhaa o Yahudiliğin metinleri göre yürütülecek istedim Romalılar kaçmayı başaran sonra cevap arıyorlardı simalarından biri Şimon Ben Aouhaa onun mağarada 13 yıl Romalılardan gizleme ve onun süresince hangi evrende Tanrı'nın yansıması olan metinler tarafından yönlendirilir oldubenzersiz uygulanış şekli açtı ve tarihte ilk kez daha sonra Kabala Kabala düşüncesinin ortaya çıkmasına geliştirilen Yahudilik,.

O Rav Şimon Ben Aouhaa da Tanrı'nın daha büyük bir anlayış için mistik Yahudi erişim küçük gruplar çalıştı yaptıklarını gibi ve onların faaliyetlerini gizli ve Navasaz adlı biri delirdi bu konuda Troy Aalosatir Yahudi ortalama kişi için bir tehdit yaptığınız uyarmak için korumak o kişi temiz ve tevazu Fndid zirvesine yeterince saf ya da olmasaydı Allah tarafından kabul edilebilir veya yapmak istediği onu gezisinde gidelim olmayabilir inanılır nerede açıldı "Büyük manevi güçleri" karşılamak için yeterince donanımlı olmadığı için hatta Ahtfh bir araya geldi .

Bu yansıma yaparken o yüksek Tanrı görmüştü önce geçmesi için kapıları bir dizi ve mistik tarafından engellenmiş gökyüzüne giriş için önce ve bu görüşlere peygamber Hezekiel gördüğümüz gibi Allah'ın görebilirsiniz ki bu mistikler inanıyordu ve bu kapılardan herhangi tutmak melekler korunan kişi dışında değildir. Mistik ilerleme çalışmadan önce o meleklere karmaşık isimlerini öğrenmek için, ve sonra her ad kez belirli bir sayıda tekrarlamak için vardır ve onlar odaya onları Allah'ın sırlarını Vivhmun fikirleri öğrenmek için yardım talep taht Vtatém görüş almak için, meleklerin gücü bağışıklık iddia ederler.

 O dönemde kitapta tarihi rekor mistik Yahudi bilinmeyen fikirler sembolik Kabala üzerinde fazlaca etkisi olan ve Tanrı İbranice konuşur iddia eden ve "Yaratılış Kitabı" ya da "seyahat Izirah" ve Tanrı İbrani alfabesinin 20 karakter kullanarak evreni nasıl yarattığını anlatan başlıklı Bu alfabe alfabetik karakterdir. Örneğin, bir şekilde bu üç harfli entegrasyonu ile taş oluşturma İbranice אבן a (א) ve telaffuz A, (ב) ve belirgin B ve (ן) ve belirgin Nun. Vtkon kelime (oğlu) ve İbranice ortalama taş.

Ve gibi burada numaraları karakterlerin yarattığı şeylerin Yüklemenin kalan kısmını Kabala bağlı büyü çalışmaları da Alawvaq cümle hesaplama ve inşaat uygulamalı olarak harf ve sayı Oathoelha anlamları çalışma ilgilendiren olayları olduğuna inanıyoruz.

Bu hayat ağacı toprağa gökyüzü ve dalları ortaya çıkmıştır çağrı bir ağaç Kabala felsefesi, bir ters, burada gökyüzünde çok yüksek başlatmak ve seyahat on katmandan oluşmaktadır, dünyevi toprak dünyasında biten hangi dinsel inanışlarına göre bu ağaç vücuda bir Tanrı, gövdesi ile ruhu olan uzak bir mağarada bir süre gözden kayboldu ve sonra da sırlarını ona ortaya söylüyorlar dışarı ve açıklama ya da Tanrı'nın vahiy biçimi aldığı Peygamber ve rehber tarafından getirdi. O da bir kitap ya da seyahat (Zohar) topladığı metinler bir dizi geliştirdi. Alsohar ve Aramice kelime anlamı açık veya fotofobi.

Etiket Tarihi nedeni bilinmemektedir, ancak bazı Süleyman İbn Jabreaul 1021-1058 veya 13. yüzyıl atfedilen ve hiçbir kesin tanımı var değildir. "Anahtar Hiram" yazarı diyor ki: "Süleyman Tapınağı kalıntıları yakınında tapınak Şövalyeleri tarafından yürütülen araştırma ve kazı boşuna değildi, ama bazı şeyleri, yaşama bakış açısı değiştirmek için yeterli olan var" ve diğer Kabala adlandırma Aramice elde olduğuna inanıyoruz, ve kabul ve makbuz anlamı o Talmud olduğu gibi sözlü anlatım almak için nerede Musa (as) Rab doğrudan sözlü olarak aldığı hahamlar iddia ediyor.

- Bu öğretiler sonra Tevrat'tan önce var felsefe ve putperestlik dayalı ve olduğunu şaşırttı "Kabala" kökeni araştıran araştırmacı ve tarihçilerin Yahudi din sokuldu ve bu noktada mason Türk "kitabında Murad Aozakn En Murat Özgan Ayfer" ile Masonluk nedir "diyor ne zaman?: bu Yahudi ezoterik Kabala, ancak eski öğretilerinin çoğu ve Tevrat'ın başlamasından önce mevcut olduğu dikkate değer olsa da "Kimse araştırmak bilen ve Kabala doğdu ve ne zaman, ama bilinen o, Yahudi dinine bağlı ve formül metafizik ve ezoterik öğretiler sahip olmasıdır".

- Kabala fikri ulaşmak için Yahudi dininden sapma neden kabul edilmiştir Yahudi mistisizmi gizli bir dalı ulaşmak demektir.Kabala gizlilik ve mistik Tevrat'ta anlamlar ve Yahudi din diğer kaynaklar arıyoruz öğretileri bir tür vardır.

- Yahudi tarihçi Theodore Renk Kabala Yahudi din damarları girmiş bir sır olarak adını açıklar. Ve Yahudi öteki "Hlmon Renk insan zihninin en kötü sapma olarak Kabala açıklar ve yakından özellikle büyü ve kara büyü ile ilgili olduğunu düşündüm. Ben binlerce yıllık büyü ve ayin sihirli gizli çoğu her tür için en önemli kural için Kabala kurdunuz.

Yahudiler arasında Kabala Kabala öğretisi onlarla İncil yorumunda doktrin ve varsayımına dayalı her kelime ve gizli bir anlamı vardır, ve 7. yüzyılda doktrin büyüdü ve bu Yahudilikte romanın ruhunu hayata geçirmeye çalıştı, ancak ağır zulüm taraftarlarının bir araya geldi 18 AD kadar devam etti ve diyorlar her mektup her şeyin kaynağı Tanrı'dır ve bu kötü Tanrı ve insan ruhunun mesafe sonsuz olduğunu ve sonucu olduğu da kötü üzerinde ve üstün saf olsaydı Allah'ın isimleri bu doktrinin gizli bir kaynak gücüdür [yaratılış kitap] zaman Fbthagors öğretileri bazı giriş "ibadet sayısal sözde doktrini ile Yahudiler sayılar "ve Platon ve Hıristiyanlığın öğretileri bazı metafizik fikirler.

 - Ve bu öğretinin takipçilerinin reenkarnasyon iman ve doktrin yorumlanması ve büyü ve astroloji eserleri arasındadır ve sapkınlık bir sayısal yöntem çizer. Kabala Tanrı'nın belirsiz ve ezoterik doğa ve evren neden olduğu dini sembollerin en karmaşık felsefeler biridir .. Bu yüzyıllar boyunca kırk Anahezwn Yahudi dini hayatlarını adamış Yahudiler çok dindar erkekler için izin verir sadece nerede, çok karmaşık onları sadece çalışma sağlar.

Kabala bilgeliğini insan varlığının nedeni arıyoruz: Neden doğmuş? Neden canlı? Hayatının amacı nedir? O geldi ve o sonra gittiği bu dünyada burada yaşamını tamamlar nerede?

Kabala Aware sadece okumak için teorik bir çalışma değil, çok pratik, kendisi için Kabala haklarını öğrenme yoluyla, o ve onun doğası budur. Her derece Ihrzha ve adım adım göre kendisini değiştirmek gerekenler hakkında bilgi edinin. Kim aynı yüzeyinin altında yaptığı araştırma çalışır ve değil başka bir tarafından ve kendi içinde ve bu nedenle Kabala bilgelik denilen için yapılan bu bilimsel testlerin hepsi "gizli bilgelik." Diye gibi

- Drew Kabala öğretileri ve metinleri ve ön Yahudi din, bütün dinlerin ve Yunan putperestlik, Calveronah ve Budizm ve Hint dinleri, Farsça, ritüelleri ve Kabala çıktı ve metinlerin mürekkepleri duyurdu diye bir dizi gelişmiş Yahudiler arasında on üçüncü yüzyılın sonunda ilan kitapta, ve seyahat Zohar denir ve Alsohar, Aramice sözcük ışık veya parlaklık ve Kabala ya da Yahudi mistisizmi gelir, hatta yüzyılın ateist onuncu gizlilik öğretilerini ve geleneklerini kabul etmek için kendini astarlı Yahudiler, belli bir seçkin korumak, ve bir kitap Alsohar görünümünü, bir servis yolu ana vardıTevrat ve Tanrı'nın buyruklarını hikayelerin gizli anlamı ortaya çıkarmak için Tevrat'ın beş kitabı üzerinde Alsohar açıklama ve yorum şeklini aldı Kabala gelişiminde.

 Adlı kitabında Kabala için 1934 yılında "anti-Semitik halklar" dünyanın Yahudi Bernard Azaria Diyor ki, "birçok nedenden dolayı dünya kamuoyunu ikna, endişe nedeni sihirli, Yahudilerin bir eğilim bu düşüncenin kanaat olduğunu ve bir ölçüde sağlık payı olduğunu. Özellikle bu yanaOrtaçağ konuşlanan insanlar Yahudi büyücüler kabul edildi mükemmel. aldatma olarak Talmud derslerde, Alablissah özellikle Talmud, Kabala (ebelik) yer alan bilim takip edemiyoruz ve hepimiz sihirli en yüksek derece biz bir iyi haber erkek bildiği gibi bu insanların kan olduğunu biliyoruzYahudi ritüel damarlarda Yahudilerin elinde kurbanı olmuş Yahudiler. "

- Fransız yazar Voltaire çamur atan kimse diyor ki: "Yahudiler Yahudiler yalnız sırları vardır iddia Kabala sırlarını (ebelik) kadar uzanan genelde büyülü işlerinin performans onlara geri düşmek olanlar ve yanılsaması" dedi.

- Öte yandan eski zamanlardan beri bir Kabala kitap gizli Etwarthh Yahudiler var ve büyük olasılıkla eski Mısırlılar ve bu kitap onlar birisi diğer halklar onu (çünkü gelişmişlik görecekleri gizli bir korku taşıyan bu gizini kısmını temsil eder büyü ve sanat aracılığıyla Yahudi mistisizmi adreslerine kökleri nedeniyle bu kişilerin kötü niyet) ve bu ritüelleri uygulamada kullanılan bu bilim iblisler ve kötü ruhlar adresleri ve iletişim ve ölülerin hayatını anlama geldiğine ve nasıl nesnelerin Tanaskhha ve Tqmusha yoluyla koymak için arıyorum.

Bazı kitap kendini Yahudiler için çok kutsal olduğunu ve dünyayı kontrol etmek için güçlerini çekmek büyülü metinleri hangi diyor Talmud insanlığa daha tehlikeli olduğunu düşünmekteyiz. Bilindiği gibi, bütün bu büyülü Kabala metinleri ve metinler arasındaki yakın bağlantıyı doğrular.

Kabala günümüzde zaman ünlülerin yeni bir çılgınlık haline geldi ve kurslar Yahudiler tarafından denetlenir yapmıştır olursa olsun, iplik elini sağ bilek üzerinde Matnicoha kırmızı renk sarar ne kadar farklı inanç, herhangi bir kişi kabul etmek, bu kötü ruhları onları korur inanan.

En ünlü bu öğretiye dönüştürür ve I hac için İsrail'e gittiğinde iki yıl önce bir kasırga medya yükseltilmiş bir pop yıldızı Madonna, savunucuları ve aynı zamanda da Ikldnha kız ve bir çift Alshahyran David Beckham ve Victoria Beckham, yıldız şan ve ilham verici genç kız Britney Spears, (Paris Hilton)ünlü Hilton otel zinciri kız ünlü ve şımarık mirasçı sahibi.

   

No comments:

Post a Comment