Friday, January 6, 2012

Suyu uzaydan mı geldi

Biz sandığı göre, bir atmosfer ve gezegenimizin doğum şafak sırasında, volkanlardan yayılan dumanlar nedeniyle okyanus olabilir bizim çalışma ya da öğretti ve su içinde olmadığını Lyon, Fransa Üniversitesi Claude Bernard araştırmacı Albarad Labs Yer Bilimleri işaret var arazinin ilk envanter ama su ilk bölümü buzlarla kaplı ve meteorlar gezegenlerin doğumundan sonra yaklaşık 100 milyon yıldan bu yana zemin ulaşıldığında dış güneş sistemi, dev gezegenlerin neden olduğu rahatsızlık sonucu yayılır. Bu bir dış kaynaklı ile zemin su olabilir için geç güneş sisteminin ortaya çıkması tarihinde geldi ve hatta yaşamın ortaya çıkışı önce toprak levha hareketleri suyun varlığı açtı. Nature dergisinde Journal Nature dergisindeki bir makalesinde şeklinde 29 Ekim yayınlanan araştırmacı (posta) ile bu çalışmanın sonuçları.

Matalmh uzay ajansları da bu: biz ortamında gözlemlemek ne göre 4,5 milyar yıl beri "hayat var ise orada su olduğunu" ve ortaya çıkması ve refahı için ve hareketli plakalar Earth (tektonik hareketler) bir sonucu olarak kıtada ilkel yaşam ortamının formları okyanusların, yeraltı suyu miras Ay ve Merkür içeren kuru ve soğuk ve ölümcül ya da hızlı bir şekilde kurutulmuş veya Calvern tutuşturur Venüs, Mars yüzeyinde, çevre ile çöl.

Bilimsel kitap okumuş gibi, atmosfer ve okyanusların volkanik gazlar ve bu tür gezegen Venüs ve Mars gezegenleri, ülkesinin Sisters benzer bir şey bulmak aktif ve uçucu elementlerin karışımı kaynağı toprak, fakat Dünya'nın kabuğu, kıt su şeklinde bulabilirsiniz.(Posta) tarafından kabul edilen temel nedeni, böylece gezegen uçucu-yoğunlaştırılabilir malzeme ve bu öğelerin su oluşturur, böylece güneş ve yörünge Jüpiter arasında hiçbir zaman yeterli ısı düşmesi ve vermedi güneş sistemi içinde olmasıdır. Bu gezegenlerin gelişme son dönemine yere ulaşmasını su ile kabul eder.

Nasıl dış gezegen olduğunu getirilen su oluşur?

Sonra çiftlik ya da kilometre sayısına bu göktaşları birinin çapı ulaşabilirsiniz beri bir çok milyonlarca göktaşı birikimi sonucu oluşan ve dünya dışı dış gezegenler gezegenlerin ilk protoplanets (gaz belirsiz bulut) döndü kabul edilen ve popüler bilimden kadar boyutları vardır Mars'ın büyüklüğü. İlk güneş sistemi sonra 30 milyon yıldan beri büyük ay etkisi olan bu nesnelerin son gelişi eşliğinde.Su derinlikleri nüfuz önce arazi farklı olarak hala bilinmeyen nedenler yüzeyi 800 milyon yıllık yoğun volkanik etkinlik etkisini şiddetli bir değiştirmeden önce su kazanmış Venüs gezegeni, oldu, Mars kurudu.

Kur'an göre su iniş,

Ölmüş ya da yaşam ücretsiz formları ve yüksek dağlardan uzayda değil (örneğin, yaylar ve kolu nehirler gibi) veya direkt olarak atmosferden yağmur olabilir burada "aşağı" olarak karaya indi Kuran'da su sözü "..... ve sarsılmış ve yetiştirilmiş, su indirdik ve her bir çiftin neşeli ve büyümesini, toprak cansız görmek ": sözlü ya da El-Hac ortaya ayet (5) yorum geleneksel zaman, Allah diyor. Biz söz konusu ayette yer alan canlıların doğum neden olduğunu inmek gibi.

Ve son olarak ... Dünya hayatı ortaya çıkan ve bir benzeri görülmemiş bir şekilde (en azından şu anki bilgilerimize göre) gelişti yerdir, yaşam için kilit yaşamın ortaya çıkmasına neden toprak su getiren dış gezegenler gizli var!

 

No comments:

Post a Comment