Friday, January 6, 2012

Yabancılar insanlar abduct

Iddiaları hakkındaki gerçeği uzaylı yaratıklar, ya da uzaydan gelen ve dünyada mağdurların çok sayıda (rehine) yaptığı adam kaçırma gizemli olayların etrafında döner ne olursa olsun, adam kaçırma ile ilgili raporlar birikim çok sayıda bu deneyimlerin ortak özelliklerini korkunç izlemek için araştırmacılar etkin aklın olsun, failler uğradığı ya da Dışişleri bilinmeyen yaratıklar, kurbanların psikolojik durumunu incelemek için, ya da kaçıranlar hedeflerine ışık tutacak amacıyla kaçırıldığı koşullara geniş ve doğru test anlamasına yardım ortak paydaları ile yaptı.Aşağıdaki sık sık kaçırma bunun çoğu durumda bulunan bu özellikleri en önemli bir listesi:

 Görünmez durumunda mevcut olabilir ve Canlılar sadece görünen kısmını gösterebilirsiniz.

Sadece bir kepçe ile düz veya yuvarlak izleri de adam kaçırma mağdurlarının organları üzerinde bilinen belirtiler göstermez, aynı zamanda bireysel delik ya da birden fazla veya büyük çürükler ya da üç veya dört parmak olabilir. Ya da her türlü üçgen oluşturur.

Siroz veya kanser için bazen kadın jinekolojik sorunların kaçırılması veya coşku deneyimi geçtikten sonra kurbanların var bazıları acı, ya da rahim ya da meme kanserinde şişlik ve böylece ortadan kaldırılması yol açar.

Canlılar, vücudun bilinmeyen alanlarda sıvı enjeksiyonu gibi, başka bir yerde boyun, omurga, eklem ve damar Kalrkptin veya bilek de kaçırılanlar arasında organlarından sıvı almak ve.

Ciddi bir enfeksiyon zarar kaçırma kurbanlarının çok sayıda nedenden dolayı doktor tanısında başarılı olamadı, hatta büyük zayıflık ve ölüme yol açan Rapture, daha önce deneyimi hiç.

Maküla zihinsel kapasite ve sosyal yaşam ve ruhsal olarak adam kaçırma kurbanları bazı alın. Ve çoğu zaman radikal gibi uyuşturucu ya da alkol veya gıda, seks için aşırı hırs bağımlılığı gibi Solkyatem değiştirme veya onları ve fısıldıyor normal hayatlarına yağma ve kişisel ilişkiler yok satın aldı.

Yaratıklar yetişkin insanlarda ve çocuklarda cinsel büyük ilgi göstermesi ve ayrıca adam kaçırma kurbanları fiziksel ağrıya neden

Bu canlıların failler tarafından eğitimli olduğunu kurbanlar Unutmayın, ait sözlü derslerde ya da bir cihaz hakkında fikir (telepati yeteneğini) veya bir slayt (Slayt) şeklinde önlerinde bile sunumlar ya da pratik eğitim transferi bu eğitim olabilir yaratıklar.

 Bazıları kaçırılma kurbanlarına buldukları yerlere alındı ​​olduğunu iddia canlılar gibi insanlar da askeri üniforma giyen ve diğer canlıların meslektaşları ile çalışıyorlardı kaçırıldı.

Canlıların kaçırılan birden fazla çeşit izleyerek, onlar Rmadaan sadece ama Alrmadaan ve kertenkeleler, böcekler, hatta çakra, ya da alın üstünde bir V-tipi saç gibi diğer biçimleri bir arada olabilir.

Bazı raporlar kaçıranların kuluçka yerleştirilen iğrenç yaratıklar melez ve insanlığın üyeleri ile insan üyelerinin yanı sıra, renkli sıvıların bazı gördüm kase bir karışım oluşturabilir gördüm toprak altında yerler hakkında konuşun.

Bazı raporlar bu atölyeler, kan daire veya kesilen veya tenli derisinin ya da ayrı bölümünde insan organları izlerken ya da tahta parçası gibi cansız asılı hakkında konuştu ve kurbanların bazı onlarla işbirliği olmadığını, bu kaderi gibi olmak canlıların kaçırma tehditleri almıştı.

Canlılar bir içler acısı durum ve yardım edemiyoruz ana-baba bırakarak, ev ve küçük çocuk kaçırma ile gelir ve bazı durumlarda bir üst nesne çocuğun kendilerine ait olduğunu söylemek yaratıklar ısrar zaman.

Bu Alamadajat sırasında neler olduğunu bunlardan grup izlerken insanlardan kaçırılan yaratıklar yaratıklarla, hatta diğer kaçırılanlar cinsel ilişkiye zorlar. Bazı durumlarda, bu canlıların şekil kamuflaj veya maske ölen kişinin yaşamını ortağı bile kurban bilinen aynı insanlar veya eğer kurbanın işbirliği elde etmek için bir maske.

Onların esir gece gelip organları dokunmak kullanılan söyleyerek onlar dokunmatik organlarda artan ilgi belirtildiği bir olaydan sonra kaçırılan çocukların kaçırılması etkilenen kurban.

 Yaratıklar bu eylemleri, kurban uzak odasında gelen yaratıklar gözünde kayma onların bilgisayarları temizlemek için izin ve yere göz dönmeden önce topu dikim, örneğin, onlarsız yapmak neden açıklamak için gerekli olduğunu söylemek yeterli kaçırılan bir acı deneyimleri olun. Bazı kurbanlar ağrılı kasılmalar muzdarip genellikle baş, göğüs ve gövde etrafında yoğunlaşmaktadır. Hassas organ ve anüs ve yetişkinler ve çocuklar ya da implant sensörler.

Yaratıklar tam bir kaos ve küresel bir felaket çok yakın, ve insanlar Alccart sonunda kaydedilir ve hangi insan türünü korumak için başka bir gezegene taşınır olacak ve daha sonra dünyaya geri iade belirli bir sayıda olduğunu tahmin

Belirtilen öğeleri bağlı olarak, yabancı tüm rapor bilgilerini bir hastanın aklın ürünü olamaz bulmak ve o araştırmacılar Aleoffo inandığı aksine yaratıklar tarafından kaçırılma her kaza için belli bir stil üniforma ile sınırlı değildir. Yani sadece ve sadece diğer yaratıklarla Altazwag ile doğum kontrolü bir çok temelinde bu fenomeni açıklamak değil, ve insan psikolojisi için bilimsel araştırma temelinde izah edilemez

 Aynı yerde özellikle yere kaçırıldı Genellikle yeniden kaçırılan kişiler burada kaçırma ve kaçırılma öncesinde ve genellikle ona ne ayrıntılarını kaçırılan bilmiyor ama o zaman veya geçerli zaman kontrollerden sonra eksik zamanında geçti farkındaydı aynı koşullarda. Bazı durumlarda hırsızı yeniden esir bazı hatalar işlenmiş görünür, iPod Hopkins, UFO UFO işleri söyleyerek hakkında joked bilinen bir araştırmacı şöyle diyor: ". Bu Murphy Kanunu evrensel bir uygulamadır"Hopkins tahmin ise bu hataların oranı kaçıran hava korsanı aynı evde başka bir odaya olması gibi, aynı yerde ya da hiç kaçırdı için topraklarına geri dönmek ya da bulamazsa kaçırma ve raporları,% 5-4 arasında ev dışında kendisi kadar kaçırılan ve evin kapıları kapalı üzerineiçinden

 Konularda çeşitli motive vardır kaçırılanlar hesapları dayalı raporların çoğu sözde korsanları, kontrol ve etkileşim belirli bir düzeyde (sürekli olmasa da) hakkında konuşmak bazı insanlarla iddia edilen canlıların oynamak için uzun süre devam eder ve onlar çünkü başkaları tarafından zevk değil eşsiz özelliklerini esir tekrar edilir mi önümüzdeki coşku sırasında daha sonra (canlandırdı) yeniden aktif hale kaçırılan kişi bilinç hali bilgi bitki amaçlayan aynı kişi, adam kaçırma ile kaçırma.

Bazı durumlarda kaçırma yaratıklar için istekli gezegen etkileyen önemli değişikliklere bağlı.Kaçırılan onun esir çalışılan konu ya da ameliyat nedeni sorulduğunda durumlarda gibi bir hava korsanı tarafından cevap olabilir: "Biz bunu yapmak hakkına sahiptir."

Canlıların fiziksel önemli kanıtı ya da ne oldu sağlamak için aslında insan kaçırmakla "ona kan ve et de" geldi, fakat coşku bazı yollar deneyimlerini maddi gerçeğin destekçileri yaklaşık iddia edilen raporlarına kanıtlamak için önerdi. Örneğin, bir kadın o kadar genellikle mide tasvir için kullanılan tıbbi endoskopi, biçimi olarak bazı spekülasyonlar karnına göbek içine uzun bir iğne şeklinde bir egzotik bitki, olduğunu iddia eden bir sınav geçerliliğini test etmek için bir prosedür dayanıyordu. Eğer bu doğruysa, serbest gaz miktarı bir kaçırılma röntgen X-Ray ile teyit edilebilir sonra kadının karın içinde kalır ve daha sonra genellikle o o kadın yenik iddia eylemlerin geçerliliği Altbutt yardımcı garip ücretsiz gaz bir şey olarak kabul edilecektir.

No comments:

Post a Comment